⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En virkelig tryg og professionel…
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En virkelig tryg og professionel oplevelse
Jeg har i dag været på Dyreklinikken i Trørød, selvom jeg ikke selv kommer fra området. Min hund var desværre meget uheldig under leg og løb ind i et bord, så hun slog en tand løs. Min egen dyrlæge havde ikke mulighed for at give os en tid, og jeg blev derfor anbefalet at tage til denne klinik.
Allerede fra vi kom ind ad døren, blev vi mødt af utrolig venligt og imødekommende personale, som virkelig tog sig tid til os. Det betød ekstra meget, fordi min hund er servicehund, og vi er derfor aldrig adskilt.
Vi fik en hurtig tid, og hele forløbet blev håndteret med stor forståelse for vores behov. Min hund fik lov til at falde i søvn i mine arme, og hun fik lov til at vågne hos mig igen. Det gjorde en ellers ubehagelig situation meget mere tryg for os begge. ❤️
Jeg kendte i forvejen Karina, som tidligere har arbejdet på den klinik, jeg normalt bruger. Hun er utrolig rolig, professionel og forstående – også når man som os har nogle behov, der måske er lidt anderledes end mange andres. Det gjorde en kæmpe forskel.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Dyreklinikken i Trørød. 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ bliver sendt deres vej!
Og hvis jeg en dag får brug for at få ordnet tænder på mine hunde, kører jeg gerne hele vejen til Trørød igen for at få den kompetente og trygge behandling. 🐾❤️