Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

21/11/2025 Het winkelbezoek was aangenaam en verrassend. Mooie uitstalling en moderne snufjes. Sommige uitspraken van de verkoopster deden onze wenkbrauwen fronsen. De levertijd van een jaar is een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een ervaring! Ik kwam afgelopen week in contact met t&t design! Het personeel is zo vakkundig & hebben ons helemaal begeleid tot een volledig concept in onze nieuwbouw! Ik heb dit aang... Voir plus

3,8

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Slechte kwaliteit leder

Salon gekocht en na 3 maanden al schade. Contact opgenomen en iemand gestuurd om lees te verven . Dan wouden ze lederen salon komen ophalen en naar Italië doen en als ze daar van oordeel waren dat het onze fout was ( een 3 maand oude salon) moesten wij alle kosten betalen . Dus van wettelijke garantie geen sprake . Zelfs met tussenkomst van advocaat en an een huisbezoek van iemand van t & t die duidelijk zei dat de salon van slechte kwaliteit is blijven wij met de gebakken peren zitten . Ik raad iedereen af om daar nog maar iets te kopen. Klantgericht dik gebuisd

1 juillet 2025

Wegblijven! Leugens alom

Aangezien ik niet kan reageren op de nieuwe leugens die T&T design op mijn review plaatst: de oude zetel stond er niet op moment dat de modulaire zetel geplaatst werd. Die zetel was al lang weg!!! Dus weer een nieuwe leugen die ik hier lees. Bovendien stond de zetel op exact dezelfde plaats als waar de leveranciers ze geplaatst hebben. En de kinderen hebben niet in de zetel zitten springen maar braaf aan tafel zitten ontbijten terwijl de twee gasten de zetel plaatsten. T&T design verandert hun verhaal met de keer dat ze reageren. Smeerlapperij bij T&T design dus. Het zijn DIKKE LEUGENAARS! Blijf er weg dus!

4 février 2026

Mevrouw Eben,

Wij betreuren de toon en de persoonlijke beschuldigingen in uw bericht.

Wij hebben ons standpunt reeds duidelijk en correct toegelicht op basis van vaststellingen ter plaatse en de opvolging door onze technieker en verzekering. Dat standpunt verandert niet.

Verdere discussie via sociale media draagt niet bij tot een oplossing. Indien u bijkomende elementen heeft, kan u die steeds rechtstreeks en schriftelijk aan ons of aan de verzekeraar bezorgen.

Wij zullen hier niet verder publiek op reageren.

T&T Design

Topservice

Bij T&T Design vind je steeds opnieuw unieke artikelen. Kwaliteit en design gaan perfect samen. Tijdens de VIP -dagen geniet je van de extra aandacht aan uw persoonlijke smaak en keuze. Topservice!

12 septembre 2025

Réponse : ttdesign.be

Dank je wel voor deze mooie review Mr Abbeel. Dat horen wij graag en werkt motiverend naar ons hele team toe. Met vriendelijke groet,
T&T Design

aankoop zetels

wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de goederen , en ook zeer tevreden over de verkoper in de toonzaal , ook de levering was zeer correct

21 décembre 2025

Dag Rudy, fijn te horen en bedankt voor de review, het T&T Team

Steeds aangenaam verrast

Wij zijn reeds ettelijke jaren klant bij T&T Design...onlangs waren we uitgenodigd op de VIP dagen en zelfs als je denkt "ik heb niks nodig" toch kom je steeds bij het bezoek meerdere zaken tegen die je interesse wekken en die je niet kan laten liggen...steeds zijn we aangenaam verrast door het aanbod, kwaliteit en kennis en vriendelijkheid van Christian.

11 octobre 2025

Réponse : ttdesign.be

Dag Karen, wij hebben inderdaad steeds nieuwe producten in ons gamma. Altijd fijn te horen dat onze klanten verrast zijn als ze langskomen ,mvg het T&T team

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn uitermate tevreden over onze…

Wij zijn uitermate tevreden over onze ervaring bij T&T Design.
Van bij het eerste contact werden we professioneel en hartelijk ontvangen, met duidelijke uitleg en oprechte begeleiding, zonder enige vorm van druk.

De kwaliteit van de meubels is werkelijk uitmuntend. We krijgen heel veel complimenten over ons interieur, wat voor ons de beste bevestiging is van de juiste keuze. Alles werd correct en volgens afspraak geleverd en ook de opvolging nadien verliep perfect.

Je merkt dat men hier werkt met passie voor design, vakkennis en oog voor detail.
Wij kunnen T&T Design alleen maar warm aanbevelen en komen hier in de toekomst zeker terug.

14 février 2025

Réponse : ttdesign.be

Dag Gillian, de mensen uit ons team doen allemaal hun uiterste best om klanten zo goed mogelijk te begeleiden en een zo goed mogelijke service te geven, bedankt voor de mooie review! Het T&T team

Aankoop zetels T&T design

Wij kochten een zetel bij T&T design. Wij werden vriendelijk onthaald in de winkel. De levering verliep vlot en volgens de afgesproken termijn. De kwaliteit van de zetels is helemaal zoals verwacht ook voor vragen over de werking konden we vlot terecht bij onze verkoper. samengevat dus een positieve ervaring over heel de lijn.

7 décembre 2025

Réponse : ttdesign.be

Dag May, bedankt voor uw positieve reactie!
Mvg, het T&T team

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed naar mijn keuze.

Heel goed naar mijn keuze.
Vele toffe dingen die mijn woning gezellig kunnen maken. Ik ben al tweemaal uitgenodigd geweest met een leuk goed resultaat. Kwa vriendelijkheid en ontvangst bij de winkel. De leuke ervaring die ik kreeg was op 21/08/2024

1 décembre 2024

Dank u wel John voor uw positieve feedback! Mvg, het T&T team

Good to now

21/11/2025
Het winkelbezoek was aangenaam en verrassend. Mooie uitstalling en moderne snufjes. Sommige uitspraken van de verkoopster deden onze wenkbrauwen fronsen. De levertijd van een jaar is een pluspunt.
De afspraak rond het leveren van de eetkamer ging stroef en heeft ons heel wat stress bezorgt. Zeker als je te horen krijgt dat je 25% moet betalen bij annulering, ook al blijven zij in gebreke. Na ettelijke emails zijn we dan toch tot een compromis gekomen. De bezorgers daarentegen waren behulpzaam, vriendelijk en zeer professioneel.

21 novembre 2025

Dwingende verkoopspraktijken - Niet aan te raden

We werden uitgenodigd voor een “fabrieksverkoop” in de toonzaal in Wijnegem bij verkoper Rudy. Vrienden hadden onze gegevens doorgegeven en na 4 dagen gestalkt worden door een verkoper, hapten we toe. Bleek dat we alleen een afspraak hadden in een showroom zonder andere klanten. Dit is blijkbaar een “VIP” arrangement waar we niet van op de hoogte waren.
De verkoper gaf ons gedurende meer dan 1 uur uitgebreid een uitleg over letterlijk alles wat ze aanboden: elke zetel, tafel, kast, bed, matras, kussen, tuintafel, kookpot, bestek, vacuümsysteem,… passeerde de revue, ook al gaven we aan geen interesse te hebben in bepaalde zaken.
Nadien mochten we nogmaals zelf door de toonzaal gaan en moesten we de stukken waar we de prijs van wilden weten (deze is anders dan geafficheerd) noteren. Waarna de verkoper van zaken die we niet opschreven toch het hele prijssysteem uit de doeken deed en alle stuks in een winkelmandje plaatste om de korting te kunnen bekijken. Hierdoor wordt je al bijna “verplicht” om te kopen en komt de verkoopstechniek heel dwingend over.
Er wordt gevraagd onmiddellijk te bestellen omdat je anders je korting verliest. Ik heb niets besteld omdat ik me zeer oncomfortabel voelde met de manier van werken.
Daarna wordt je verplicht om 12 contacten op te geven die ze dan zelf zullen opbellen om dezelfde dwingendheid op los te laten. Wanneer we aangaven dit niet te willen zei de verkoper dat je toch wel 12 contacten moet hebben.
Ik ben na dit drie uur durende bezoek met een zeer slecht gevoel naar huis gegaan.
Toen de verkoper me opbelde voor een vervolgafspraak gaf ik aan dat ik me gedwongen voelde. Hij ging hier stellig tegenin en wenste me veel plezier met elders het “driedubbele” te betalen. Jammer dat er weinig respect en professionaliteit te vinden is.

17 novembre 2025

Réponse : ttdesign.be

Beste Mevrouw Leonie, wij vinden nergens uw gegevens terug? Kunt u ons zeggen door wie u werd ontvangen aub? Mvg, het T&T Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke ,zorgvuldig uitleg ,en…

Vriendelijke ,zorgvuldig uitleg ,en gewoon topkwaliteit. Zelf bij levering zijn ze Vriendelijke en sta ze u nog bij als je iets wilt vragen gewoon top!

18 septembre 2025

Bedankt voor deze mooie review Michael! Mvg, het T&T Team

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben t&t design leren kennen via…vrienden

We hebben t&t design leren kennen via vrienden.
Een vip-arrangement en een hartelijke ontvangst bracht ons in een mooie showroom met een prachtige collectie designmeubels en decoratie.
Isis begeleide ons, we kregen professionele uitleg, ze stelde oprecht interesse in onze wensen en voorkeuren
Zo hebben wij de juiste keuze kunnen maken voor ons interieur.
Dagelijks genieten wij van onze stijlvolle,comfortabele salon en eetkamerstoelen.
Ook de service na verkoop was vlekkeloos.
Wij zijn zeer tevreden klanten

22 octobre 2025

Réponse : ttdesign.be

Dank je wel Ingrid voor deze review, bij Isis ben je inderdaad steeds in goed handen. Mvg, Het T&T team

Kwaliteit en service

Na meer dan 20 jaar klant te zijn bij t&t design, zowel met hun kookpotten als huismeubelen en tuin meubelen zijn wij zeer tevreden met hun leveringen en kwaliteit zowel in België als ook in Spanje.

16 octobre 2025

Dank je wel Edith, leuk te horen! Mvg, het T&T team

Noté 5 sur 5 étoiles

^Na een Geleverd volgens afspraakvriendelijke ontvangst vij…

^Na een vriendelijke ontvangst vij TTdisign, werden onze producten geleverd op het moment dat wij afgesproken hadden. Alles werd ter plaatse geleverd en opgebouwd, alle afval werd meegenomen. Zoals steeds zijn de producten van hoge kwaliteit

10 novembre 2025

Bedankt Wim, we doen steeds ons uiterste best, Mvg, het T&T team

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke ontvangst en totaal geen…

Vriendelijke ontvangst en totaal geen opdringerigheid ( waar ik dan meestal meteen op af haak 🥴)
De afspraken waren duidelijk en ook de levering was dik in orde en op het afgesproken tijdstip geleverd . .

Ik deel graag positieve reacties naar vrienden en kennissen .

11 septembre 2025

Dat horen we graag Myreen, bedankt voor jouw bijdrage, mvg, het T&T Team

Slechte levering en kwaliteit

Slechte levering : het was op voorhand besproken dat ze de zetel naar het eerste verdiep gingen brengen en ze hebben die gewoon buiten , in de regen gelaten en vertrokken
slechte kwaliteit van zetel . hij is nog geen maand oud en verzakt al

1 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Klant die steeds terugkeert en de kwaliteit waardeert!

Ik ben al meer dan 18 jaren klant bij T&T design. T&T design heeft me nog nooit ontgoocheld. Ik ben superblij met de kwaliteit van hun producten gaande van kookpotten, braadpannen, messen, wijnglazen. Laatst kocht ik nog de vershouddozen. Ik heb ook het dekbed, de hoofdkussens, hoeslakens. In de living staan er verschillende lampen. De parasol buiten heeft deze zomer meer dan zijn dienst bewezen. Kortom, ik ben een heel tevreden klant

22 septembre 2025

T&T topbedrijf!

Al 2 keer aankopen gedaan bij T&T via de VIP verkoop. Super tevreden van de klantvriendelijkheid in Aalter. Ook de snelle levering en naservice zijn fantastisch. Bij de levering staken ze alles netjes ineen. Wat wenst een mens nog meer. Voor herhaling vatbaar. Topbedrijf!

17 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus