Jeg har for noget tid siden lagt en ordre på en gave til min søster, levering gik hurtigt og de var søde i kundeservicen til at hjælpe med at forlænge returtiden. Nu har jeg for 3 uger siden sendt... Voir plus
Købte nogle toppe til min hustru i jule gave, hjemmesiden oplyste ombytning frem til 7 januar. Juleaften kom og gik. Pasformen var helt forkert, så ville derfor returnere varerne. Men det kunne v... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
TRYLESS designer innovative basics med et indbygget bh-system. Høj støtte, fuld coverage og justerbar push-up – uden bh-stropper eller mærker på ryggen. Shop nu på Tryless.dk
Danemark
- support@tryless.dk
- tryless.dk
A répondu à 84 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Shipping times are slow for the uk and aren’t as advertised
Placed an order due to their endless instagram ads. On the website it clearly claims 1-2 working days for dispatch. They even mention if you order in the morning they will despatch later on in the day. However, I ordered on Saturday and it’s now Friday with no dispatch or comms from their team. There’s nothing online or within their email to suggest it’s a busy period. Without this, customers cannot be patient and it gives a very negative impression. There’s also a sneaky £4 add to your order for returns which I didn’t notice till after. I checked the website, and there’s no mention of this added cost from what I can see on there. You also have to find a tiny tick box to untick if you want to opt out of their ‘free’ returns and exchanges cost. I have contacted the company to cancel my order as I wanted it for my holiday next week, but so far no response. There’s also no automatic response, so you have no idea what the time frame is for responses, or even if your email was ever received. I wouldn’t try and order from them again as I’m put off now. I’ve left it as 2 stars as I can’t comment on the quality of the clothing and if it lives up to the higher price point. The company really needs to work on their customer service/ communication before paying for relentless social media ads. I can see from other reviewers this is a general experience when ordering from the UK.
Jeg har for noget tid siden lagt en…
Nu har jeg for 3 uger siden sendt pakken retur, og har intet hørt om ombytningen af min pakke. Jeg kan se på portalen at de har modtaget min pakke, men ikke endnu sendt den nye pakke - jeg får desværre heller ikke et svar på de mails jeg sender😢
Jeg havde bestilt en top med tynde…
Jeg havde bestilt en top med tynde stropper fra tryless. Da jeg havde brugt toppen i få dage, var der en syning som gik op.
Jeg skrev til tryless og sendte billeder af den syning der var sprunget.
De har sendt mig en helt ny top uden beregning og skrevet at det er tale om en produktionsfejl.
Jeg er ellers vild med toppen. Den er behagelig og blød i stoffet og det indbyggede BH system fungere super og ser pænt ud. Jeg tror dog at jeg næste gang skal have en med tykkere stropper. Hvis syningen holder godt i den nye top, er det bestemt ikke det sidste jeg køber hos dem.
Super produkt og super service.
Super oplevelse, fra kig til køb til ombytning.
God kundeservice som både rådgiver, vejleder og hjælper med retur/ombytning af størrelser.
Kommer tilbage - det er 100%
Unsupportive; No returns
Frustrating (and unsuccessful) return process. Odd sizing and no where near the advertised level of support

Réponse : Tryless
Fantastisk kundeservice - kan kun anbefale at prøve deres deres produkter.
Har prøvet et par ting fra tryless, som desværre ikke fungerede helt for mig. Personligt følte jeg at de sad for stramt på maven, ifht. støtten for barmen. Men vil klart holde øje med nye styles derinde, og afprøve igen.
Bliver bare nødt til at lave denne anmeldelse grundet deres fantastiske kundeservice. De var meget hjælpsomme på mail ifht. størrelsesvalg, samt ved retur. Deres returportal er virkelig nem og super smart sat op. Det var nemt både da jeg skulle bytte til andre størrelser, samt da jeg til sidst skulle sende det retur, og pengende blev sendt retur lynhurtigt. Vil helt klart anbefale at afprøve om det er noget for dig, hvis du overvejer det.

This company is dreadful
This company is dreadful. I spent £165 on January 9th, and according to my tracking link that was sent by customer service three weeks after my purchase, the company still have not dispatched my order.
Avoid! Plenty of other brands out there with their act together.

Réponse : Tryless
Købte nogle toppe til min hustru i jule…
Men det kunne vi ikke, kun bytte til en anden størrelse, som er samme form som ikke passer.
Så nu står vi med 3 toppe som aldrig er brugt og ikke kunne sendes retur.
Kan ikke anbefale at bruge deres webshop!!
Hold jer væk!

Fantastisk services 🩷
Jeg modtog en top i går, der var en fejl på og henvendt mig, på mail med billeder.
Og idag fik jeg hurtigt svar uroligt sødt svar , at det ville de med det samme udbedre 🌸
Så der blev sendt en ny, og jeg skulle ikke besvær mig med at sende den anden retur.
Det må jeg sige er rigtigt god services.
Det skal sige der var ikke sy fejl på toppen, toppen var fin.
Der var en plet indvendig bag på ryggen
Men de udbedret det lige med det samme😁rigtigt flot services
Super kundeservice og god kvalitet
Lækkert stof og super pasform.
Søde medarbejdere der har hjulpet mig godt igennem flere ombytninger.
Startede med den lårkorte pallietkjole i M, den var alt for lille og meget kort (jeg er 185cm med en lang overkrop og normalt en S, og man kunne tydeligt se flere cm af “shorts-stoffet” under kjolen). Ellers virkelig lækker kvalitet og brysterne sad perfekt!
Byttede til en offshoulder mini i M, den var for stor omkring livet og alt alt for stor i barmen (jeg har et lille bryst). Lækker kvalitet dog.
Byttede til en lang halterkjole i S der passer helt perfekt 😍
Jeg fik også en hvid ribbet top i S i julegave, der sidder meget stramt men er virkelig lækker.
De var søde at sende et par puder, da personen der gav mig gaven havde glemt at bestille puder til.
Alt i alt en rigtig god oplevelse trods flere ombytninger. Virkelig søde medarbejdere.
Vil helt sikkert handle der igen.
Det er 12 dage siden de har modtaget…
Det er 12 dage siden de har modtaget min returnering, og de har stadig ikke tilbagebetalt mine penge.
Produkterne virker billige i kvalitet, så derfor kom de retur.

Réponse : Tryless
Ingen gratis ombytning trods reklamation herom
Trøjen og stoffet er i sig selv fint og behagelig. Jeg brugte deres størrelsesguide til puderne, men de var desværre alt for små. Jeg skulle så efterfølgende betale for at få ombyttet puderne til en anden størrelse, til trods for der reklameres med gratis ombytning. Jeg kommer i kontakt med en meget venlig medarbejder, og vi skriver lidt frem og tilbage. Jeg får forklaret, at det er fordi, puderne er gratis (hvis man altså køber en trøje), og at gratis ombytning ikke gælder her. Jeg synes det er meget misvisende - Særligt idet puderne bliver tilføjet som et seperat produkt, og fordi det fremgår under selve puderne, at der er gratis ombytning.
Jeg bliver tilbudt et sæt gratis puder, men skal selv betale fragten - Fragten er dyrere end puderne, så det blev et pænt nej tak

Avoid!!
I had trouble with the returns portal, eventually received a label from a customer service representative via email. I returned the items over 2 weeks ago but am yet to receive a refund despite providing proof of postage and delivery on the Royal Mail website. They have stopped replying to my emails - avoid buying from this company!

No communication
No communication!
I've bought a top which I need to exchange for a smaller size. Their portal isn't generating return labels, it's just spinning continuously!
Despite emailing them multiple times they don't respond! So what do I do now?!

0 Customer Service - Incredibly disappointing
Incredibly disappointing - did not receive goods. It clearly noted next day delivery which is the option i picked 11 Jan and 10 days later no shipping confirmation and no responses to my two emails. This was a present for my daughter’s 21st birthday.

Returnering fejler…
Det startede egentlig fint nok.
Jeg fik meget hurtigt min første bestilling.
Problematikken starter da jeg skal have ombyttet puderne i toppen fordi de ikke passer. De skøjter rundt i toppen og sidder helt forkert.
Jeg opretter en ombytning, og jeg kan nu se at hele processen er afsluttet, jeg har bare hverken fået penge retur eller nye puder (2 sæt)
Der står ellers på hjemmesiden at man får tilsendt de nye varer når man indleverer det der skal byttes.
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med firmaet pr. Mail, men intet sker.
Jeg afventer stadig de nye puder som jeg har betalt for.
Så det bliver desværre ikke her jeg fremover køber tøj.
OPDATERING!
Efter anmeldelsen her fik jeg svar pr mail.
Puderne blev indleveret samme dag og jeg har modtaget dem.
Dog med nye gode råd til hvordan man kan sætte sine puder (og sætte 2 sæt ind) for et bedre løft, men det ved jeg personligt intet om som førstegangskøber.
- det står vist ingen steder. 😊

Lidt dyrt, meeen..
Lidt dyrt, men må også sige at kjolen var fantastisk at have på til nytår. God selvforkælelse!
Virkelig lækre toppe
Virkelig lækre toppe. Kvaliteten er bedre end forventet, og støtten er god. Leveringen var hurtig. Meget tilfreds.
Bestilte (endnu) en ordre til Black…
Bestilte (endnu) en ordre til Black Friday. Leveringen tog et par dage længere end normalt, men det er forventeligt til Black Friday. Den ene af toppene var en julegave til min søster, som skulle bytte. Det var som altid nemt og med gratis fragt. God service og eeeeelsker toppene ❤️🙌

Dårlig oplevelse
Har en kjole som skal returneres men via deres hjemmeside er det kun muligt at bytte til en anden varer selv de reklamerer med man kan bytte til 7/1
Har forsøgt at kontakte dem i flere dage både på mail, via deres kontaktformular på hjemmesiden og på deres profil på IG men ingen respons.
Synes virkelig det er dårlig kundeservice