1. Service de distribution
  2. Magasin d'articles de loisirs
  3. Gestion et promotion de la musique
  4. Label de musique
  5. Magasin de musique

TuneControl is a music and technology company, providing SaaS solutions for independent music creators. Our distribution and publishing services deliver, monetize and protect songs across the globe for independent artists and labels. TuneControl is a proud member of The American Association of Independent Music (A2IM) . We are headquartered in United States.For more information, see here: https://tunecontroldistribution.com

3,3

Moyen

Oplichters

Oplichters. Producten die op de website als op voorraad staan en direct leverbaar zijn, blijken dat niet te zijn. De leverancier neemt niet de moeite je te informeren wanneer het product wel komt. Op mails met verzoek om meer informatie wordt niet geantwoord. Overgemaakt geld wordt niet teruggestort. Mijdt deze webshop en zoek een betrouwbaar alternatief. Ik probeer ondertussen mijn geld terug te krijgen.

22 février 2025

Highly recommend

Working with TuneControl, specifically Nikki, has been incredible since the beginning. The team has been supportive and strives for success in ever facet. Any issue has been dealt with immediately to make sure each release is smooth.

31 octobre 2023