UGC.NL Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds kort gestart met UGC via UGC.nl Dit platform is anders dan alle anderen. Overzichtelijk en duidelijk. Je bent direct goed zichtbaar en wordt daardoor niet benadeeld ten opzichte van andere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

This is a fantastic platform for Dutch and Belgium-based ugc creators. Most gigs are Dutch or Flemish speaking, but also some decent English ones too. Quality, trustworthy brands are represented. I ha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ugc.nl is de enige app die zoveel veiligheid bied voor zowel creator als bedrijf. Het is heel duidelijk in gebruik en als je toch vragen hebt is er altijd ergens of iemand waar je naartoe kunt. Ze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tof platform! Ik heb vrij snel een goed betaalde opdracht hieruit gehaald nadat ik geregistreerd was. De jongens bellen regelmatig met tips en vragen of je hulp nodig hebt. Su... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Maché en ligne

Écrit par l'entreprise

UGC.NL is de UGC marketplace voor brands, bedrijven en UGC creators. Op het platform vindt je diverse UGC creators die samengestelde pakketten aanbieden om bedrijven/brands te voorzien van UGC content.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fijn platform!

Fijn platform, duidelijk, overzichtelijk en voor herhaling vatbaar.

Réponse de UGC.NL

Dankjewel! Super om te horen dat je het platform duidelijk en overzichtelijk vindt, graag tot de volgende keer!

Makkelijk

Makkelijk te gebruiken platform. Zeer tevreden!

12 novembre 2025

Réponse de UGC.NL

Dankjewel voor je fijne review!

Werkt erg goed!

Het aanschaffen van content is door UGC.nl een stuk makkelijker geworden. Wij hadden veel keuze tussen verschillende creators en de content was goed!

4 novembre 2025

Réponse de UGC.NL

Dankjewel voor jullie review! Mooi om te horen dat het kiezen en aanschaffen van content zo makkelijk ging en dat de kwaliteit goed was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met UGC.nl was echt…

Mijn ervaring met UGC.nl was echt uitstekend.
De prijs is heel betaalbaar en als nieuwe klant kreeg ik meteen korting, wat ik erg waardeerde.
Het hele platform is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Mijn UGC-video werd heel snel en professioneel gemaakt door Madeleine.
Ze is vriendelijk, denkt goed mee en werkt super nauwkeurig.
Ze heeft mijn product prachtig in beeld gebracht, precies zoals ik had gehoopt.

De communicatie was helder, de levering snel en de kwaliteit echt top.
Ik ben heel tevreden en ga UGC.nl zeker vaker gebruiken.
Een echte aanrader voor ondernemers die professioneel UGC willen zonder gedoe.

16 novembre 2025

Réponse de UGC.NL

Dankjewel voor je prachtige review!
Wat fijn dat het platform duidelijk en makkelijk voor je werkte en dat de samenwerking met Madeleine zo goed is bevallen. Super dat de video helemaal naar wens was en dat het proces soepel voor je verliep.

We waarderen je vertrouwen enorm en helpen je graag opnieuw! 💙

Noté 4 sur 5 étoiles

Het platform werkt goed

Het platform werkt goed. Je vindt makkelijk goeie creators die bij je merk passen. Tot nu toe het beste platform dat ik heb gebruikt voor Nederlandse UGC content.

Réponse de UGC.NL

Dankjewel voor je mooie review Dylan! Super om te horen dat je zo gemakkelijk passende creators vindt en dat we jouw favoriete Nederlandse UGC platform zijn.

Geweldig!

Vanaf dag één al fan van UGC.NL, eindelijk een platform waar je zelf de touwtjes in handen hebt en zelf je waarde als content creator kunt bepalen. Facturen worden geregeld en de leveringen gebeuren altijd veilig, zonder kans op oplichterij. Echt een aanrader, zeker als je met zekerheid je werk wilt doen.

Réponse de UGC.NL

Het is een genoegen om met je samen te werken! Dankjewel voor je mooie woorden.

Als ondernemer

Als ondernemer komt er enorm veel op je af en het creëren van hoogwaardige User Generated Content kan dan al snel overweldigend worden. Precies daarom is UGC.NL voor mij een absolute uitkomst geweest.

Het platform maakt het ongelooflijk eenvoudig om UGC video's te verzamelen van getalenteerde creators. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en het brede aanbod aan makers verloopt het hele proces van briefing tot eindproduct soepel en professioneel. Ik ontvang authentieke en krachtige content die mijn merk perfect weerspiegelt.

Wat ik vooral waardeer aan UGC.NL is dat je meteen met creators kunt chatten zonder eerst een opdracht te hoeven plaatsen. Je ontdekt snel of er een goede klik is en kunt direct je wensen bespreken en instructies delen. Dit maakt het beoordelen van de content veel makkelijker en persoonlijker. Dankzij de snelle communicatie en de consistente kwaliteit van de video's worden mijn verwachtingen iedere keer weer overtroffen.

Dankzij UGC.NL kan ik me focussen op het laten groeien van mijn bedrijf terwijl hun community van creators zorgt voor creatieve en overtuigende content. Het heeft onze marketingstrategie echt naar een hoger niveau gebracht.

10 novembre 2025

Réponse de UGC.NL

Wat geweldig om te lezen!
Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het delen van jouw ervaring met UGC.NL. We vinden het fantastisch om te horen dat ons platform jou helpt om zonder stress hoogwaardige UGC te verzamelen, en dat de directe communicatie met creators zo goed bevalt.

Ons doel is precies dat: het proces van idee tot eindproduct zo soepel, persoonlijk en professioneel mogelijk maken, zodat jij je volledig kunt focussen op het laten groeien van je bedrijf. Dat onze creators jouw verwachtingen keer op keer weten te overtreffen, maakt ons enorm trots.

Dankjewel voor het vertrouwen. 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geholpen en top content ontvangen

Snel geholpen en top content ontvangen, wij kunnen weer verder! 👍

Réponse de UGC.NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te geven. We kijken ernaar uit je binnenkort weer van dienst te mogen zijn!

Makkelijk te gebruiken

Makkelijk te gebruiken. Snelle levering maar vooral goede kwaliteit content.

Réponse de UGC.NL

Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen, we zien je graag terug! 💙

Goedkoop en snel

Goedkoop en snel! Ik was verrast hoe makkelijk alles ging. Binnen korte tijd vond ik een geschikte creator voor een goede prijs!🙏🏼

Geweldige ervaring

Top platform en zeer gebruiksvriendelijk. Het bespaart echt veel tijd, omdat je niet eindeloos hoeft te zoeken naar geschikte creators. Alles is duidelijk en makkelijk te navigeren.

7 novembre 2025

Réponse de UGC.NL

Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn dat het platform zo gebruiksvriendelijk voor je is en tijd bespaart. We blijven ons best doen om het nog beter te maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag voor het eerst een video’s…

Vandaag voor het eerst een video’s ontvangen via ugc.nl, ik ben erg tevreden met het proces, zelf heb ik 5 creators gesproken en bij 2 een bestelling gedaan.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Réponse de UGC.NL

Wat leuk om te horen dat je eerste ervaring zo positief was! Geweldig dat je met meerdere creators hebt gesproken en meteen twee bestellingen hebt geplaatst. We hopen dat al je toekomstige samenwerkingen net zo goed zullen verlopen. Bedankt voor je vertrouwen, we zien je graag terug! 💙

Enorm tevreden met UGC.NL

Enorm tevreden met UGC.NL! Sinds ik ben aangesloten zijn mijn samenwerkingen verdubbeld. Het systeem is simpel en werkt super makkelijk. Perfect platform om te beginnen als UGC creator.

Réponse de UGC.NL

Het is een genoegen om met je samen te werken!

Dank je wel voor je creatieve inzet ✨

Snel platform voor UGC

Snel platform, duidelijk contact van creator naar opdrachtgever. Met voorbeeldvideo's en verschillende pakketten om uit te kiezen passend bij de wensen!

13 novembre 2025

Réponse de UGC.NL

Bedankt voor je mooie woorden! Geweldig om te horen dat het platform snel werkt en dat het contact tussen creator en opdrachtgever zo duidelijk verloopt. Fijn ook dat de voorbeeldvideo’s en pakketten goed aansluiten bij je wensen. We waarderen je feedback enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionele creators zonder gedoe — topplatform!

UGC.nl is echt een aanrader als je op zoek bent naar creators die snappen wat conversiecontent is. Het platform is overzichtelijk, je vindt snel creators die passen bij je merk en de communicatie verloopt superstrak. Wat ik vooral waardeer: geen eindeloos gezoek op Instagram of TikTok, je krijgt meteen een goede selectie van kwalitatieve UGC-makers.

De creators op het platform leveren professioneel werk, denken mee, schakelen snel en begrijpen wat social-first content nodig heeft. Vooral voor merken die meer willen doen dan “standaard UGC” en hun content willen opschalen, is UGC.nl heel waardevol.

Kortom: fijne ervaring, duidelijke processen en kwalitatieve creators. Topplatform als je serieus werk wilt maken van je content 🙌🏼

13 novembre 2025

Réponse de UGC.NL

Het was een genoegen om je van dienst te zijn. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen en zo open met ons bent geweest 💙

Super

De samenwerkingen zijn goed! Ik heb ook goed contact gehad met de klanten service en die nemen je erg serieus. Bedankt en ik hoop op nog meer samenwerkingen.

12 novembre 2025

Réponse de UGC.NL

Bedankt voor je fijne review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Groot aanbod aan content creators

Groot aanbod aan (profesionele) content creators, voor beide partijen is het duidelijk wat er verwacht wordt. Dit is het eerste ugc platform wat fijn te gebruiken is.

22 octobre 2025

Réponse de UGC.NL

Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent met het grote aanbod aan creators. Fijn dat het voor beide kanten helder is wat er verwacht wordt. En geweldig dat je het platform als gebruiksvriendelijk ervaart, dat waarderen we enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was al tijdje op zoek naar een…

Ik was al tijdje op zoek naar een platform waar ik makkelijk creators kon vinden voor mijn merk en kwam via Instagram toevallig UGC.NL tegen. Na het aanmelden krijg je gelijk een breed aanbod aan creators waar je direct contact mee op kan nemen.

Mijn eerste video was binnen 3 dagen al geleverd door een creator. Heel fijn! ik zou dit platform zeker aanraden!

11 novembre 2025

Réponse de UGC.NL

Dankjewel voor je review! Hopelijk levert het je veel mooie samenwerkingen op.

Alles verliep heel soepel

Alles verliep heel soepel. De creator kwam haar afspraken netjes na. En het eindproduct was perfect. Geweldig!

11 novembre 2025

Réponse de UGC.NL

Heel goed om te horen dat alles soepel verliep, de afspraken netjes werden nagekomen en het eindresultaat precies was wat je hoopte. Dat klinkt als een top samenwerking!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus