Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Vanaf begin af aan prettig contact gehad met adviezen voor keuze materiaal tot en met fijne nazorg bij vragen vwb montage. Bestelling en productie verli... Voir plus
Lisez les avis des autres
Nadat wij 10 jaar lang veel kijkplezier hebben gehad van onze oude,grote tuinposter die wij destijds bij tuinposter.nl hadden gekocht, was deze nu erg verschoten van kleur. Wij hebben zonder twijf... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Tuinposter.nl geloven wij dat iedere tuin, balkon of buitenruimte de perfecte plek verdient om sfeer en persoonlijkheid uit te stralen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige tuinposters die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of u nu kiest voor een prachtig landschap, een tropisch strand of een persoonlijke foto, onze tuinposters toveren elke muur of schutting om tot een uniek uitzicht. Onze doeken zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal dat niet alleen regen- en windbestendig is, maar ook langdurig kleurvast blijft. Hierdoor geniet u jarenlang van een poster die net zo levendig en mooi blijft als op de eerste dag. Met scherpe printkwaliteit en een matte afwerking zorgen wij ervoor dat uw tuinposter altijd een luxe en natuurlijke uitstraling heeft. Wij vinden het belangrijk om onze klanten de beste ervaring te bieden. Daarom leveren wij niet alleen snel en betrouwbaar, maar staan wij ook altijd klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken over de beste keuze. Klanttevredenheid staat bij ons centraal en dat merkt u terug in onze persoonlijke service en hoge beoordelingen. Kortom: bij Tuinposter.nl brengen wij kleur, sfeer en inspiratie naar uw buitenruimte. Ontdek hoe eenvoudig het is om uw tuin of balkon om te toveren tot een plek waar u elke dag opnieuw van kunt genieten!
Coordonnées de contact
Nobelstraat 31-6q, 3846 CE, Harderwijk, Pays-Bas
- 085-0020747
- foto@tuinposter.nl
- tuinposter.nl
Geweldige service, prachtige tuinposter
Helaas de 1e keer een misdruk ontvangen, maar geweldig opgelost door zo snel mogelijk een nieuw, prachtig exemplaar toe te sturen!
Wat een geweldig bedrijf!
Wat een geweldig bedrijf!
Er wordt hier nog echt met je meegedacht.
Ben zo blij met het resultaat het zijn echte toppers.En dan ook nog een zeer snelle levering.
Jullie hebben er een zeer tevreden klant bij 👍🏻
Groet, Roland
Heel fijn bedrijf om zaken mee tedoen. Gewoon goed, niet verder zoeken
Bestelling en productie verliep snel, levering van het pakket zeer netjes en zorgvuldig.
Misschien een tip om montage instructies (tips) en/of bevestigingsmateriaal mee te leveren in de toekomst.
Kortom. Erg tevreden met de aankoop en het resultaat.
Nieuwe tuinposter
Na 15 jr. Een nieuwe tuinposter besteld, het robuuste ophangsysteem werkt nog goed en maakte het wisselen van de poster makkelijk. Heel tevreden over de service en het meedenken plus de snelle levering. Een aanrader!
Twee Nieuwe Tuinposters
Ik heb onlangs weer 2 tuinposters bij Tuinposter.nl besteld omdat ik al ruim 20 jaar ervaring heb met dit bedrijf. De altijd uitstekende kwaliteit van de posters, de vlotte levering, de betrouwbare coulante service en garantie. De 2 posters vervangen twee 10 jaar oude tuinposters die al die jaren in weer en wind , zomer en winter onze tuin hebben opgefleurd. In onze tuin hangen tot onze tevredenheid het hele jaar door zo'n 6 posters van dit bedrijf.
Hoge kwaliteit en goed op de hoogte gehouden
Een tuinposter besteld werd op de hoogte gehouden over de bestelling
Bij ontvangst de tuinposter nagekeken
Werd goed verpakt en de kwaliteit is uitmuntend ben erg tevreden kan iedereen dit bedrijf aanraden
Nieuwe tuinposter…
Wij hebben zonder twijfel voor onze nieuwe tuinposter weer voor dit bedrijf gekozen.
Zij hebben een groot assortiment aan foto's om uit te kiezen en wij vinden de kwaliteit van de afdruk goed.
Helder van kleur en een scherpe afbeelding, ondanks het forse formaat van 260cm × 170cm die wij hadden besteld.
Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Rand om de foto gemaakt
Vandaag de poster ontvangen. Afdruk is heel scherp. Op mijn verzoek is er een rand om de foto gemaakt zodat ik hem op mijn oude frame kon monteren. Alles past perfect en ziet er prachtig uit.
Prima service en levering
Prima service en levering. Bij levering was de tuinplaat door schade kapot. Na contact en sturen van foto had ik binnen 3 dagen een nieuwe. Top.
Haarscherpe eigen foto tuinposter.
Haarscherpe eigen foto tuinposter ontvangen! Mooi materiaal en makkelijk op te hangen.
Zijn er super blij mee en wat een fijn mailverkeer naderhand.
Helemaal TOP!
Tuinposter van eigen foto
Na het opknappen van de tuin op zoek gegaan naar een bedrijf dat een tuinposter kon maken van die mooie foto van de vakantie. Bij tuinposter.nl bestelling gedaan. Wauwwww geweldig geworden. Zeer tevreden over levering en resultaat.
Heel mooi tuindoek aangekocht
Heel mooi tuindoek aangekocht. Geeft een grote meerwaarde aan mijn terras
De eerste tuinposter was niet mooi
De eerste tuinposter was niet mooi. Hij was onscherp omdat het origineel ook niet scherp was.
Het bedrijf heeft kosteloos een nieuwe tuinposter gemaakt welke fantastisch mooi is geworden. Top !
prachtige tuinposter
We hebben een tuinposter besteld en zijn daar nog steeds erg tevreden over. De poster ziet er prachtig uit en was destijds net zo mooi als toen we hem nieuw ontvingen. Na vele jaren begint hij nu wat te verkleuren, maar dat is natuurlijk normaal na zo’n lange tijd buiten.
De service was ook erg goed. We hebben zelfs een kortingsbon gekregen voor een volgende bestelling, die we waarschijnlijk zullen gebruiken wanneer we de poster in de toekomst vervangen.
Echt top kwaliteit
Echt top kwaliteit! Heb lang getwijfeld en verschillende sites bezocht, maar deze springt er echt uit. Veel aanbod te vinden en het ziet er scherp uit. Had 3m breed besteld en het is niet wazig.
We zijn héél tevreden met het resultaat
We zijn héél tevreden met het resultaat...en met de hulp bij het kiezen van het juiste formaat, poster heeft als afmeting 885x165cm en lengte/breedte verhouding moeten toch kloppen om een mooi resultaat te hebben, zo konden we onze keuze maken uit de reeks "Panorama"!
Een dikke 10 voor Tuinposter.nl
Het bestellen van een poster op Tuinposter.nl is super simpel en de service boven verwachting goed!
Ik kreeg een voorbeeld toegestuurd waaruit bleek dat ik een inschattingsfout had gemaakt over de afmeting.
Eén telefoontje was genoeg om de fout te herstellen en binnen een paar dagen kreeg ik de poster (zonder extra kosten) thuis gestuurd.
Klasse werk ik had een tuindoek alweer…
Klasse werk ik had een tuindoek alweer een jaar of 14 hangen en vond dat de kleuren een beetje flets aan het worden waren. Nu weer een nieuwe gekocht en gelijk is mijn tuintje weer optimaal alsof de zon hier elke dag schijnt. Geweldig mooi dank jullie voor het mooie werk.
Gr Ad
Ruim 5 jaar een prachtige tuin doorkijk…
Ruim 5 jaar een prachtige tuin doorkijk besteld met steigerhout frame. Ongelooflijk zoals deze poster mijn tuin verrijkte.
Afgelopen zomer met die warmte verloor het pas zijn kleur. Na een fijn telefoon gesprek hoop ik binnen kort weer van een zelfde doek te kunnen genieten, want de frame voldoet nog steeds. Ik raad het een ieder aan om hier te bestellen
Ik heb verschillende tuinposters en die…
Ik heb verschillende tuinposters en die zijn en blijven heel mooi en van goede kwaliteit. De communicatie via de mail is ook prima in orde, met welke vraag dan ook wordt die vraag altijd netjes en vlot beantwoord (dat is wel eens anders helaas)
En savoir plus sur les différents types d'avis.