Banner for Ulla Popken Danmark

Ulla Popken Danmark Avis 1 012

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Kunne godt købe gennem jeres butik i stedet for gennem klara betaling , har prøvet begge dele og klara var dyrt at betale igennem ..skulle betalt for portoen ved at bytte min pakke. ØV for det da Ulla... Voir plus

Mine vare kom aldrig frem PostNord skrev de havde forsøgt levering hvilket ikke var sandt da jeg var hjemme. Efter jeg kontakter Ullapopkin, skriver de blot jeg kan få penge retur om 10-14 dage og at... Voir plus

L'entreprise a répondu

Varen er altid i orden. Bestillingen kommer hurtigt og hvad vigtigt er så medsender i retur formular og retur label. Dette gør det nemmere i fald tøjet ikke lige passer, og det gør at jeg handler hos... Voir plus

L'entreprise a répondu

6. Magasin de vêtements pour femmes

À propos de Ulla Popken Danmark

Écrit par l'entreprise

Ulla Popken – fra Plus Size til True Size Fashion

Ulla Popken er Europas førende mærke for mode fra størrelse 42. Vi startede de første butikker i 1987 og er nu repræsenteret i over 16 lande med et bredt udvalg af produkter.

Fra casual looks til sofistikerede og luksuriøse kollektioner, bæredygtig mode, sportstøj, forførende lingeri og festtøj.

Vores kollektioner har fokus på kvalitet, perfekte pasforme og godt håndværk – ikke på størrelse. For hvis der er én ting vi har lært i vores næsten fyrre år lange historie, så er det dette: Ingen kvinde leder efter pænt Plus Size tøj – hun leder ganske simpelthen efter pænt TØJ.

Inspireret af moderne kvinder

Kvinder i dag ønsker ikke at dvæle ved eller have fokus på kropsmål og tøjstørrelse. Din krop tilhører kun dig – og skal ikke stå for mål for andres meninger og holdninger.

Af den grund lægger vi ikke vægt på begrebet Plus Size mode. Fordi at det antyder at alle andre størrelser er unormale størrelser. Dette tager vi afstand fra, fordi det er en forældet tankegang og faktuelt forkert. Næsten 50% af alle kvinder bruger størrelse 42 og derover.

Derfor ønsker vi at bruge en ny betegnelse. Et udtryk, der neutraliserer enhver forskel og som Ulla Popken mærket og vores mode i fremtiden vil stå for:

TRUE SIZE FASHION

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Bestilte 3 par strømper

Bestilte 3 par strømper. Der manglede et par. Så fortalte de mig at jeg skulle betale porto en gang til for at få sendt det tredje pakke de selv havde glemt det vil jeg simpelthen ikke finde mig i det er lidt uartigt

19 février 2026

God kvalitet

Jeg handlede hos jer for en måneds tid siden og jeg må bare sige at jeres tøj er virkelig af god og prima kvalitet! Og gode størrelser. Jeg var endda ovenud lykkelig da jeg, via en google-søgning, fandt frem til at I havde badedragter helt op i min størrelse(64) som er noget jeg har ledt efter i flere år, så I gjorde mig mega lykkelig og glad❤️ det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer!

1 mars 2026

Billigt og flot tøj

Billigt og flot tøj. Desværre tog det længere tid at få bragt og pakken måtte eftersøges. Men den kom. Desværre var skoene for smalle og måtte sendes tilbage. Venter nu på at få pengene retur

19 mars 2026