Tuinkasspecialist Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Gebrekkige tot geen communicatie

Wij hebben eind februari een Tuinkas besteld van Royal Well via dit bedrijf.

Helaas was er al drie weken vertraging op de levering, waar we vanuit de Tuinkas specialist niet van op de hoogte werden gehouden. We belden meerdere keren en zouden terug horen hoe het nou zat. Helaas gebeurde dit meerdere keren niet. Uiteindelijk 1 medewerker aan de lijn die wel actie ondernam en terugbelde. Toen hoorde we in welke week de Tuinkas werd geleverd.

Er zou met ons contact worden opgenomen om tot een leverdatum te komen. Dit is niet gebeurt. In plaats daarvan werden we op een middag gebeld dat de leverancier er over een half uur was. Op dat moment waren we niet thuis.

Eenmaal geleverd miste een onderdeel. Deze hadden we na, opnieuw meerdere keren bellen en mailen na zes weken in huis. We hoorden niet dat het onderdeel zou worden geleverd, een leverancier stond opnieuw opeens voor onze deur.

Tot slot was het laatste ruitje stuk toen we die erin moesten zetten. Toen opnieuw vaak gebeld en gemaild. Tot op heden hebben we niks ontvangen, het zou 5 werkdagen duren voordat de ruit binnen was. Inmiddels zijn we hier ruim overheen!

Al met al een bedrijf met zeer gebrekkige communicatie. Ze komen hun afspraken niet na en je moet er constant achteraan. Wij hebben nog steeds geen complete Tuinkas. En zijn zeer teleurgesteld in het bedrijf.

Het in elkaar zetten van de Tuinkas was erg lastig met de gebrekkige handleiding. Het ruitje boven de deur was geen beschrijving bij hoe je die erin moest zetten. We hebben veel onderdelen moeten loshalen om dit voor elkaar te krijgen.

20 mai 2026

Nooit meer dit bedrijf…

Over de kwaliteit van mijn LT Qube kas valt niets te klagen, maar dit is het enige dat een ster verdient.

De gebruiksaanwijzing klopt van geen kanten. Met een vriend van me hebben we er 4 dagen over gedaan om hem in elkaar te zetten. Deze vriend is gelukkig bouwkundig ingenieur, anders hadden we er nog langer over gedaan. Dit bedrijf vraagt voor een kas van meer dan €2000 euro €1395,- om hem te plaatsen. Bizar.

De communicatie met dit bedrijf is rampzalig. Je wordt niet teruggebeld of gemaild. Hun reactie.. "Daar hebben we echt geen tijd voor". Je wordt echter wel platgebeld na het schrijven van een review. Dan bieden ze je €20,- om hem te verwijderen.
Ze staan niet open voor de feedback die je geeft, klagen over hun leveranciers en monteurs, maar houden het niet bij zichzelf en bieden geen excuses aan. Ze willen alleen hun gelijk halen. Ik vind het heel verdrietig dat ik mijn ouders in het begin op hun site heb gewezen, want die waren qua kosten en slecht materiaal nog verder van huis.

1 mars 2024

Broeikas Viola / Tuinkasspecialist.nl

Broeikas Viola besteld. Ontving een bouwpakket, stond niet op hun site! Op zich nog acceptabel voor mij. Gebrekkige instructie, slecht herkenbaar. Bij montage bleek een boor nodig te zijn om gaatjes te boren in het polycarbonaat (heel dicht bij de randen). Leverancier accepteerde geen terugsturen omdat door gedeeltelijke opbouw het pakket al beschadigd zou zijn. IJzerboor gekocht, verder gemonteerd, enkele boutjes waren te kort, boutjes gekocht. Het is een mini kas, slappe constructie. Mijn conclusie: mijn keuze voor product en leverancier was dom.

12 juillet 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus