Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event Avis 205

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hadden een Topolino gehuurd voor 2 uur. Wij werden supergoed ontvangen goede uitleg en een fijne app van Twentenaren zorgde ervoor dat wij een hele leuke tour konden rijden. Kom je in de buurt moe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles prima geregeld, eerst koffie met cake en voor onderweg de smikkeltas. Leuke wagentjes de Fiat Topelino, met de app allemaal leuke routes voor elk wat wils en vriendelijk personeel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

4 e-bikes gehuurd. Zadels werden niet op goede gezet. Hadden inbussleutel nodig bij Giants. Weinig aandacht aan klant. De Stella e-bikes gaven geen continue ondersteuning. De Giants waren oké. Leuk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Salle de réception

Écrit par l'entreprise

Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Geweldige service

Geweldige service
Al voor het tweede jaar fietsen gehuurd en keurig bezorgd op ons vakantie adres.
Er was per ongeluk een foutieve lader meegegeven en die werd zonder problemen fluitend gewisseld
Hele fijne mensen die begrijpen wat vakantie betekend
Tot volgen jaar

25 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige ervaring met Twente Toer voor ons personeelsuitje!

We hebben onlangs een personeelsuitje georganiseerd met Twente Toer en het was een fantastische ervaring! We huurden een Tuktuk, een Opel E-Rocks en een Fat Max en konden kiezen uit verschillende mooie routes. De keuze aan routes was divers en goed uitgestippeld, waardoor we volop hebben genoten van de prachtige omgeving.

De voertuigen waren in uitstekende staat en het rijden ermee was een groot plezier. De Tuktuk zorgde voor veel gelach en plezier, de Opel E-Rocks was comfortabel en milieuvriendelijk, en de Fat Max gaf ons een geweldige sensatie op twee wielen.

Het team van Twente Toer was vriendelijk, behulpzaam en goed georganiseerd. Ze zorgden ervoor dat alles soepel verliep en stonden klaar om al onze vragen te beantwoorden. Hun professionaliteit en aandacht voor detail maakten onze dag probleemloos en zeer plezierig.

Ik kan Twente Toer van harte aanbevelen voor bedrijfsuitjes of elke andere gelegenheid. Het is een unieke manier om samen tijd door te brengen en iets nieuws te ervaren. Bedankt, Twente Toer, voor een onvergetelijke dag!

13 juin 2024

Top-dag

De instructie, ontvangst, bediening en accomodatie is ronduit goed te noemen.

5 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Twentetoer bood ons een geweldige ervaring.

De ontvangst was zeer vriendelijk en gastvrij. We hadden de app gedownload en kregen als tip de molenroute te kiezen. Prachtige route over stille weggetjes met prachtige doorkijkjes en schitterende uitzichten. Net voordat het begon te regenen waren we bij Bels Molen. Zeer aangenaam om te schuilen. Daarna weer langs de leukste plekjes terug naar Ootmarsum. Ook de ontvangst terug was allervriendelijkst.

29 mai 2024

Aanrader

Leuke tour gehad op goed werkende e-Puch’s voor de volwassenen en Fatbikes voor de (grote) kinderen. Goede service en vriendelijk personeel. Volgende keer weer!

12 mai 2024

Hartstikke leuk

Reserveren ging snel. Reageren op vragen ging ook heel snel. De Fat Max Kick Bikes waren ontzettend leuk (ook best snel). Persoonlijk vind ik dat je iets instabieler op zo'n step staat dan je bijvoorbeeld op een e-chopper zit, dus dat is wel iets om over na te denken misschien. Wij hebben in ieder geval wel heel erg genoten van onze tocht van 2 uur.

9 mai 2024
Logo de Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Réponse de Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Dank voor de beoordeling! Uiteraard is staan op een Step heel wat anders dan zitten op een E-Chopper. Het zijn ook 2 totaal verschillende voertuigen dus niet met elkaar te vergelijken. Leuk om te lezen dat jullie hebben genoten en graag eens tot ziens op de E-Chopper 😁

Super leuk

Super leuk, erg vriendelijk. Prachtige omgeving en goede tips AANRADER!

12 avril 2024

Fijne mensen

Fijne mensen, goed materiaal en een goede route. Heel leuk om te doen. Gaan zeker nog eens terug!

10 octobre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Toeren door Twents landschap

Leuke diverse manieren om door het twentse landschap te toeren. Mijn verjaardags kado was toertocht maken met een rode TukTuk. Een app geeft de route aan op je mobiele telefoon. Samen met mijn vrouw een leuke middag beleefd. De app leek soms wat te haperen.

15 septembre 2023

Gezellig uitje gehad

Gezellig uitje gehad. Zeer vriendelijke medewerkers. Prachtige route gereden van 3 uur op e chopper. Bedankt

3 septembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus