Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty!Avis

3. Bookmaker
  4. Casino
  5. Maison de jeux
  6. Service de jeux d'argent

Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty!

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Czyste oszustwo, nigdy wiecej

Na papierze wyglada solidnie, w praktyce koszmar. Po duzej wygranej konto trafilo pod kontrole i od tego czasu cisza. Czat za kazdym razem odpowiada inaczej, a maile sa ignorowane. Skandal.

22 juin 2026

Wypłata zablokowana

Wygrałem 4000 zł i nagle konto zablokowane, każą przesyłać kolejne dokumenty już trzeci tydzień, a wypłaty jak nie było tak nie ma.

21 juin 2026

Jackpot tracking fun but dangerous

I kept watching one progressive slot’s jackpot grow and felt tempted to keep chasing it. I had to remind myself it’s still mostly luck. Fun to track, but I now limit how much I spend on those games.

27 juin 2026

Good balance of wins and losses

Obviously the house wins overall, I’m not stupid. But in my sessions here I noticed I get a mix of results, not just losing streaks. Some bonus rounds, some small hits, some dead spins. It feels more like a rollercoaster than a straight downhill. That keeps it interesting and I don’t burn through my balance too fast.

27 juin 2026

Design am Handy hübscher

Komischerweise gefällt mir das Casino am Handy optisch besser als am PC. Irgendwie wirkt es kompakter und moderner. Ist vielleicht Geschmacksache, aber so spiele ich lieber mobil.

Überraschend schnelle Hilfe im Chat

Ich hab aus Versehen ein falsches Limit gesetzt und dachte schon, das war’s jetzt für den Monat. Hab dann den Live-Chat angeschrieben, eher genervt, weil ich keinen Bock auf lange Diskussionen hatte. Aber die Mitarbeiterin war freundlich und hat mir erklärt, was möglich ist und was nicht. Am Ende hat sich alles klären lassen, ohne Drama. Fand ich positiv, weil ich andere, viel anstrengendere Supports erlebt habe.

Banküberweisung hat geklappt

Ich wollte bewusst keine E-Wallets nutzen und hab per klassischer Banküberweisung eingezahlt und ausgezahlt. Einzahlung dauerte knapp einen Tag, Auszahlung dann zwei, also insgesamt im Rahmen. Wichtig war mir, dass das Geld nicht irgendwo hängenbleibt, und das war hier nicht der Fall. Wenn man es nicht eilig hat, ist Banküberweisung hier gut nutzbar.

26 juin 2026

Bank transfer worked, slower though

I don’t like e-wallets so I used straight bank transfer. Took around three business days for the money to land, which is slower than card but still within what they said on the site. No surprise fees.

25 juin 2026

Autoplay stop on feature works

Set autoplay with ‘stop on feature’ ticked. When free spins triggered, it stopped as promised. Some casinos bug out on that, but here it worked, so I could pay attention to the bonus.

25 juin 2026

I’m bad at gambling, site is fine

To be honest, I lose more than I win here because I have no patience. That’s on me. The casino itself runs smoothly, doesn’t crash, and paid me when I did manage a small win. So I can’t blame them for my bad discipline.

Kasyno nastawione na przegrywanie

Mam świadomość, że kasyno zawsze ma przewagę, ale tutaj w ogóle nie czuję chwili radości. Żadnych sensownych wygranych po drodze, tylko powolne ściąganie środków. Nawet psychologicznie źle to działa.

25 juin 2026

Pretty fair with responsible tools

I tested their self-exclusion and limit options out of curiosity. Deposits got blocked immediately when I set a strict limit, and the self-exclusion locked my login like it should. It made me feel they at least try not to exploit people too much.

Multi-language support is handy

One thing I like is the transaction and bet history, which is easy to find and filter. Helps me see how much I actually used over the week instead of just guessing. Slightly scary but useful reality check.everal languages, and the translations are mostly decent, not the usual broken machine stuff. I sometimes switch between English and my native language to double-check rules, and they match up. Live chat also offers different languages depending on the time of day. Makes it more accessible for friends who aren’t comfortable in English.

Cashback is a joke

They promote “weekly cashback” but it ended up being like 2 dollars after I lost much more. The terms are so strict that only a tiny bit counts. Totally underwhelming and pointless.