TuinWereld Wijchen Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie

Écrit par l'entreprise

Tuinwereld biedt een compleet assortiment aan tuinmeubelen, planten, kunstkerstbomen en woonaccessoires.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vorige week 2 astilbes gekocht a 16,50

Vorige week 2 astilbes gekocht a 16,50. 1 van de 2 had een paar verdroogde blaadjes, maar verkoper zei dat ze met dat warme weer erg veel hadden geleden. Heel aannemelijk. Toch gekocht, thuis meteen in bak in de schaduw gezet en flink wat water gegeven. Na 3 dagen helaas plant helemaal dood
Andere plant helemaal go3d. Gebeld, mocht terugkomen maar moest hem meenemen. Komen daar aan, eerste wat meneer zegt: jullie hebben hem.latrn verdrogen. Nee meneer, ... helaas stond meneer niet open voor de uitleg. Jullie hebben hem wel.laten verdrogen, maar ga maar eens nieuwe halen.
Van een winkel die zegt, waar anderen bij staan, dat ik sta te liegen en te profiteren, hoef ik niets meer. Ook geen vervangende plant. Jammer.. was vast klant daar

10 juillet 2026

Fantastische grote sortering

Fantastische grote sortering, beter dan Intratuin, alleen heel jammer dat jullie konijntjes en hamsters verkopen ,dat kan vandaag de dag eigelijk niet meer.Als dat niet zo was hadden jullie 5 sterren gekregen.

1 juillet 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Hulp gevraagd voor de dieren

Vanochtend heb ik met Tuinwereld gebeld vanwege de warmte op de dierenafdeling. Toevallig zag ik hier een andere review, waarbij een andere klant afgelopen zaterdag ook heeft ervaren dat de dieren het veel te warm hadden. De medewerker vertelde aan de telefoon dat de dieren naar een koelere plek zijn gebracht. Ik vond dat een opluchting, dus ik wilde het graag hier even delen.

20 juin 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Hulp gevraagd voor de dieren in de winkel

Hallo, ik maak me zorgen over de dieren in jullie winkel in wijchen die met deze hoge temperaturen te weinig verkoeling hebben. Het is in de winkel veel warmer nog dan buiten. Konijnen die liggen te hijgen en er lagen wel wat koelplankjes maar dat is niet voldoende en de hamsters lagen in een glazen bakje helemaal uitgevloerd met geen enkele verkoeling . Hamsters en konijnen kunnen niet zweten. Ik merkte dat er koelere plekken in de winkel waren waar ze heen verhuisd kunnen worden (daar waar de schilder aan het werk was) Of buiten in de schaduw ergens en ook zouden er nog ventilatoren geplaatst kunnen worden en meer koel elementen. Ik hoop dat er met spied iets aan gedaan word want het blijft voorlopig nog erg warm.

20 juin 2026

4 dode planten ontvangen

Wij bestelden online 4 mierikswortel planten. ( factuur nummer: 2026.06.0030). Helaas alle 4 de planten zijn dood. Ik heb 1 verpakking geopend en er 2 foto's van gemaakt. Telefonisch gesproken met een niet al te vriendelijke man.Toen ik zei dat ik hier geen genoegen mee neem, werd de man kortaf. Er is nog niet gereageerd via de mail. Wij hebben alvast maar een retourmelding aangemaakt. Op de verpakking staat ook geen datum vermeld. Wij vermoeden dat deze planten helaas al veel te lang in Tuinwereld hebben gelegen. Wij vinden dit een grote teleurstelling eigenlijk. Men had dit wellicht vantevoren even kunnen controleren hoe het met de kwaliteit ervan zou zijn.

11 juin 2026

Goedemiddag Georgette,

Ik heb jou telefonisch gesproken, jouw verhaal aangehoord en netjes gevraagd om een foto te maken en naar ons toe te sturen. Jij vroeg aan de telefoon of ik jou het geld kan terugstorten, maar daarvoor moeten we eerst altijd even een foto zien. Nadat ik dat had gevraagd, gaf jij aan dat je geen genoegen neemt met de situatie. En dat terwijl we gewoon bereid zijn om het netjes op te lossen. Wij hebben altijd even een foto nodig om te zien wat er aan de hand is met het artikel, dat is iets wat elke (online) winkel doet. Ik schrik er dan eigenlijk van dat je aangeeft dat ik niet vriendelijk was, terwijl aan jouw kant de toon werd gezet..

Je hebt mij 1 foto gestuurd, die heb ik met mijn collega's bekeken en die gaven aan dat er op de foto stengels uit de wortel groeien, dat is een goed teken en betekent dat er volop leven in zit. Als je deze in de grond doet, zul je zien dat ze in een hele korte tijd mooi gaan bloeien. Dat heb ik aan jou teruggekoppeld op een hele vriendelijke en open manier. Ik kreeg daarna van jou een mail terug dat dit niet klopt omdat je een zeer ervaren plantenkenner bent en dat je direct een review gaat plaatsen op Trustpilot.

Wij steken graag veel tijd en energie in een open en vriendelijke service voor onze klanten. Het plaatsen van een negatieve review, op het moment dat wij nog volop met je in gesprek zijn om je te helpen, past daar helaas niet bij en vinden wij best bijzonder. Dat mag natuurlijk, maar daarmee geef je ons helaas geen kans om het voor jou verder op te lossen. Omdat de basis voor een respectvolle communicatie ontbreekt, wordt je klacht niet verder in behandeling genomen.

Je geeft ook aan dat er geen datum op de bloembollen staan en dat vreemd vond: dat klopt, dat staat nooit op bloembollen omdat het levende materialen zijn. Bij een kamerplant staat bijvoorbeeld ook geen houdbaarheidsdatum. Ook geef je aan dat wij er goed aan doen om de bloembollen van tevoren te controleren: wij hebben echter 100% vertrouwen in onze producten en kunnen niet elke gesloten zak openscheuren om te kijken of ze goed zijn.

En nogmaals: mijn collega's zijn ervan overtuigd dat jouw bollen snel zullen gaan groeien.. probeer het eens en je zult het met eigen ogen zien! Je zult versteld staan..

Noté 5 sur 5 étoiles

Winkel met zeer ruim assortiment

Winkel met zeer ruim assortiment en voordelige prijzen. Je kunt beter een bezoek brengen aan TuinWereld Wijchen ipv Intratuin! Ook zeer ruime en mooie collectie tuinmeubelen.

17 mars 2026

Prettige zaak

Prettige zaak. En zeer plezierig geholpen door medewerker. Er was een product bij levering defect. Ook prima opgelost en meegedacht. Erg aan te bevelen!

7 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Medewerksters afkatten waar klanten bij staan, kan echt niet

Tuinwereld is een prachtige winkel maar wat een walgelijke eigenaar zeg; ging er bloemen halen (die overigens belachelijk duur zijn), en de eigenaar ging enorm tekeer tegen een medewerkster waar wij als klanten bij stonden. Echt beneden pijl, dat doe je niet en zeker niet waar klanten bij staan. Ik kon het niet laten om tegen het meisje te zeggen:” dat jij hier überhaupt nog wilt werken”. Waardeloos dit, volgende keer koop ik mijn bloemen zeker ergens anders

15 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling geplaatst met 5 artikelen, alles geannuleerd!!!

Bestelling geplaatst met 5 artikelen, 3 verschillende producten. Reeds betaald. Hele bestelling geannuleerd wegens "geen voorraad". Ontzettend slecht! Dikke afrader.

30 décembre 2025

Beste S Zegwaard,

Hierbij dezelfde reactie op uw Google review:

U had bij ons 5 Twinkly verlichting artikelen besteld. Deze hebben wij aangeboden met een uitzonderlijk hoge korting van 60%. Wij zijn in een korte tijd overvallen met enorm veel online bestellingen en aankopen in de winkel, waardoor de voorraad scheef is gelopen. We hebben alle bestellingen op chronologische volgorde verwerkt en hebben hierdoor helaas een handjevol klanten moeten teleurstellen, waaronder u. Uiteraard begrijpen we uw onbegrip. Nogmaals onze excuses voor deze situatie.

We vinden het jammer dat u, ondanks onze nette communicatie naar u toe, deze beoordeling heeft geplaatst. In de toekomst hopen wij u in de winkel of webshop weer een positieve ervaring te bieden.

** Reactie 23-1 ** Spijtig en bijzonder om uw reactie te lezen. Wij hebben er niets aan om dingen te verzinnen. Er zijn 3 bestellingen geannuleerd, niet ‘heel veel mensen’ zoals u beschrijft. We hebben gelukkig tientallen mensen blij kunnen maken en vinden het treurig om te lezen dat u op een kortingswebsite aangeeft meerdere slechte reviews bij ons te plaatsen en anderen oproept dit ook te doen door alle links naar onze platformen te delen. Hopelijk heeft het u geholpen uw teleurstelling te verminderen!

Heel jammer

Met grote verwachting naar de gereserveerde high tea gegaan.Jammer genoeg was het een hele grote teleurstelling.Er werd niks uitgelegd of gevraagd.Alleen een kopje erwtensoep (geen keus) en half afgebakken hapjes.Na een klein uurtje gegaan maar toch voor 4 man 80 euro af moeten tikken.Wat een deceptie.

27 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een verbetering met vorig jaar!

Vorig jaar hadden we onze bedenkingen en klachten echter zijn we vandaag toch wezen kijken.Een prachtig opgezette kerst afdeling warme uitstraling prachtige artikelen gekocht. Hapje wezen eten wat vorige jaar onvoldoende was hadden we nu veel en goed gebakken warme friet met p.pork en lekkere koffie enz.Aardige dame die het kwam brengen.Hele vooruitgang!!.Mag ook gezegd worden.We hebben een fijn uitje gehad.

26 novembre 2025

Slechte service

Jammer dat je geen -10 sterren kan geven anders hadden ze die zeker gekregen! Ik heb op 2 november een kandelaar gekocht in deze winkel en kwam er thuis achter (was ingepakt in karton) dat 1 glaasje van de 4 kapot is. Dit gelijk vermeldt via Facebook messenger maar daar kreeg ik gelijk een hele rare reactie terug dat ze geen garantie geven op glas. Dit staat nergens vermeld, zowel niet in de voorwaardes als op de kassabon. Ook is dit ons niet vermeldt bij de aankoop.

Ik vind het heel bijzonder dat je als bedrijf dingen gaat roepen die niet van toepassing zijn. En dat je na dat je gezegd hebt; wij geven geen garantie op glas, ook helemaal niks meer kwa communicatie laat weten.
Voor ons nooit meer Tuinwereld Wijchen, ga liever naar z’n broer in Malden😉 die weten wel wat service is.

2 novembre 2025

Beste Naomi,

We vinden het natuurlijk nog steeds erg vervelend dat uw aankoop destijds kapot uit de verpakking kwam en dat onze communicatie hierover in de eerste instantie niet naar wens is verlopen.

Gelukkig hebben we dit incident rondom de kandelaar inmiddels een tijd geleden persoonlijk met u opgelost. Omdat we er destijds samen goed zijn uitgekomen, zouden we het enorm waarderen als u deze review zou willen herzien of verwijderen.

We hopen u in de toekomst weer met een glimlach te mogen begroeten bij Tuinwereld Wijchen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is al de 2 de keer dat ik dit mee…

Dit is al de 2 de keer dat ik dit mee maak!
Er staat een vrouw te roepen om hulp om 112 te bellen. Haar zoontje is uit een winkel wagentje gevallen.terwijl ik bloemen wil afrekenen hoor ik die vrouw om hulp roepen !( Het personeel moet het ook gehoord hebben) die reageert niet eens! Zo heb ik ook al mee gemaakt in het Resturant stikte m’n vader bijna in een stuk brood. Personeel reageert niet eens. Gelukkig heb ik m’n BHV zodat ik weet hoe de greep moest. Anders was mn vader gestikt !!!!!! Vraag me af of er iemand daar een bhv certificaat heeft.

7 juillet 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Restaurant een onvoldoende/slecht

Winkel gedeelte zag er top uit maar het restaurant was zeer onder de maat saucijzenbroodje was te licht gebakken poffertjes kreeg je in een kom zonder boter en je kon ze niet eens eten kregen er geen vork bij vork moest je zelf halen maar die waren er ook niet meer. Er naar gevraagd zouden ze komen brengen. Lang op moeten wachten toen de poffertjes maar met koffielepeltje opgegeten. Ja toen wij ze op hadden kwamen ze bestek brengen. Een dikke onvoldoende.

7 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Groot assortiment aan planten en…

Groot assortiment aan planten en bloemen.
Dan denk je even lekker hapje eten en drinken.
Na een half uur te wachten op je poffertjes. Waarbij je geen bestek kan vinden. Oohja is op ga even wassen. 10 min later komt iemand. Kaasbroodje zo taai.
Nee dit was voor ons 1ste keer en ook de laatste keer dat ik hier ooit heb gegeten.

7 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Als je perkgoed haalt voor de tuin en…

Als je perkgoed haalt voor de tuin en op een tafel staat 3 planten voor 5.50 euro op deze tafel
Ga ik er vanuit dat alle planten dan 3 voor 5.50 zijn
Sta je bij de kassa blijken de meeste niet onder de actie te vallen
Ik voel mijn zwaar belazerd

4 mai 2025

Service met een pluim

Nadat we goed geholpen zijn bij de aanschaf van een door ons samengestelde tuinset, waarbij we toch de korting hebben gekregen die voor de ‘kant-en-klaar’- sets geldt bleek bij de levering dat bij 1 van de stoelen een vlek op de leuning zat is dit door de medewerkers van Tuinwereld Wijchen op een professionele en klantvriendelijke manier opgelost; complimenten daarvoor.
Al met al is Tuinwereld Wijchen een echte aanrader.

8 avril 2025

Prachtig kerststuk (workshop)

Vanavond (6dec) een hele leuke workshop gehad. Een prachtig kerststuk gemaskt met orchidee en natuurlijk kerstgroen, in een groot kokosblad.
Hele fijne uitleg en elk stuk ziet er prachtig uit.
Ik kom zeker terug.

6 décembre 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus