Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mit første sæt fra UNDY Femme, sort top, sorte hipster. Størrelse perfekt, dejlig blødt og lækkert kvalitet og super rart at have på - har ikke vasket det endnu, men er sikker på det også holder. Mege... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sous-vêtements
  2. Boutique de lingerie
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Undy Femme skaber blidt og silkeblødt undertøj til kvinder, hvor pasform og komfort går hånd i hånd. Vi tror på, at velvære og selvkærlighed hænger sammen. En berigende følelse, der giver dig ro og selvtillid i hverdagen. Men Undy Femme er mere end bare undertøj. Det er en oplevelse, et fællesskab, hvor vi hylder nærvær, livsglæde og feminin styrke. Derfor har vi skabt en særlig medlemsklub, der ikke blot forkæler dig med værdifulde fordele, men også inviterer dig ind i en verden af inspirerende og magiske events, både online og i intime, hyggelige omgivelser.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget behagelig og dejlige trusser

Jeg har været rigtig glad for mit køb jeg fik hurtigt trusserne hjem. Nu har jeg brugt dem en måned og de er virkelig behagelig også når man har menstruation. Synes det er en god kvalitet der holder farven godt og blød heden i stoffet. Så foretrækker helt sikkert at købe flere trusser hos jer. Venlig hilsen Tina Hansen

3 décembre 2025

14 dages returret ved julegavekøb

14 dages returret ved julegavekøb. Få udvidet jeres fortrydelsesret i den periode; simpel med god forventelig service. Alle har det - pånær jer.

29 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god kvalitet og hurtig levering

Super god kvalitet og hurtig levering - Er blevet meget glad for trusserne i microfiber. De gør det også ret godt på sociale medier. Så dejligt med en virksomhed der brander sig på behagelige trusser der er usynlige under tøjet.

26 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

INGEN kontakt efter køb!!!!

Efter køb (af forkerte størrelser) er det ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. De har ikke telefon, men svarer heller ikke på e-mails. Og den returneringsformular, der linkes til i deres mail, virker ikke. Virkeligt utrygt og jeg frygter, at jeg nu ligger inde med for 600,- undertøj, jeg ikke kan bruge :-(

21 novembre 2025

Gode priser

Gode priser, lækre og meget bløde produkter. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med min handel.

21 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Fine produkter

Fine produkter - derfor den gode anmeldelse. Der var dog ikke det i pakken som jeg havde bestilt.

14 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte for anden gang trusser

Købte for anden gang trusser. Først gang lokket af reklame og tænkte de må prøves. Og Wow de var lækre. Så måtte lige købe lige 5 stk mere.
Fantastisk kvalitet og så er jeg vild med at intet er pakket i plastik. Leveres i kraftig papir pose og hver trusse pakket enkeltvis i papir pose. Tak.

5 octobre 2025

Det er superlækker trusser

Det er superlækker trusser, har efterhånden en del, da de er behagelige at have på samt en god pasform. Derud over kan jeg få dem i str S hvilken efterhånden er et problem i undertøjsforretninger hvor str M er den mindste størrelse.

23 septembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus