Tweedekansje Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een Bosch stofzuiger besteld voor € 256,-. Nieuw product besteld, volgens de advertentie retour gezonden maar nooit gebruikt. Wat ontvang ik? Een Bosch verpakking met daarin een vieze gebruikte... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

70 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Babybedje besteld

Babybedje besteld, na 2 maanden in elkaar gezet, veel beschadigingen helaas, ga hier nooit meer iets bestellen !

4 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling onvolledig ontvangen en waardeloze klantenservice

Ik heb drie weken geleden een bedhuisje gekocht voor mijn zoon. Ik heb een deel van de bestelling geleverd gekregen, maar het andere deel is ergens kwijtgeraakt bij DPD. Ik blijf mailen om tot een oplossing te komen, maar ik krijg geen reactie, bellen lukt ook niet want ze zijn wegens verhuizing niet bereikbaar. Het bed kostte bijna 300EUR. De klantenservice is echt dramatisch. Ik lees heel veel vergelijkende reviews helaas. Ik heb op dit moment ook rechtsbijstand ingeschakeld omdat ik geen idee heb hoe ik anders mijn geld terugkrijg want ik ga ervanuit dat ik het bed niet meer ontvang. Hopelijk helpt dit om alsnog contact met mij op te nemen. Ik zou echt nooit iets bij deze website bestellen.

15 septembre 2026

Dramatische levering en klantenservice

De website beloofd ‘voor 17.00 uur besteld, levering de volgende dag’. Dat is niet het geval. Het is een week verder en ik heb de helft van mijn bestelling nog steeds niet, omdat deze uit twee pakketten bestond en DPD er maar één heeft afgeleverd. Ik heb laten weten aan de klantenservice dat een deel van mijn bestelling, om onverklaarbare reden, nooit is aangeboden en direct is teruggestuurd door DPD. Krijg ik als reactie ‘goed nieuws, je bestelling is op dinsdag 8 september toch nog afgeleverd, zie de link naar de track & trace met meer informatie’. Het is inderdaad afgeleverd, als RETOUR bij 2e kansje. Wat een dramatische klantenservice. Telefonisch niet bereikbaar en op vijf e-mails heb ik één keer reactie gekregen. Ik probeer het maar via deze weg… Misschien dat er daar iemand wakker door wordt.

11 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

1 ster is nog teveel voor deze…

1 ster is nog teveel voor deze klantenservice. Nieuw opblaasbaar supboard doet het niet. Gemaild en via WhatsApp want telefonisch zijn ze niet bereikbaar ivm verhuizing. Ik neem toch aan dat niet iedereen met verhuisdozen aan het sjouwen is!!!! Er zijn wel mensen beschikbaar om te bestelde goederen in te pakken maar geen mensen beschikbaar voor klantenservice. Op andere websites is de prijs trouwens een stuk goedkoper. Had ik daar maar gekocht...

1 septembre 2026

Bestelling nooit geleverd

Medio juni had ik 2 zonnebedjes besteld. Deze zijn nooit aangekomen. Hiervoor moest ik een formulier invullen van DPD dat ik mijn bestelling nooit geleverd heb gekregen en ik zou na 10 werkdagen bericht krijgen. Niet dus. Uiteindelijk kreeg ik het bericht dat ik het bedrag binnen 3-5 werkdagen terug gestort zou krijgen, ook niet gebeurt. Er werd ook gewoon niet reageert op mijn mailtjes en uiteindelijk heb ik rechtsbijstand in geschakeld om via hun mijn geld terug te krijgen. Ik zou deze sit dus ZEKER NIET adviseren.

25 juin 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Ontvangen artikelen zijn anders😏

Ik kocht 2 verschillende soorten rugtassen. Een voor kids en 2 andere (zelfde model) voor mij en mijn zus.
Tas volwassene kwam anders, zonder de Glennoo print op de middenstuk van de rugtas. Die van mijn kleinkind had een dinosaurus aan voorkant en die kon ook vervangen worden door amdere plaatjes. Krijg ik een tas met een sad face vooraan, voor een kindje van 2 jaar. Trouwens ik kocht ook een Diydash etui die totaal anders is. Zooooo niet leuk dit. Dus nooit meer, ik koop daar echt niets meer.

18 août 2026

Half defecte Plafondventilator

18 augustus Plafondventilator besteld #ORS941993. Verlichting werkt niet (fan gelukkig wel). Probleem gemeld per email. Doorverwezen naar retour portaal. Retour portaal medewerker vraagt om een video per whatsapp, dus gestuurd. Vervolgens na een week retouraanvraag afgewezen. Gevraagd per mail en whatsapp naar de reden van afwijzing. Excuses per whatsapp en toen was het weer stil. Na een halfuur wachten aan de telefoon hoor je "Laat een bericht achter na de toon" en dan wordt de verbinding verbroken, HAHAHA WTF. Bestel hier NIET, all the above, wat een BAGGER bedrijf.

28 août 2026

Ben nu al 11 dgn bezig met het proberen…BAGGERwebshop

Ben nu al 11 dgn bezig met het proberen terug te sturen van een zwaar gebruikte versleten afgeragde parasol. 2e kansje reageert niet op telefoontjes (nemen niet op), reageren niet op e-mails. Raad u serieus af om bij deze webshop te bestellen!!!!!! Echt een BAGGER webshop.

14 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wilde eigenlijk helemaal geen ster…

Wilde eigenlijk helemaal geen ster geven. Wat een waardeloos bedrijf. Als je belt nemen ze niet op.
En in hun retourportaal komen ze iedere keer met dezelfde chatbot "oplossing", en dat is korting krijgen op de geleverde spullen. Terwijl ik gewoon een retourlabel wilde, omdat 1 product zwaar gebruikt was en incompleet. Ik snap dat ze daar korting op willen geven, normaal moeten ze dat afvoeren naar de stort en kost het hun geld. Ze verkochten het onder het mom dat het nieuw, en 1x uit de verpakking was gehaald.
Het andere product zat dusdanig in een doos gevrot dat ik er na het openen van de eerste doos al helemaal geen vertrouwen meer in had en het lekkerin de doos heb laten zitten. Uiteindelijk kreeg ik natuurlijk geen retourlabel, heb daarom zelf die 2 producten aangetekend terug gestuurd en ze per mail en schriftelijk ingebreke gesteld.
Nu hebben ze het aankoop bedrag wel teruggestort, maar die verzendkosten uiteraard niet.
Dus ik krijg nogsteeds €12.55 van jullie, hier heb ik volgens de wet recht op, dus die gaan jullie mij gewoon betalen. Mijn ordernummer is: ORS927437.

17 août 2026

Wat een klucht!

Werkt hier wel iemand? Parasoltegels kwamen na 8 dagen pas aan , terwijl op site een 24u service beloofd werd. Ze waren volledig lek en het retourneren duurde ook meer dan een week om iemand te pakken te krijgen die überhaupt een retourlabel wou aanmaken. Via site, mail, WhatsApp komt er geen menselijke reactie... AI op z'n slechts. Absoluut de 'korting' niet waard!

14 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

De ene ster is nog teveel.

De ene ster is nog teveel.
18 juli een dakkoffer besteld. Niks ontvangen tot nu.. Op whatsapp sturen ze je van de ene kant naar de andere. Zonder een oplossing. Telefoonnummer is bullshitt. Mensen koop hier niet !! Nog nooit een bedrijf als dit mee gemaakt. Dat dit kan. Maar we gaan door,anders maar naar hun locatie.

5 août 2026

Slechte na service

Bestelling niet geleverd bij navraag 2weken later nog geen reactie.
2de bestelling defect geleverd, oplossing wordt niet gegeven en blijven hun schuilen achter formulieren.

Proberen te bellen maar niemand die opneemt.

Wees gewaarschuwd

4 juillet 2026

3 pakketten besteld

3 pakketten besteld, 1 gekregen met troep. Teruggestuurd. De andere nog steeds niet geleverd of geld terug gekregen na herhaalde mails. Telefonisch niet te bereiken . Dit is pure oplichting! Mensen bestel hier niet want het is drama!

1 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Twee tafels en een kleed besteld

Twee tafels en een kleed besteld. Allebei de tafels kwamen met schade aan terwijl de omschrijving was alleen uit de verpakking geweest Een hele week geprobeerd telefonisch contact te krijgen Op de melding via de website ook geen reactie Uiteindelijk via een normale mail na twee dagen een reactie. Er konden opnieuw tafels worden opgestuurd terwijl ik al eerder duidelijk had aangegeven dat ik dectafels retour wilde sturen en geen vervanging wilde Weer een mail gestuurd Na twee dagen geen reactie Wederom gebeld toen eindelijk een retour label gekregen Vervolgens werd alleen het kleed gecrediteerd Weer contact opgenomen Vervolgens werd na bellen en mailen 1 tafel gecrediteerd en niet beide tafels. Nu morgen weer bellen Gemaild heb ik al. Ik hoop echt mijn geld van de tweede tafel nog terug te krijgen Wat een gezeur en ellende En wat een oneerlijke en energie tijd vreten gedoe. Echt niet oké Geen aanrader dit bedrijf. Gezien de andere reviews ook ik tot nu toe niet gewoon netjes mijn grld terug gekregen. Ik geef nog niet op. Ik blijf bellen en mailen Ik wil gewoon mijn geld terug Kom op zeg

10 juillet 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Geen geld terug + slechte klantenservice

Het duurzame concept van 2ekansje spreekt mij erg aan. Juist daarom vind ik het extra jammer dat mijn ervaring met de klantenservice zo teleurstellend is geweest en ik een negatieve recensie moet schrijven.

Mijn bestelling was deels onvolledig en bevatte artikelen die ik niet besteld had. Ik heb dit direct gemeld. Daarna heb ik meerdere keren contact opgenomen en herhaaldelijk aangegeven dat ik de verkeerd geleverde artikelen wilde retourneren. Helaas kreeg ik vooral standaardreacties of helemaal geen antwoord op mijn vragen. Uiteindelijk werd mijn retourverzoek zelfs afgewezen, zonder dat er inhoudelijk op mijn situatie werd ingegaan.

Ik heb contact gehad via de chatservice, per mail en via de klachtenservice (wat hetzelfde als de reguliere mail bleek te zijn...) en hoewel ik wel reactie kreeg, ben ik nooit volledig geholpen en ik heb ik nooit meer het volledige bedrag teruggestort gekregen. Bovendien zit ik nu met artikelen zit die ik nooit heb besteld of wilde houden.

Ik had graag een bedrijf met zo'n duurzaam concept willen blijven steunen, zeker omdat mijn eerdere twee ervaringen wel prima waren. Ik merk dat ik minder geneigd ben weer bij ze te bestellen, zeker nadat ik gelezen heb dat ik niet de enige ben met deze ervaring.

22 décembre 2025

Hier NIET bestellen

Ik heb op 8 juli een bestelling geplaatst. Deze werd netjes op tijd geleverd, maar helaas bleek het product defect te zijn.
Hierover heb ik direct contact opgenomen via verschillende kanalen: e-mail, telefoon en Instagram. Op mijn e-mail kreeg ik één reactie, maar daar had ik helaas niets aan. Inmiddels zijn we drie weken verder en heb ik nog steeds geen inhoudelijke reactie of oplossing ontvangen. Terwijl ik bijna dagelijks contact opneem via de mail of telefoon. De afgelopen dagen probeer ik zelfs dagelijks te bellen, maar er wordt niet opgenomen of teruggebeld.
Nu zit ik met een defect product waarvoor ik ook nog verzendkosten heb betaald, zonder dat er een passende oplossing wordt geboden. Erg teleurstellende klantenservice. Hier NIET bestellen!

22 juillet 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus