Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget fin dialog på Instagram omkring en ny BH style fra Marie Jo. Fineste vejledning og tryg dialog. Modtog 2 af samme style, der sidder fantastisk og er så smukke. De varmeste anbefalinger

Noté 5 sur 5 étoiles

Så fin og venlig service, da jeg reklamerede over en fejl på en skjorte. Ringede til mig da de havde modtaget pakken fra DAO, som havde været lang tid undervejs. Skjorten blev ombyttet til en ny. Tusi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en meget positiv oplevelse med deres kundeservice. Efter at have købt en T-shirt, hvor printet begyndte at løsne sig, kontaktede jeg dem via mail. De reagerede hurtigt og tilbød at sen... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jag beställde en Martha hat/møsse. Tyværr var den sydd me Fula sømmer både bak og fram. Det var inte gott! Det måste ni göra bættre, för det ser inte ok ud. Anne Marie Og dessutom, använd butike... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Boutique de lingerie
  3. Magasin de maillots de bain

Écrit par l'entreprise

Hos Tryde Andrés går vi op i mode, lingeri og god service. Du finder altid et stort udvalg af både internationale og danske tøjmærker, hvor kvalitet og stil er i højsædet. Derfor finder du lige nu mærker som Gustav, Copenhagen Muse, Freequent, Greek Archaic Kori, Red Button og mange flere. Hvis det er lingeri du søger, byder vi på de gode mærker som Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle Easyfeel, Calvin Klein og Missya. Hos Tryde Andrés ønsker vi at inspirere dig til gode stylinger og vi sætter en ære i at yde en god service og hjælpe dig til den rigtige størrelse og stil.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse og varer i god…

Super god oplevelse og varer i god kvalitet

10 juin 2025

Kære Connie,
Tak for de flotte ord og den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din ordre. Og det betyder især meget, at du synes kvaliteten er i orden. Det er nemlig også vigtigt for os.
Vi håber, du bliver glad for det, du har bestilt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har allerede brugt min smukke kjole…

Jeg har allerede brugt min smukke kjole her på min runde 🇩🇰. Blev rost fra alle sider. Får altid god og hurtig service og I er rimelige med pris.

8 mai 2025

Kære Jeanette,
Sikke en dejlig anmeldelse at læse. Hvor er det bare skønt, at du har fået brugt kjolen på din store dag, og at du også har modtaget ros. Så vokser man lige lidt. Håber du havde en fantastisk dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid sød og hjælpsom betjening og…

Altid sød og hjælpsom betjening og rigtig god kvalitet på tøjet. Fin service

1 juin 2025

Kære Jytte,
Tak for din fine anmeldelse. Vi bliver glade, når vi hører, at du har modtaget en god betjening i en af vores butikker. Det betyder virkelig meget, at du bliver mødt som kunde af en hjælpsom og serviceminded ansat. Jeg skal sørge for at sende rosen videre.
Rigtig god dag til dig,
Hilsen Tryde Andrés Online / Nadia

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og ved henvendelse efterfølgende ang rådgivning, fantastisk service af en Nadja,jeg vender klart tilbage 🤪

26 mai 2025

Kære Pia,
1000 tak for din fine anmeldelse og de søde ord. Jeg kan godt huske, vi snakkede sammen i telefonen :) Altid dejligt at kunne hjælpe. Vi glæder os, til du handler igen og står klar, hvis du har spørgsmål til noget.
Rigtig god dag,

Venlig hjælpsom
Svendborg afd.

26 mars 2025

Kære Tine,
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Svendborg. Det er vi rigtigt glad for. Jeg skal sørge for at sende rosen videre til dem - så bliver de så glade.

Super betjening

Handlede i Tryde i Rosengårdcentret. Fik hjælp til en bikini af jeres søde sælger Pernille Sommer. Jeg havde aldrig valgt den bikini selv. Troede jeg skulle have en helt anden model. Men jeg blev overbevist. Dejligt at Pernille er kommet tilbage. Jeg handlede altid med hende, da hun var der sidst. Altid super betjening👌🏻🤩

28 mars 2025

Réponse de Tryde Andrés

Sikke en flot anmeldelse. Jeg har skyndt mig at sende den videre til Pernille - hun blev rigtigt glad for at høre, at hun kunne hjælpe dig, og hun blev virkelig rørt over de søde ord. 1000 tak fordi du tager dig tid til at skrive til os - det sætter vi alle stor pris på.
Tryde Andrés Online / NAdia

Alt fint

Alt fint.
Online køb, modtog hurtigt.

21 mars 2025

Kære Susan,
Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at det hele er gået som det skulle med din handel, og at du modtog din ordre hurtigt. Det er vi virkelig glade for at høre. Dejligt du lige tog dig tid til at skrive til os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig butik og hurtig ekspedition og…

Dejlig butik og hurtig ekspedition og varen svarede til min forventning 👍👍🤗

24 mars 2025

Kære Hanne,
Tak for din flotte anmeldelse. Skønt at du er glad for butikken og varerne - det er vi rigtigt glade for. Men især dejligt at varen lever op til dine forventninger - det er jo trods alt det vigtigste. Håber du får den brugt og bliver glad for den.

Lækker butik

Lækker butik. Altid veloplagt og sødt personale, Odense’s bedste.
Stort udvalg af lækre mærker i alle prisklasser. De varmeste anbefalinger herfra.

Kære Mette,
Tak for din virkelig søde anmeldelse. Jeg har lige været nede og dele den med personalet i butikken - de bliver så glade. Jeg er glad for at høre, at du har fundet noget lækkert til en pris, der passer. Vi glæder os til dit næste besøg.

Meget tilfreds

Meget tilfreds

5 mars 2025

Réponse de Tryde Andrés

Kort og kontant - dejligt at høre. Vi sætter pris på din flotte anmeldelse og håber, du kommer tilbage og handler en anden gang.

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds

6 mars 2025

Réponse de Tryde Andrés

Skønt at høre - 1000 tak for den flotte anmeldelse. Rigtig god dag.

Tak til Tryde Andres

Tøjet var præcist som ønsket
Super hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg handler hos Tryde Andres

Réponse de Tryde Andrés

Dejligt at tøjet lever op til dine forventninger - det er vi rigtigt glade for at høre. Og super din levering nåede hurtigt frem. Vi glæder os til dit næste besøg.

Meget lækre varer

Meget lækre varer. Min bh er helt som forventet i størrelse og form. Købte på hjemmesiden☺️

10 mars 2025

Kære Stine,
Hvor er det bare godt at høre, at bh'en passer i størrelsen og lever op til dine forventninger - det er vi glade for. Vi håber, du får den brugt og bliver glad for den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot og hurtig levering varen i perfekt…

Flot og hurtig levering varen i perfekt stand ved modtagelse og str korrekt

6 mars 2025

Kære Hanne,
Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at størrelse og varen var som det skulle være. Det er vi rigtigt glade for at høre. Vi håber, du får den brugt og bliver glad for den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode billeder af tøjet på websitet

Gode billeder af tøjet på websitet.
Tøjet lige som jeg havde forventet.
Hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg handler hos Tryde Andres :-)

3 mars 2025

Kære Rikke,
Tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at billederne er retvisende og at tøjet lever op til forventningerne. Du skal være så velkommen og vi glæder os til dit næste besøg :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode billeder af tøjet

Gode billeder af tøjet, som ligner det man får hjem og det gik rigtig hurtigt. To dage efter jeg havde bestilt, så havde jeg blusen på.

4 mars 2025

Kære Sussie,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er glade for at høre, at du synes billederne er retvisende, så tøjet lever op til forventningerne. Og så er det jo altid skønt, når ordrerne kommer hurtigt frem :) Vi håber du får brugt din nye bluse flittigt og bliver ved med at være glad for den.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Lækre mærker og super lækkert tøj. Jeg vil bestemt bruge Tryde Andres igen. Kæmpe anbefaling

Kære Majken,
Tak for din flotte anmeldelse. Bliver glad af at læse, at du både synes vores mærker og tøj er lækkert og passer til dine ønsker og stil. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os og glæder os, til du kommer igen. Rigtig god fredag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det kan ikke gøres bedre

Jeg har købt den mest fede kappe i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris.
Fra jeg bestilte til jeg stod med den i hånden - 48 timer. Det kan ikke gøres bedre

27 février 2025

Kære Helle,
Tak for din flotte anmeldelse. Jeg blev virkelig glad for, at du også ringede herind den anden dag - "blot" for at fortælle, at du var super glad for din nye kappe. Det gjorde bare lige min dag SÅ meget bedre :)
Det betyder meget, at du er glad for kappen, og synes der er sammenhæng mellem kvalitet og pris. Endnu gang tak for de pæne ord og din fantastiske måde at komme med feedback på.

god og hurtig levering

god og hurtig levering . Håber i bliver ved med at handle med Marta modeller, god pasform og god kvalitet

21 février 2025

Kære Eva,
Tak fordi du tager dig tid til at komme med en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Det er dejligt at høre, at du er glad for de Marta styles, vi fører hos os. Jeg kan vist godt sige, at vi kommer til at fortsætte med Marta et godt stykke tid endnu :)
Vi håber du bliver glad for det, du har bestilt og får det brugt flittigt.
Bedste hilsner og på gensyn,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus