À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,5

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Op zoek naar vlonderhout

Op zoek naar vlonderhout? Lees dit vooral even voordat je bestelt.

In het verleden heb ik bij tuinhoutvoordeel / Brabantse Houthandel (allemaal zelfde eigenaar) prima hout ontvangen. Daarom opnieuw besteld. Deze keer was de ervaring helaas dramatisch.

Meer dan 25% van de levering bestond uit krom, gespleten en naar mijn mening simpelweg onbruikbaar hout. Een deel heb ik uiteindelijk zelf nog verzaagd en ik heb zelfs mijn vlonder kleiner moeten maken om überhaupt verder te kunnen. De rest kon ik niet gebruiken.

Je zou verwachten dat een leverancier bij zo’n klacht even meedenkt. Niet dus. De reactie van de klantenservice kwam er op een behoorlijk onvriendelijke toon op neer: je hebt herroepingsrecht, maak daar maar gebruik van.

Los van het feit dat dit hier helemaal niet de kern van het probleem is, vraag ik me ook serieus af hoe een particuliere klant geacht wordt om planken van 5 meter lang zelf weer terug te brengen.

Daarbij gaat dit niet om spijt van een aankoop of om een product dat ik bij nader inzien toch niet wil hebben. Het gaat om een kwaliteitsprobleem: een aanzienlijk deel van het geleverde hout voldoet simpelweg niet aan wat je redelijkerwijs van de bestelling en de afgesproken kwaliteit mag verwachten.

Brabantse Houthandel adverteert graag met scherpe prijzen. Na deze levering begrijp ik inmiddels waar dat prijsverschil vandaan kan komen.

Mijn advies: kijk iets verder, betaal desnoods iets meer en koop bij een partij die niet alleen hout levert, maar ook verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit ervan.

PS. Foto’s van het geleverde hout voeg ik nog toe. Dan kan iedereen zelf beoordelen of dit de kwaliteit is die je van een professionele houthandel mag verwachten.

1 juin 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Al voor de derde keer geen 3 werkdagen…

Al voor de derde keer geen 3 werkdagen levering. De eerste twee keer was al in 2021, waarbij de laatste levering zo'n 2 maanden heeft geduurd. ( boot vast in Suez kanaal). Nu voor de derde keer geen 3 werkdagen. Levering SUCKS dus. De kwaliteit was de tweede levering ook niet top. Hopen op beterschap en anders de "3 werkdagen slogan"verwijderen.

17 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Verkeerde infomatie verstrekken, slechte service

Ik bezoek de website zie geschikte planken. Bel met de klanten service voor meer info. Deze geven aan dat de planken de exacte afmeting hebben zoals beschreven op website. Na levering blijkt de breedte van alle planken 1 centimeter minder te zijn. Tijdens het telefonisch contact hierover krijg ik te horen dat er niks kan worden toegezegd en ik een foto en email moet sturen. Kort daarna krijg ik reactie dat hout een natuurproduct is en dat hout kan uitzetten en krimpen. En wordt er al direct aangegeven dat ze mij dus niet gaan helpen het probleem op te lossen. Mijn reactie hierop was dat het natuur product niet bij 15 verschillende planken exact allemaal 1 centimeter krimpt of uitzet. Wil niet eens geld terug maar de juiste planken. Zelf dat blijkt te veel gevraagd. Bedrijf blijft schuilen achter hun uitleg en vindt dat wij het maar moeten uitzoeken. Wij hadden nog veel meer hout nodig maar dat kopen wij nu elders dankzij deze oneerlijke en onbeschofte behandeling. Ps. de overige kwaliteit van het hout laat te wensen over. WATERSCHADE EN SCHEUREN!!! Het betreft gewoon afgekeurd en afvalhout vandaar de lage prijzen.

19 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goede prijzen, vriendelijke chauffeur. Ze bellen van tevoren wanneer de bestelling wordt geleverd. Top.

23 avril 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus