TVOphæng.dk Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jordens længste leveringstid.. jeg har selvfølgelig købt et andet sted i mellemtiden og venter kun nu på ophæng så jeg kan sende retur... Tak til Google for at opreklamere denne super seriøse webshop.... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

TV ophæng er ringe kvalitet. Ophæng til påsætning til TV passer ikke (måtte selv skære den til for at få den til at passe, og de bolte der medfølger er alt for korte) og den bevægelig arm er svær at... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte et TV ophæng som skulle bruges ret hurtigt på min datters værelse d 23/7, problemet er bare at det ikke rigtig kommer. har skrevet til dem som skriver de vil kontakte bring men vender a... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Svindel firma. Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det. Jeg har nu for over en måned siden bestilt et tv ophæng på hjemmesiden, hvortil jeg modtog en mail der beskrev at de ville sende en... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique
  2. aussi dans
  3. Magasin d'outillage

Informations provenant de diverses sources externes

En løsning til alle TV og monitorer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

TVophæng sælger ukorrekte produkter

Jeg købte et ophæng der iflg hjemmesiden passede til mit 43 tommer TV. Da kassen ankom viste det sig den kun passede til 40 tommer TV. Det var en helt klar fejl da der stod 43 tommer på hjemmesiden men 40 tommer på kassen fra producenten. Jeg ringede til TVophæng og de lovede at finde en løsning hvis jeg sendte dem en mail med bredden på TVet. De har nu fået denne mail 3 gange uden de har svaret.
Jeg kan ikke anbefale TVophæng.dk da de simpelthen reklamerer med produkter der ikke eksisterer.

23 février 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Dårlig hjemmeside - men kan anbefales

Havde problemer med produktbeskrivelse på hjemmesiden, fejl i beskrivelsen, og måtte kontakte Jørgen ad 2 omgange.
Derefter var der problemer med at få bestillingen igennem vedrørende adressefeltet og leveringsmåde, det krævede yderligere 2 opringninger til Jørgen.
Jeg er ellers nærmest daglig habil `internet-handler` - så jeg havde mine tvivl med hjemmesiden og tvivl om troværdighed, da anmeldelserne ikke er de bedste...

MEN - jeg bestilte produktet\ tv- liften - og 3 dage efter bestilling modtog jeg min varer helt uden problemer.
Så det ender med et 👍

20 octobre 2019

Svindel firma

Svindel firma. Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det.
Jeg har nu for over en måned siden bestilt et tv ophæng på hjemmesiden, hvortil jeg modtog en mail der beskrev at de ville sende endnu en mail når ordre var afsendt indeholdende tracking nr.
Pengene er trukket, jeg intet modtaget og nu er firmaet gået i vinterhi. De er ikke til at komme i kontakt med, hverken på mail eller telefon.
Fup og svindel - fraråder alle til at købe fra denne side.

4 janvier 2019

Hurtig og effektiv levering

Let og overskuelig hjemmeside. Mindre udfordring i at adresse ikke kunne indtastes korrekt, men super hurtig opfølgning ved efterfølgende henvendelse til deres kundeservice. Varen ankom hurtigt og rettidigt. God oplevelse.

23 avril 2018

Fremragende aftersales service

Fremragende aftersales service. Henvendte mig en en lille ting på en ordre placeret for et par år siden. Hurtigt og kompetent svar uden det udløste en ordre. Handler der igen, når behovet opstår. Kan klart anbefales.

30 mars 2018

Super!

Jeg fik det jeg bestilte og 2 dage efter bestilling selvom vare kom fra Holland.

13 février 2018

Hurtig ekspedition

Hjemmesiden meget overskuelig - fandt den rigtige løsning -
meget hurtig levering.

VEK, 5700 Svendborg

2 mai 2016
Noté 4 sur 5 étoiles

Tv ophæng

Jeg er super tilfreds skønt forkert ophæng første gang som satte monteringen to dage bagud så jeg måtte aflyse hjælp til monteringen. Det nytter jo ikke noget at jeg lægger mig på gulvet og skaber mig vanskeligt.
Kjeld Munch

14 avril 2016

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus