Alt hvad tryg kan få fingerene i klæber sig fast,selv mit mange årige medlemskab i alka er under trygs regler 100%1/1 2024 og solgt til tryg. de blæser på de alka kunder skal kun have deres penge ,S... Voir plus
Undo: Fremtidens forsikring
Lisez les avis des autres
Min rabatkode: MOD906, giver den første måned gratis. Jeg er 20 år, og har været ude og investere i min første bil. Jeg undersøgte alle bilforsikringer, og Undo var med længder den billigste. Jeg... Voir plus
Rigtig god oplevelse siden skifte til Undo forsikring. Nemt og glidende overgang fra mit tidligere forsikringsselskab. Jeg sparer penge trods en lavere selvrisiko. Spar yderligere 20% via appens tes... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hello everyone! Using undo for quite some time, yet having no issues. Insurance operating fast and answering all my questions. So far so good. Prices are incredibly low and you getting same like... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Undo er Danmarks første digitale forsikringsselskab, udviklet i samarbejde med Tryg forsikring, og tilbyder indbo-, ulykke-, rejse- og bilforsikring. Når du er forsikret hos Undo, har du altid Trygs hjælp i ryggen. Undo forsikring er nemt og overskueligt. Altsammen foregår i appen og du skræddersyer selv dine forsikringer efter behov. Du anmelder også skader direkte i appen og udbetalingen er lynhurtig. Der er ingen binding eller gebyrer og har du lyst til at skifte til Undo, opsiger vi dine nuværende forsikringer for dig, helt automatisk.
Coordonnées de contact
Tømmergravsgade 4, 2., 2450, København SV, Danemark
- support@undo.app
- undo.app
Les gens ont aussi consulté
Dårlig service anbefaler ikke den her forsikringsselskab Hvis man ringer angående sin skade, blir de irriterede og siger vi kan se du har ringet flere gange og spurgt om det samme En telefon skade…
Dårlige forsikringsselskab.

Rabatkode: ZMF030
God bilforsikring til en skarp pris
Få en måned gratis med denne rabatkode:
ZMF030

En mdr. gratis forsikring - God app
Kode til en måneds gratis forsikring: GQK804
Super fint forsikring selskab, nem og overskueligt at benytte appen. Super fedt koncept med Test Drive, man kan få en billigere bil forsikring ved at være en bedre bilist. Mere fair bliver det vel ikke?
Venlig og flink kundeservice - Hurtig kø

Billigt og pålidelig
Genialt , den billigste og enkleste at bruge og forstå..
Har haft to skader på min forsikring og de er løst perfekt, så kan klart anbefalede dem.
Brug evt denne kode så er der en måneds gratis forsikring til os begge.
TDZ208

Réponse de Undo: Fremtidens forsikring
Har netop opdateret min bilforsikring…
Har netop opdateret min bilforsikring med en ny adresse - og vupti stiger den månedlige betaling med 29 kr….?

Réponse de Undo: Fremtidens forsikring
Undo er super nemt at gå til.
Undo er super nemt at gå til.
Bedste forsikrings selskab ever👍💐

Super godt og billigt
Perfekt nu hvor jeg er studerende og ikke har super meget af værdi

Réponse de Undo: Fremtidens forsikring
Super glad for denne forsikring
Super glad for denne forsikring, nemt at styre via af app, både ændre sin forsikring, melde skader, overblikket over dækninger, samtidig er det billigt 💵😁👍

Dårlig service
Dårlig service, anbefaler ikke den her forsikringsselskab.
Hvis man ringer angående sin skade, blir de irriterede og siger vi kan se du har ringet flere gange og spurgt om det samme. En telefon skade kan næsten ta op til 1-2 måneder hos dem, de kan ikke ta en beslutning. Flabet personale og ikke til at snakke med eller kommunikere med. 0 ud af 10

Front skade.
Fik en front skade ved påkørsel af rådyr. Kontaktede Undo og fik bilen på værksted med det samme. Ingen problemer.

Réponse de Undo: Fremtidens forsikring
Billigt, Nemt og Hurtigt "Gratis Måned Brug Kode: XFL194"
Få en gratis måned forsikring, brug kode: XFL194
Det virker bare som det skal og så sparer jeg mere end halvdelen iforhold til min gamle forsikring. Kan klart anbefales!

Réponse de Undo: Fremtidens forsikring
Rigtig god oplevelse med min…
Rigtig god oplevelse med min bilforsikring indtil videre. Kanon måde at sammensætte sin forsikring på og skabe overblik.

Réponse de Undo: Fremtidens forsikring
Fast and good service for my Hövding!
Had a bike accident that popped my Hövding airbag and after reporting it (late Friday night) heard from Undo on Monday and got payed out on the same day.
Hövding, as a company, unfortunately went bankrupt so instead of receiving a new Hövding, I got the amount for one payed out.
Fast and good service!

Billigt og sikkert!
Billigt og sikkert!
Til os som ikke gider at betale for meget.
Få en måned gratis med koden:
ALY962.

Regtig god kundeservice
Regtig god kundeservice, hurtig og professionel.
Kunder i 3 år

Fantastisk bilforsikring.
Fantastisk bilforsikring.
Har altid fået god behandling, forsikring dækker mange ting uden selvrisiko udløses, forsikrings spørgsmål bliver hurtigt ordnet. Kunne aldrig finde på at skifte til andet.

Réponse de Undo: Fremtidens forsikring
Super og billig forsikring til både bil…
Super og billig forsikring til både bil og indbo

Kan klart anbefales!
Vildt hurtig og nem respons! Meget positiv overrasket over den nemme og hurtige service jeg har fået hos Undo. Fra brillen gik i stykker til jeg kunne bestille en ny gik der kun to dage. Vildt fedt!

Virkelig god sagsbehandling!
Virkelig god sagsbehandling!
Min skadesanmeldelse blev behandlet meget hurtigt, og medarbejderen Kim, var sød og venlig!
Elsker Undo🩷

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.