Betrokken, betrouwbaar en professioneel
Sinds vorig jaar werk ik samen met Marijn en Milan van UDefine en ik kan oprecht zeggen dat ik ontzettend blij ben met onze samenwerking.
Zij hebben inmiddels twee prachtige websites voor mij gebouwd: één voor mijn Reiki-praktijk en één voor mijn skincarelijn, 369Skincare – infused with Reiki.
Wat ik zo waardeer aan UDefine is niet alleen het eindresultaat, maar vooral de manier waarop ze met je samenwerken. Ze luisteren écht naar je wensen, denken met je mee, geven eerlijk en professioneel advies en voelen goed aan wat je met je bedrijf en merk wilt uitstralen.
Voor mij zijn mijn websites meer dan alleen een online visitekaartje. Ze zijn een weerspiegeling van mijn visie, mijn passie en waar ik voor sta. En juist daarom vind ik het zo belangrijk om samen te werken met mensen die dat begrijpen en met je meedenken.
Ik ben dan ook super tevreden en dankbaar voor alles wat Marijn en Milan voor mij hebben gedaan.
Ben je op zoek naar een betrouwbare, betrokken en professionele websitebouwer die niet alleen uitvoert, maar écht met je meedenkt? Dan kan ik UDefine van harte aanbevelen.
Dankjewel Marijn & Milan voor jullie fijne samenwerking, betrokkenheid en voor het neerzetten van twee websites waar ik ontzettend trots op ben!