hubigo.com Avis

TrustScore 5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Była firma two kontynent, teraz hubigo- byłam z nimi na pierwszej wycieczce po wybuchu konfliktu. Są bardzo życzliwi, profesjonalni, entuzjasty swego dzieła. Polecam jak najbardziej! Czułam się z nimi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Trzykrotnie byliśmy w Dubaju i za każdym razem korzystaliśmy z noclegów i atrakcji oferowanych przez Hubigo ( wcześniej Podróże z Hubertem, Two Continents). Nie spotkałam jeszcze tak profesjonalnej fi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Byłam dwa razy w Dubaju i korzystałam z atrakcji w ofercie Hubigo. Wspaniali ludzie i rzetelna firma.Wszystko na czas, świetny kontakt.Bardzo polecam jeśli wybierasz się na pobyt w Dubaju i nie chcesz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We had great experience with Hubigo.com! Really enjoyed all the trips booked with them. Knowledgeable and sincerely kind guides. Safari was really great and the pictures taken by our driver were amazi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages
  2. Maison de vacances
  3. Attraction touristique

Écrit par l'entreprise

Wiodąca platforma turystyczna w Dubaju oferująca atrakcje, bilety na atrakcje i wynajem apartamentów od 2013 roku. Natychmiastowa rezerwacja, darmowe anulowanie!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

111 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Firma bardzo dba o wizerunek, ale...

Firma bardzo dba o wizerunek- w ich mediach znajdują się wyłącznie opinie pełne zachwytu i wychwalające pod niebiosa TC i pana Pleskota. Opinii neutralnych czy krytycznych- nie publikuje się, w związku z czym moja ocena również nie zostanie opublikowana. Ale napiszę. Zwrot środków na niewykorzystane wycieczki (organizowane przez TC, a nie bilety od podmiotów zewnętrznych) otrzymałam po 20 dniach i po wyraźnym upomnieniu się w dziale supportu biura (moje pytanie o zwłokę skierowane do pana Pleskota via Ig poskutkowało natychmiast- zablokowaniem mnie; stała praktyka). Nigdy więcej nie skorzystam z oferty TC i będę odradzać znajomym.

20 mars 2026

Réponse de hubigo.com

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że zwrot dotarł.

Chcielibyśmy dodać kontekst, który może być ważny dla osób czytających tę recenzję — marzec był dla nas wyjątkowo trudnym miesiącem. Sytuacja na Bliskim Wschodzie spowodowała masowe odwołania wycieczek, w związku z czym procesowaliśmy zwroty dla setek klientów jednocześnie. Mimo to staraliśmy się zamknąć wszystkie rozliczenia jak najszybciej — 20 dni w takich okolicznościach to wynik, z którego jesteśmy zadowoleni, zwłaszcza że branżowy standard to nawet 30 dni w normalnych warunkach.

Rozumiemy frustrację i żałujemy, że kontakt z obsługą nie spełnił oczekiwań. Życzymy kolejnych udanych podróży — mamy nadzieję, że kiedy sytuacja w regionie się uspokoi, będziemy mogli pokazać Pani nasze usługi od najlepszej strony. 🌍

Bardzo polecam Two Continents

Bardzo polecam Two Continents. Niestety przez napieta sytuacje w regionie nie udalo nam sie doleciec do Dubaju. Od Pana Huberta i jego zespolu otrzymalismy pelen zwrot za apartament. Kontakt z nimi byl bardzo dobry. Bardzo szybko odpisuja i sa skorzy do pomocy. Wiec tak bardzo polecam two continents i mam nadzieje, ze jeszcze odwiedzimy Dubaj☺️

25 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

W zwiazku z sytuacja w Dubaju nie…

W zwiazku z sytuacja w Dubaju nie moglismy skorzystac z atrakcji wykupionych w Two Continents. Po kontakcie przez WhatsApp dostalismy po kilku dniach zwrot na konto. W bardzo szybkim czasie odpisywali na wiadomosci i rozwiewali wszelkie watpliwosci. Szczerze polecam. I sama na pewno skorzystam gdy bede w Dubaju

8 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Profesjonalny partner w trudnych warunkach

Mimo że ostatecznie nie mogłam skorzystać z usług firmy TC z powodu odwołanych lotów i kryzysu w regionie, to muszę podkreślić, jak profesjonalnie zachowała się ta firma. Była niezwykle responsywna, terminowo odpowiadała na moje zapytania i bez problemu zwróciła koszty niewykorzystanych biletów. Uważam, że w trudnych warunkach wykazali się ogromnym zaangażowaniem i dlatego gorąco polecam TC jako rzetelnego partnera, który potrafi sprostać wyzwaniom.

26 mars 2026

Super profesjonalna ekipa

Super profesjonalna ekipa. Przez konflikt nie udało się polecieć ale jak tylko sytuacja się uspokoi i będzie można bezpiecznie polecieć napewno skorzystamy z waszych usług.

5 mars 2026

Mega wycieczka

Jestem mega zadowolona z wycieczki ktora sie odbyla Caly Dubaj pomimo tej calej sytuacji . Super spedzony czas pelen wrazen polecam szczerze kazdemu kto jeszcze nie byl a planuje Dubaj odwiedzic. Nie zdazylismy zwiedzic Abudabi ale mysle ze moze i to marzenie kiedys sie spelni. Dziekuje bardzo i zawsze bede POLECAC WASZA FIRME. JESTESCIE NAJLEPSI🎉🎉🥰🥰🔥🔥

5 mars 2026

Rewelacyjnie

Super obsługa , począwszy od rezerwacji , aż po nie planowany zwrot :( . Pomiędzy rezygnacją ( sytuacja na Bliskim Wschodzie ) kilkukrotnie komunikowałam się z obsługą na czacie . Zawsze udzielono mi szybkiej i konkretnej odpowiedzi . Gdy przyszło do zwrotu gotówki - proces był w ekspresowym tempie. Wszystko przebiegło tip top. Na pewno skorzystam z tego biura w przyszłości o będę go polecała innym 💪.

26 mars 2026

Pełen profesjonalizm

Hubert jak i cała firma spisują się świetnie zarówno w organizacji komunikacji jak i nawet szybkim zwrocie kosztow pomimo setki klientów, od początku widać było pełne zaangażowanie i profesjonalizm.
Naprawdę zasługuje na to by ta firma się rozwijała bo dbanie i szanowanie klientów to podstawa.
Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia w Dubaju.

6 mars 2026

Highly recomended!

Twocontinents was recommended to me by a friend. All the very positive reviews about them were completely confirmed! The travel registration process was smooth, and I received a refund without any problems in the event of a cancellation. The company has always responded quickly to my questions and provided great support. I highly recommend it!

1 mars 2026

Świetna organizacja

Świetna organizacja. Przewodniczki miłe i pomocne. Odpowiadały na każde pytania. W przyszłości na pewno skorzystam, przez atak 🚀 nie mogłem skorzystać z pozostałych zaplanowanych atrakcji.

28 février 2026

Świetna obsługa

Świetna obsługa, Pani Kamila nadaje się bardzo na przewodnika, bardzo dużo dowiedzieliśmy się przez kilka spędzonych razem godzin.

25 février 2026

Réponse de hubigo.com

Cieszy nas, że czas spędzony z Panią Kamilą pozostawił dobre wspomnienia. Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dla mnie najważniejszy jest zawsze…

Dla mnie najważniejszy jest zawsze kontakt z organizatorem po zakupie już wycieczek i to działa u Was super, no to co ważne potraficie pomóc rozwiązać nawet najmniejszy problem swoim klientom

10 février 2026

Réponse de hubigo.com

To dla nas bardzo ważne. Staramy się być dostępni zawsze wtedy, kiedy tego potrzeba. Dziękujemy!

Organizacja na najwyższym poziomie

Organizacja na najwyższym poziomie. Pustynne safari z kierowcą który był zaangażowany nawet w robienie nam zdjęć, dbającym o nasz komfort. Nocny rejs jachtem wrażenia przewyższające zdecydowanie oczekiwania. Zdecydowanie polecam !!!

15 février 2026

Pustynne Safari Premium

Skorzystaliśmy z wycieczki Pustynne Safari Premium z Two Continents, trudno opisać słowami jakość tej atrakcji:) To było niesamowite przeżycie!!!, wycieczka zorganizowana na bardzo wysokim poziomie, Zeeshan to bardzo doświadczony kierowca z wybitnymi zdolnościami zapewniającymi wysoki poziom adrenaliny ;) Jedzenie na kampie przepyszne, urozmaicone. WYCIECZKA I KLASA!!!!

25 janvier 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus