Otroligt snabb leverans.5+ Bifogad instruktion på papper för montering värdelös. Hittade film på You Tube - bättre, men inte bra. Fastsättningen av hållarna för lasträcket i railsen saknades d... Voir plus
Ringde deras kundtjänst som svarade inom ett par signaler och fick prata med en livs levande människa som dessutom var hjälpsam och trevlig. Behövde ett takräcke akut som jag beställde och som leverad... Voir plus
Trodde jag fått fel storlek på taktäcken, men visade sig vara mitt ögonmått som svek mig & enkelt bytte plats på dem. Markus på kundtjänst bemötte mig professionellt och var väldigt tillmötesgående.... Voir plus
Turtle Nordic erbjuder allt du behöver för att få med dig allt det du önskar på din bilresa. Vi har takräcken, lastbågar, takboxar, cykelhållare och många liknande lasttillbehör för bilen. Handla online eller i vår lagerbutik i Örebro.
Västra vagngatan 1C, 702 27, Örebro, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ändra konstruktionen på fixon-bågar. Fullkomligt värdelös konstruktion!

Réponse de Turtle Nordic
Snabb leverans och produkten va lätt monterad på bil.
Packningen som kunden ska montera dit verkar sitta lite löst, jag ser att det finns en risk att den lossnar och den försvinner när de ligger på förvaring mellan användning.

Réponse de Turtle Nordic
Snyggt och slimmat takräcke som sitter som pitten i Greta. Trevligt kundbemötande + en liten godisbit i kartongen. Inga problem med återkoppling.

Réponse de Turtle Nordic
Liefern die falschen Halterungen für einen Citroen c5 aircross. Damit macht man sich das Dach kaputt. Bloß gut, rechtzeitig bemerkt. Das ist kein Qualitätsservice. Fpr den Preis erwarte ich eine einwandfreie Lieferung. Jetzt habe ich Dachträger die ich nicht nutzen kann!

Réponse de Turtle Nordic
Takräcket är snyggt och passar bra på bilen.
Den plastbit som nyckeln sitter i och som täcker fästskruvarna känns väldigt klen.
Det är dessutom mycket högt vindbrus från takräcket vid hastigheter över 80 km/tim.

Réponse de Turtle Nordic
Beställde ett cykelställ för upp till 4st cyklar, tog 2ddg för leverans, vid montering upptäckte jag att ena fästet för att förankra ramen på cykeln var deffekt, mailade och påtalade felet, fick en ny ngn dag senare , supernöjd med mottagandet och servicen

Réponse de Turtle Nordic
Jag fick så bra hjälp när jag ringde in!!
Bra bemötande!!
Mvh Petra Sterner

Réponse de Turtle Nordic
Bra cykelställ! Fungerar perfekt! Jag kan få på alla familjens fyra cyklar.
Bra med tilt funktion. Den känns robust & bra!

Réponse de Turtle Nordic
Köpte fel modell av takräcke, absolut inga problem med byte o frakt. väldigt positivt bemötande.
Tack /Roger

Réponse de Turtle Nordic
Beställde takräcke till min skoda kodiaq, när jag väl skulle montera så saknades det en liten detalj (liten gul plast detalj som klickar fast i skenan). Fick bra svar när jag kontaktade kundservice som beskrev att det inte påverkar själva monteringen på railsen och skickade den lilla plastdelen via post. Men det som stör mig mest är visslande ljudet vilket va största anledning till varför jag ville beställa dessa. Enligt omdömen ska de va relativt tyst. Men mina visslar som galna fåglar bara jag passerar 40 kmh!? Testat flytta de framåt och bakåt för att testa mig fram, utan någon skillnad alls. Ljudet förstör hela känslan.

Réponse de Turtle Nordic
En mycket väldesignade produkt med hög finnis på detaljerna.
Leveransen var blixtsnabb.