Service die verder gaat dan wat je als klant mag verwachten. Echt bijzonder om te merken. Ik heb al meerdere keren met veel succes hele leuke en persoonlijke cadeaus voor vriendinnen kunnen vinden. De... Voir plus
Lisez les avis des autres
tres Amsterdam heeft zo'n breed en geweldig aanbod. Ik was opzoek naar een cadeau en heb hier zulke leuke en originele dingen gezien! ik kocht ook gelijk een cadeau voor mijzelf, ik kon mij simpelweg... Voir plus
Geweldige winkel! Zo’n origineel en breed assortiment. Ik werd ontzettend goed geholpen en heb hele leuke producten gekocht, zowel voor mezelf als voor anderen. Ik kom zeker terug!
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
☆| ‘The Joy of Making Someone Happy’🥰 ☆| Personaliseren, Home Deco, Gifts🕯 ☆| Relatiegeschenken, Accessoires en meer✨
Coordonnées de contact
Nieuwe S’Gravelandseweg 17, 1405HK, Bussum, Pays-Bas
- 0621496324
- info@tres-amsterdam.com
- tres-amsterdam.com
Demande des avis aux clients
Terrible 'XL' Taco's
Slechte service bijna geen vulling op xl pulled chicken taco's en er werd geen passende oplossing geboden op de slecht geleverde order om dan maar zelf nieuwe taco's op te kunnen komen halen op de fiets op je vrije zondagavond terwijl je niet eens in de buurt woont, vrij onbeschoft en geen goede service of oplossing voor een bestelling die niet naar behoren is bezorgd: ter info werd er ook geen geld terug aangeboden al jad dat van mij niet gehoeven als je tenminste levert wat je beloofd. Bezorg dan ook echte XL taco's mét vulling als je dat aanbiedt, zeker als dat je best verkochte product betreft.
Een bijzonder matige eet ervaring, zeker geen aanrader!

Réponse de Tres Amsterdam
Vriendelijk contact en snelle reactie
Vriendelijk contact en snelle reactie, superleuke en originele tegeltjes!
Goed en als een cadeautje ingepakt, erg blij met het gepersonaliseerde tegeltje!
Voldoet aan alle verwachtingen
Eenvoudig te bestellen en snel in huis. Bij ontvangst leek het pakketje net een cadeautje. Erg leuk om uit te pakken 🥳

Réponse de Tres Amsterdam
Super mooi product heel erg blij met de…
Super mooi product heel erg blij met de tegeltjes!🤩
En onwijs leuk verpakt!! Echt een aanrader
Supermooi product
Supermooi product. Geweldig ingepakt en snel in huis! Ik raad het zeker aan!
Prettig en snel contact
Mijn bestelling was niet goed doorgekomen. Kreeg direct een mail of ik de missende gegevens per mail kon doorgeven. Vriendelijk contact en snelle reactie. Bestelling goed aangekomen en de ontvanger was blij verrast met het gepersonaliseerde cadeau! Ik ga zeker weer bestellen.
Superleuk pakketje
Superleuk pakketje aangekregen met een bedankje en wat lekkers, super lief! Ik ga zeker nog eens bestellen!
Mooie artikelen en leuk verpakt
Mooie artikelen en leuk verpakt, echt cadeautje om het te ontvangen/uit te pakken.
Kwaliteit in service !
Keurig netjes een bericht gekregen met een relevante vraag. Product ziet er kwalitatief goed uit en was ondanks breekbaar erg veilig verpakt. Kortom een dikke pluim !
Leuke, authentieke producten!
Hele leuke, authentieke producten! Heb verschillende producten als cadeau aan vriendinnen gegeven. Ze waren allemaal aangenaam verrast en blij!
The place to go voor een leuk cadeau voor jezelf of om te geven
Dit is een jonge ambitieuze onderneming met mooie producten en veel oog voor detail. Alles wordt met veel zorg uitstekend verpakt en bezorgd. Kortom zoek je iets leuks om te geven of voor jezelf is dit the place to go.
Super tevreden!
Snelle bezorging, goede prijs / kwaliteit & werd geleverd in mooie verpakking.
L’expérience Trustpilot