Fantastisk koncept
Fantastisk koncept, nemt at bruge og så er det intet mindre end fantastisk at man kan ringe og tale med deres søde og personlige kundeservice helt uden at blive henvist til chat, mail eller hjemmeside.
Jeg har benyttet Tribe nogle gange i forbindelse med levering af smørrebrød og kager.
Det er kommet til tiden hver gang og mit samarbejde med Tribe er så skønt, de går altid lige et ekstra skridt for at sikre, at alle mine bestillinger bliver leveret.
super service, meget hjælpsomme og leveringerne kommer altid til tiden. også dejligt at deres kundeservice er altid klar til at modtage opkald hvis der nu skulle være noget.... men vi er tilfredse!
Virkelig god service og venligt personale. Jeg kan godt lide, at alting bliver leveret professionelt i biler. Derudover et lækkert udvalg af højeste kvalitet.
Jeg har brugt Tribe Happiness som leverandør i flere rolle gennem de seneste år. Det er fedt med en leverandør, som giver dig oplevelsen af at være på dit hold.
Som direktør i vækstselskaber er det dejligt at møde et selskab der tror på værdien af medarbejderne og deres velvære.
Tribes: Happy + Healthy = Higher performance giver så meget mening.
Fantastisk service, produkter og levering.