À propos de l'entreprise

4. Consultant
  5. Recruteur
  6. Service de recrutement

Écrit par l'entreprise

Vi hjælper lovende startups i gang og etablerede virksomheder videre. På hylderne har vi strategi, ledelse, økonomi, markedsføring, rekruttering, HR, salg, coaching og andre gode sager. Vores arbejde foregår hos dig eller i egne lokaler. Aftalen med dig er typisk via interim- og konsulentydelser eller individuel coaching. Det er din vej til succes, og din tid er godt givet ud. Og, når nu positiv forandring fryder og kilder, som det gør, hvorfor så vente? En af vores forcer er, at vi er hurtige på aftrækkeren både i forhold til komplekse virksomheder og individuelle coachingforløb. Vi elsker at levere ekspertise og skræddersyede løsninger til vores kunder. Da vi ikke er dine ansatte, kan vi arbejde frit. Sige tingene lige ud, være åbne og ærlige og i øjenhøjde med selv de højeste chefer. Tale om emner, en klog ansat aldrig ville røre med en ildtang. Fordelene står i kø, for de største forandringer kommer ofte, når kniven stikkes dybt ind, lige dér hvor det gør ekstra ondt, og sikkert har gjort det i noget tid. Det er ikke alle, der kan lide det, men det er altså den måde, vi arbejder på – høfligt, venligt og direkte. Vi er søde mennesker, men også ubarmhjertige, for det er vi nødt til at være. Det er vores pligt over for dig som kunde, fordi oprigtighed er det eneste rigtige værktøj, når man vil skabe resultater. Vores løsninger er for dem, der lades kolde af smiger og tomme floskler. De er for dem der søger ærlighed omkring hvad der virker, hvad der ikke gør og som søger ny viden og gode værktøjer.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse, Martin forstår virkelig at give et lærerigt forløb, samtidig med man har det sjovt, så totalt det værd, kan helt sikkert anbefales!

24 juin 2024
Logo de TRI9TY

Réponse de TRI9TY

Kære Jacob,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner til TRI9TY. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft et godt samarbejde med os. Det har været en sand fornøjelse herfra også!

God sommer og på gensyn 🌞

De bedste hilsner
Martin Trinity

Vilje til forandring

Dygtig, skarp, gennemslagskraftig og pakker ikke noget ind. Så hvis det er friske øjne der skal til, og der er mod og vilje til forandring, er Martin Trinity manden der kan hjælpe jer, som han har gjort hos os. Tak!

18 juin 2024
Logo de TRI9TY

Réponse de TRI9TY

Kære Thomas,

Tusinde tak for jeres flotte anbefaling. Den sætter vi stor pris på😊

Vi er også meget taknemmelige for det gode samarbejde – og at vi løbene har fundet gode løsninger trods udfordringer.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover!

De bedste hilsner
Martin Trinity

Fantastisk forløb!

Tak for et godt og givende forløb. Endelig møder man folk der lytter og sparrer med en, specielt Martin Trinity har været en kæmpe hjælp. De bedste anbefalinger herfra.

20 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

TRIN9TY har tydligt mange års erfaring…

TRIN9TY har tydligt mange års erfaring inden for boligområdet. En dyb kendskab til lovgivning procedurer og regler, men frem for alt en service der matcher hans talent og kundskab. Råd og vejledning på højste niveau, jeg er yderst taknemmelig.

2 mai 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus