Trouwringenvoordeel Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn ontzettend blij met onze trouwringen! De levering was supersnel en de ringen zien er werkelijk prachtig uit. We wilden graag iets anders dan de standaard trouwringen, en daarom hebben we gekoz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. Helaas bleken ze, na een aantal dagen gedragen te hebben, toch te klein. Dit was geen enkel probleem door de maatgarantie. Omdat wij voor... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijoutier

Écrit par l'entreprise

TrouwringenVoordeel.nl behoort tot de één van de grootste Nederlandse winkels voor trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen. Door heel Nederland en vlak bij de Belgische grens zit een trouwringenspecialist klaar. Wij plannen één afspraak tegelijk, zetten koffie en leggen jullie favoriete ringen alvast klaar.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

44 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super geregeld

Super geregeld. Snelle en duidelijke klantenservice, alleen hadden mijn ringen vertraging waar ik zelf achteraan moest bellen

31 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Netjes en goede communicatie!

We zijn heel goed geholpen en er werd alle tijd voor ons genomen. Dit vond ik fijner dan in een winkel waar het toch wat gehaaster voelt. Er was keuze in overvloed en de ringen waren goed geprijsd. Communicatie ging ook vlot en netjes en werd meegedacht op alle fronten. Wij raden Trouwringenvoordeel zeker aan!!

30 août 2026

De ring paste niet

De ring paste niet, en ze hebben erg hun best gedaan om met spoed een nieuwe ring te bestellen. Deze is inmiddels binnen en past perfect. Heel vriendelijk geholpen

17 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij het verliezen van mijn trouwring

Bij het verliezen van mijn trouwring, hebben ze mij direct geholpen zodat ik terug een ring heb en dit zelf met een korting. Dus zeker een goede na service en vlugge service.
Dus zeker een bedrijf die u niet in de kou laat staan.

Nogmaals bedankt en de hulp

3 août 2026

Top!

Het contact met de klantenservice was erg fijn en de ringen zijn prachtig, ook erg mooi gegraveerd!

6 août 2026

Super!

We hebben 2 prachtige ringen uitgezocht, spoedlevering aangemerkt en wauw… we hadden de ringen binnen 1 week al ontvangen. Wij hebben gekozen voor ringen zonder graveren. Super service, elke stap word je op de hoogte gehouden en de verzending is aangetekend.! Heel fijn.!

Wij gaan genieten van onze verloving! 🥰

1 août 2026

Prima service

Prima service, goed op de hoogte gehouden na het ongerust zijn. Zij hebben mij gebeld om te kijken of de gravure van onze ringen wel correct was. Zou trouwringenvoordeel.nl aan iedereen aanbevelen

24 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

We hadden morgen een afpsraak maar…

We hadden morgen een afpsraak maar kreeg vandaag te horen dat het niet door kon gaan, de dag waar we al tijden naar uit keken! Dit is gewoon een schande echt waar!!

24 juillet 2026

Beste Johan,

Wat jammer om te lezen dat jullie dit zo hebben ervaren. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is als een afspraak niet door kan gaan. Onze oprechte excuses daarvoor.

Helaas werden wij door het onverwacht uitvallen van een personeelslid, in combinatie met de vakantieperiode, geconfronteerd met een situatie van overmacht. Daarom hebben we geprobeerd een passend alternatief aan te bieden. Aanvankelijk leek dat voor jullie een goede oplossing, maar later bleek dat dit helaas toch niet meer in jullie planning paste.

We vinden het oprecht jammer dat we jullie niet hebben kunnen helpen bij het uitzoeken van jullie droomringen. We wensen jullie heel veel liefde, geluk en een prachtige toekomst samen.
Trouwringenvoordeel

Noté 4 sur 5 étoiles

Het was pas maandag na het weekend…

Het was pas maandag na het weekend bezorgd. Dat vond ik wat laat. Verder prima en bedankt

20 juillet 2026

Hoi Erik,
Dank voor je review, helaas zijn wij ook afhankelijk van de vervoerder. Ik wens jullie veel liefde en geluk samen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Overall, I had a great experience. I ordered my wedding rings in the same month as my wedding and, for some reason, assumed they would arrive within just a few days. After calling customer service, I found out that the delivery time could be up to around three weeks. That was completely my mistake for not checking beforehand, so I asked if there was any possibility of speeding up the order since my wedding was only a week away.
A few days later, the rings were shipped, and I was so relieved. They are absolutely perfect — exactly how I had imagined them. The customer service was excellent, and the whole experience turned out to be wonderful. I highly recommend them to everyone.

9 juillet 2026

Goede en snelle service

Goede en snelle service

24 juin 2026

Réponse de Trouwringenvoordeel

Dank voor jullie review, wij wensen jullie heel veel liefde en geluk samen.
Trouwringenvoordeel.nl

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus