TRYPLO gelooft in de pure passie en liefde voor sport. Het gaat niet alleen om winnen, maar om de beleving, het samenzijn en de voortdurende drang om beter te worden. Wij brengen sporters, fans en communities samen om deze gedeelde passie te vieren en te versterken. TRYPLO biedt sporters de mogelijkheid om hun mooiste sportmomenten vast te leggen in een uniek drieluik fotomapje, voorzien van clubkleuren en ingeprente foto’s. Via een gebruiksvriendelijke website kunnen sporters en ouders eenvoudig hun foto’s uploaden en een blijvende herinnering bestellen.
Pays-Bas
- tryplo.nl
Aucune trace de demande d’avis
Mooi product op verschillende manieren…
Mooi product op verschillende manieren inzetbaar. Prettige mensen om mee samen te werken.
Top service
De service, de kwaliteit en het meedenken was perfect. Ralph was erg behulpzaam en dacht mee, om een product te maken, dat aan de wensen voldeed. Hij kwam afspraken en deadlines na. Ook al was het kort dag, we konden de Tryplo's tijdens onze seizoensafsluiting aanbieden aan onze spelers van SJO Heuvelland JO9. Die vonden het geweldig.
Professionele herinnering!
Een mooi nieuw product dat zich richt op het vastleggen van herinneringen. Onze ervaring als club met dit jonge bedrijf is ontzettend positief. De professionele foto’s in combinatie met het aandenken dat je hebt aan je team geeft echt meerwaarde. Unaniem een mooi succes. Soepele afwikkeling bovendien.