UGC Creators Club Avis 5

4,1

À propos de l'entreprise

1. Cours

Écrit par l'entreprise

UGC Creators Club er et online UGC kursus udarbejdet af Nicoline Rafn, som er content creator med mere end 9 års erfaring og ejer af eget influencer og UGC agency. Kurset er skabt med en kæmpe passion for at lære fra mig ved at dele ud af egne erfaringer. Dertil har jeg et brændende ønske om at professionalisere UGC branchen. Man lærer derfor at blive professionel UGC creator med insider tips fra begge sider af bordet - jeg ved nemlig hvad det kræver at arbejde som UGC creator, men jeg ved også hvad kunderne ønsker at se og hvad de glædeligt betaler for, samt hvordan andre creators i branchen arbejder. I kurset får du derfor ALT den viden, du skal bruge, for at komme i gang som UGC creator - eller videreudvikle dine nuværende creator skills, hvis du allerede har erfaring. Alt fra hvordan du opbygger dit personlige brand, der gør dig synlig overfor potentielle kunder og dermed øger chancen for at få daglige henvendelser i indbakken. Du får redskaber der hjælper dig med at finde nye kunder, pitche til kunder, forhandle med kunder, så du sikrer, at du ikke bliver underbetalt, og MEGET mere! Så udover at du kan forvente, at blive klædt på til at kunne navigere rundt i det selvstændige liv som UGC creator, uden at begå alle de fejl, jeg har begået, kan du også forvente, at når du er færdig med kurset, kan du skalere din UGC forretning, så du kan leve af den på deltid eller fuldtid (hvis det er det du ønsker). Du kan selvfølgelig også tage dit arbejde med ud og rejse, og generelt bare få mere frihed til alt det, du drømmer om. I kurset får man: 8 moduler med 21 video lektioner 8 stk ekstramateriale i form af skabeloner og guidelines Communitygruppe på Facebook, hvor du kan spare med andre creators Kommende live sessioner med mig, hvor du kan stille spørgsmål Mulighed for betalte samarbejdsaftaler igennem mit agency Livstidsadgang inkl. kommende opdateringer. Du skal dermed ikke være bange for, at forløbet bliver outdated, for jeg garanterer dig, at du altid vil have adgang til de nyeste versioner, når jeg opdaterer kurset. Jeg håber på at høre fra dig.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Virkelig gennemført kursus

Jeg har gennemført Nicoline's fantastiske UGC kursus og har virkelig kun godt at sige om det! Det giver en virkelig grundig gennemgang af, hvad det vil sige og hvordan man kan arbejde som UGC creator. Jeg sidder virkelig med en følelse af, at jeg nu har al den nødvendige viden for at komme i gang som UGC creator, og det glæder jeg mig helt vildt til.
Jeg ser frem til at tjekke ind herinde igen med gode resultater! 😍❤️🙏🏻

3 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk UGC-kursus hos UGC Creators…

Fantastisk UGC-kursus hos UGC Creators Club
Jeg har lige afsluttet UGC-kurset hos UGC Creators Club, og jeg kan ikke anbefale det nok.
Kurset har givet mig en enorm mængde viden og inspiration til at tage skridtet videre som UGC creator.
Nicoline, som står bag kurset, brænder virkelig for at formidle sin viden, og hun er altid klar med sparring og svar på spørgsmål.
Hendes passion smitter af, og man føler sig virkelig støttet gennem hele processen.
Jeg føler mig nu meget mere selvsikker i mine evner som UGC creator.
Jeg har allerede brugt nogle af de værktøjer og teknikker, som jeg har lært og sammen med sparring fra Nicoline, lykkes det mig at få en UGC opgave i hus, hvor jeg selv stod for både optagelse, script og redigering.
Tak til Nicoline og UGC Creators Club for en fantastisk oplevelse!

15 décembre 2024

Réponse de UGC Creators Club

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling, Jane! Det er så dejligt at læse og høre, at du har fået en masse ud af kurset og vores efterfølgende dialoger. Jeg glæder mig til at følge med fremover 🤗

Knus Nicoline

Over alt forventning 😍

Jeg har taget Nicolines UGC kursus og jeg vil bare sige det virkelig har hjulpet mig igang med at starte min egen UGC rejse!

Jeg har altid haft en lille drøm om at arbejde med sociale medier, og som UGC creator kan det blive til en realitet.
I kurset får du en masse information omkring opstart af UGC, kontakt til eventuelle samarbejder og alt derimellem.

Det har givet mig modet til at række ud til forskellige firmaer og melde mig ind i platforme der udbryder UGC arbejde.

TUSIND TAK FOR AT GIVE MIG DET SIDSTE SKUB!
Har allerede anbefalet dig til andre der også gerne vil igang ❤️

27 novembre 2024

Réponse de UGC Creators Club

Wauw Tina, tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for at anbefale mig til andre! Det betyder mere end du aner 🥰

Det gør mig super glad, at du har fået modet til at række ud til forskellige virksomheder og tilmelde dig diverse UGC platforme, så du kan komme i gang med at blive betalt for dit content. Jeg glæder mig til at se dig vokse med opgaven ☺️

Knus Nicoline

Værdifuldt kursus!

Kurset har virkelig givet mig en mega god start som UGC Creator!
Nicoline er virkelig en kanon mentor, der formår at forklare tingene på en klar og forståelig måde. Desuden er det virkelig værdifuldt, at kurset inkluderer viden om økonomi og en masse skabeloner, som mange andre kurser desværre undlader.

Kan helt klart anbefales!

20 novembre 2024

Réponse de UGC Creators Club

Kæmpe tusind tak for din fine anmeldelse, Karoline! Hvor gør det mig enormt glad at læse, at du har fået en god start som UGC creator, og at du kan bruge alle mine værktøjer og skabeloner. Jeg glæder mig sådan til at følge med i din rejse 🤗

Varm anbefaling

Jeg har netop afsluttet kurset i 'UGC Creators Club', og jeg er virkelig imponeret! Nicoline Rafn har gjort et fantastisk stykke arbejde med at skabe et kursus, der er både informativt og praktisk anvendeligt. Jeg har fået en masse konkret viden om, hvordan man arbejder som UGC creator, og det har virkelig hjulpet mig med at forstå både de kreative og forretningsmæssige aspekter af branchen.

Kurset er godt struktureret, og de mange ressourcer (templates, skabeloner, guides) er super værdifulde. Jeg føler mig langt bedre rustet til at starte og udvikle min egen UGC-forretning. Det er også fedt, at man får livstidsadgang til materialet, og at kurset løbende bliver opdateret med nye informationer. Nicoline er virkelig engageret og deler ud af sine egne erfaringer, hvilket gør det hele meget mere autentisk og lærerigt.

Jeg vil varmt anbefale kurset til alle, der drømmer om at arbejde som UGC creator – det er et must for både nybegyndere og dem, der vil tage deres skills til næste niveau!

13 novembre 2024

Réponse de UGC Creators Club

Kæmpe tak, for din fine fine anmeldelse, Katrine! Det varmer mit hjerte enormt meget, og jeg glæder mig meget til at følge med i din UGC rejse! 🥹

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus