TRYGT FOR HJERTET Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft besøg af Simon fra Trygt-for-hjertet til et 4 timers kursus hos vores virksomhed i Aalborg. Hele processen var super professionel og let. Selve kurset var dybdegående og brugbart, me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var på kursus i førstehjælp i 4 timer i går. Det var bare mega godt. Virkelig kompetente folk i dette firma. De fire timer var bare pist væk... - det var vildt spændende. Lærte virkelig meget og f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har sidste år haft Casper ude til mine elever i 7. klasse og det var det bedste førstehjælpskursus jeg nogensinde har været vidne til (og jeg har været igennem MANGE). I år har vi booket Casper bå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores firma havde en meget god eftermiddag med Tryg for Hjertet. Selvom jeg har gennemgået førstehjælp for 5 år siden, er der virkelig sket mange ændringer der gør at jeg føler mig mere sikker hvis be... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Cours

Écrit par l'entreprise

Førstehjælpskursus, hjertestartere, foredrag og hjertetjek for virksomheder og private. Hos os møder i kun dygtige læger, ambulancereddere og sygeplejersker. Vi har nogle af landets bedste priser samtidig med at du får seriøsitet og kvalitet på højeste niveau.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig godt kursus

Et kursus på højt fagligt niveau med teori online som fungerede super godt ved både at være tydeligt og nuanceret. Og rigtig god praktisk del med masser af øvelser og solid erfaring videredelt af meget kompetent læge.

27 juin 2020
Logo de TRYGT FOR HJERTET

Réponse de TRYGT FOR HJERTET

Mange tak for din anmeldelse Janne, og tak for et godt kursusforløb. Vi bestræber os altid på at levere det mest faglige kompetente indhold, på den mest underholdende måde, så vi kan lære flest mulige danskere at redde liv.

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Engageret underviser. Super formidling, at det samtidig giver masser af gode grin er kun godt for hjertet :-)

28 février 2020

OBS på HJERTE-KARSYGDOMME

Vi havde Martin på besøg til vort personalemøde i firmaet for at fortælle om hjerte-karsygdomme og hjertestarter. Super super fint indlæg med masser af facts, humor og praktiske råd.
Mine medarbejdere fandt det meget inspirerende og letforståeligt for alle. Vore bedste anbefalinger

26 janvier 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde fornøjelsen af et…

Vi havde fornøjelsen af et førstehjælpskursus med Tryg-ved-hjertet. Kurset oversteg vores forventninger. Underviserne bød ind med spændende historier fra deres erfaring som supplement til teorien som gjorde at fire timer fløj afsted. Kan på det varmeste anbefale alle at anvende dem - vi booker dem helt sikkert igen om 2 år.

6 novembre 2019

Kan anbefales!

Vi havde bestilt et førstehjælpskursus gennem Tryg Ved Hjertet på mit arbejde. Det var et super godt kursus med meget dedikerede instruktører. Det kan bestemt anbefales.

23 septembre 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Både underholdende og Seriøst

Seriøst, men samtidig underholdende førstehjælpskursus. Engagerede "undervisere" og god variation mellem teori og øvelser.

Det lille "stunt" med en kursist (tilhører), der faldt om, var i mine øjne meget upassende! Naturligvis vil man reagere med at forvente, at en læge og falckredder, der er til stede, skal træde til! Samtidig, da det virkede så ægte, var det en rigtig ubehagelig oplevelse for mig (og sandsynligvis andre, der har oplevet noget lignende), da det var præcis sådan min far døde.

23 septembre 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Super godt kursus, men…

Super godt kursus med en god energi og super kompetente fagpersoner.
Desværre komplet manglende forståelse for, hvad det gør ved folk, at fingere en deltagers ildebefindende. Der er rigtig mange, der har oplevet dette på nærmeste hold, og det er en voldsom oplevelse, og så tror arrangørerne, at de bruge deltagernes reaktion som eksempel. Så tænker man sig ikke om!

17 septembre 2019

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus