The roulette dealer maintained perfect pace throughout each round I played. I watched carefully as the wheel spun and landed. Calls came clear and professional. Payouts registered immediately. Excelle... Voir plus
Payout #6862: cashout sat on pending on library Wi-Fi, then the cashier triggered another KYC request. Bonus screen showed another balance during a rushed break.?? again
License details appeared in the footer section. I checked there first. Found everything I needed regarding regulations.
Message centre Sun 10:35; chat closed after 5 minutes as I entered the payout details. Support reply showed a newer cashout line while the payout label said paid.
Sammenligning av nettcasino for norske spillere vurdert etter lisens, betalingsmetoder, kundeservice og brukeropplevelse.
Information importante
Les gens ont aussi consulté
Teraz wydaję znacznie mniej
Teraz wydaję znacznie mniej, ponieważ saldo znika zbyt szybko. Ostatnio gry dają mniej satysfakcji i jest zdecydowanie za dużo pustych obrotów. ��
Min udbetaling kom til sidst
Min udbetaling kom til sidst, men det var virkelig frustrerende at vente så længe. Spillene føles mindre givende på det seneste, og der er alt for mange tomme spins. ��
Kundestøtten var høflig
Kundestøtten var høflig, men svarene løste ikke problemet mitt! ��
Τώρα ξοδεύω πολύ λιγότερα επειδή το…
Τώρα ξοδεύω πολύ λιγότερα επειδή το υπόλοιπο τελειώνει πολύ γρήγορα. Η ανάληψή μου έφτασε τελικά, αλλά ήταν πραγματικά απογοητευτικό να περιμένω τόσο πολύ.
Ikdienas atlīdzības agrāk bija labākas
Ikdienas atlīdzības agrāk bija labākas, un man pietrūkst veco bezmaksas piedāvājumu. ��
Päivittäiset palkinnot olivat ennen…
Päivittäiset palkinnot olivat ennen parempia ja kaipaan vanhoja ilmaisetuja. Asiakastuki oli kohtelias, mutta vastaukset eivät ratkaisseet ongelmaani.
Spillene føles mindre givende i det…
Spillene føles mindre givende i det siste, og det er altfor mange tomme spinn. Jeg bruker mye mindre nå fordi saldoen forsvinner for raskt. ��
Denné odmeny bývali lepšie a chýbajú mi…
Denné odmeny bývali lepšie a chýbajú mi staré bezplatné ponuky. Podpora bola slušná, ale odpovede môj problém v skutočnosti nevyriešili.
Jag spenderar mycket mindre nu eftersom…
Jag spenderar mycket mindre nu eftersom saldot försvinner för snabbt. Supporten var artig, men svaren löste inte mitt problem... ��
Atbalsts bija pieklājīgs
Atbalsts bija pieklājīgs, taču atbildes manu problēmu neatrisināja. ��
I am spending much less now because my…
I am spending much less now because my balance disappears too quickly. The games feel less rewarding lately and there are far too many empty spins!
Ik geef nu veel minder uit omdat mijn…
Ik geef nu veel minder uit omdat mijn saldo te snel verdwijnt. De klantenservice was beleefd, maar de antwoorden losten mijn probleem niet echt op! ��
Meu saque finalmente chegou
Meu saque finalmente chegou, mas esperar tanto tempo foi realmente frustrante. O suporte foi educado, mas as respostas não resolveram de verdade meu problema...
Dnevne nagrade prije su bile bolje i…
Dnevne nagrade prije su bile bolje i nedostaju mi stare besplatne ponude. ��
Bây giờ tôi chi tiêu ít hơn nhiều vì số…
Bây giờ tôi chi tiêu ít hơn nhiều vì số dư giảm quá nhanh! ��
Atbalsts bija pieklājīgs
Atbalsts bija pieklājīgs, taču atbildes manu problēmu neatrisināja. Pēdējā laikā spēles šķiet mazāk aizraujošas, un ir pārāk daudz tukšu griezienu. ��
Atbalsts bija pieklājīgs
Phần thưởng hằng ngày trước đây tốt hơn…
Phần thưởng hằng ngày trước đây tốt hơn và tôi nhớ những ưu đãi miễn phí cũ. Bây giờ tôi chi tiêu ít hơn nhiều vì số dư giảm quá nhanh!
at 1am
at 1am: I tried one slot, one deposit, one cashout; the cashout part fell apart ??
Again.
Again.. The casino page froze after deposit, then asked me to log in again ??