2,1

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,1

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

List en Bedrog.

Op 23 September 2024 TV totaal besteld en nu is het 21 November 2024 en heb nog steeds niets ontvangen.
Ga nu diverse instanties inschakelen over deze nep winkel en probeer ook mijn geld terug te krijgen.
Niet geschoten in altijd mis.

23 septembre 2024

Bestelling gedaan op 23/9…..op 20/10…

Bestelling gedaan op 23/9…..op 20/10 mail gestuurd met de vraag waar product blijft 😡😡 tot op heden niets ontvangen, nog mail, nog pakje 😡😡 Laat u niet vangen zoals ik ! vita Ortho of Vita winkel Dikke nul !!

20 octobre 2024

Niet aan beginnen, riekt naar oplichterij

Na een aantal mailtjes uiteindelijk dit wonderapparaat ontvangen, helaas defect en verouderd (2019). Terugsturen lukt niet meer , de site is uit de lucht, maar gelukkig hebben ze een nieuwe naam, eerst vita-ortho nu ortho-winkel. Ben benieuwd wanneer ik mijn geld terugontvang!

1 août 2024

Oplichting

Oplichting, liegen over hun zgn 4,7 bij trustpilot. Laten bewust de klok tikken om je wijs te maken dat ze populair zijn en bijna niets meer hebben, zodat je via time pressure toch gaat klikken. Nooit intrappen. Roep iedereen op om dit 1 ster te geven.

11 septembre 2024

Oplichters

Oplichters. Niets bestellen. Op hun site een 4.7 volgens trust pilot. Maar ga je dit controleren zijn er inclusief mij 3 reacties. Allemaal negatief.

31 août 2024

Uitkijken!

Van de zogenaamde personen in hun eigen geweldige reviews zijn onvindbaar ;) Reageren op de comments weekt gewoon niet. Een grote scam wat mij betreft! Truspilot, graag wat diepgaander onderzoeken.

21 juillet 2024

Totaaltv

Geeft op hun eigen advertenties aan een 4,7 beoordeling op Trustpilot te hebben.

Ik heb ze dus maar als eerste beoordeelt,
Een Nul en een waarschuwing voor spam. En oplichting!

16 juillet 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit