Uniclub har været så hjælpsom gennem hele processen. De lavede en lang guide til alt hvad man skulle have styr på inden afrejse + kom med gode råd til legatsøgningen. Anbefaler alle uniclub☀️

L'entreprise a répondu

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at tage på udveksling gennem Uniclub. Deni har været en kæmpe hjælp gennem hele forløbet og har altid stået klar til at besvare mine spørgsmål. Derudover svar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Som mange andre overvejede jeg at droppe et udenlandsophold på grund af den lange planlægningsproces, man skal igennem som freemover. Men Deni og Uniclub-holdet gjorde det enormt nemt og overskuel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg søkte utveksling gjennom Uniclub denne våren. Det har vært en super god opplevelse. De har gjort hele prosessen super oversiktlig og lett. Når jeg har hatt spørsmål har jeg alltid fått gode svar e... Voir plus

1. Conseiller pédagogique
  2. Association d'étudiants étrangers en échange universitaire
  3. Centre d'information et d'orientation

Écrit par l'entreprise

We help students with exchange and study abroad — and we work to make it the best and most rewarding experience of their lives 🌍📚 Uniclub is a study abroad advisory service that helps students find and apply to universities around the world — completely free of charge. We partner with over 60 universities in more than 30 countries, and our job is to guide you from the first idea to the moment you're sitting in a classroom abroad. The best part? You pay nothing. Our partner universities pay us, so our guidance is 100% free for you as a student. We help students use the grants and funding they're already entitled to — SU, CSN, Lånekassen, BAföG, DUO, and CROUS — to fund their time abroad. Most students don't even know this is possible, and that's exactly why we exist. We find the right university, help with the application, and make sure the practicalities are taken care of — so you can focus on the experience.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

250 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

118 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

I er simpelthen fantastiske!!!

I er simpelthen fantastiske!!!

Jeres service kunne ikke være bedre og har givet mig en oplevelse for livet jeg ellers ikke ville have hoppet ud i. <3

1 juillet 2025

Du er selv fantastisk, William 🙏

Uniclub - Game changer til udveksling i Barcelona

Jeg brugte Uniclub til at arrangere min udveksling til Barcelona, hvor Deni Isic var min vejleder – og det var en virkelig god oplevelse. Jeg følte mig taget i hånden gennem hele forløbet, og Deni svarede bogstaveligt talt på beskeder og mails inden for to minutter – selv i weekender, ferier og om aftenen, hvilket virkelig overgik mine forventninger. Servicen var helt i top, altid med hjælpsomhed, god energi og positivitet. Kæmpe anbefaling til andre, der overvejer udveksling til Barcelona gennem Uniclub!

15 juin 2025

Mine varmeste anbefalinger går til…

Mine varmeste anbefalinger går ubetinget til Uniclub og det fantastiske team bag!

Især vil jeg fremhæve Deni, som har været helt uundværlig. Han svarer altid lynhurtigt – selv en søndag aften! Hans hjælpsomhed har været afgørende for, at jeg har kunnet stable mit udvekslingsophold i Barcelona på benene.

Jeg var selv i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet skulle afsted, men her mærkede jeg en ægte forskel. Deni behandlede ikke Uniclubs service som ren forretning; i stedet for at presse mig, var han der bare for at lytte og besvare alle mine spørgsmål.

Så hvis du overvejer et udvekslingsophold, er Uniclub uden tvivl den partner, du skal vælge!

10 juin 2025

UniClub har min varmeste anbefaling

UniClub har gjort det muligt for mig at komme på udveksling i Barcelona.

På mit universitet er der få pladser og hård konkurrence, så uden UniClub var det aldrig blevet en realitet. Jeg har haft den samme kontaktperson hele vejen (tak Deni!), og jeg har fået svar på alle mine spørgsmål hurtigt og med oprigtig interesse - selv søndag aften.

De har stået for alt det praktiske og gjort det hele enormt overskueligt. Jeg skulle bare vælge fag, betale til universitetet og søge bolig. Deres hjælp har ovenikøbet været gratis, og de har guidet mig til både legater og udlandsstipendium, som nu dækker det meste af opholdet. Det har været en tryg og rar proces, hvor jeg har følt mig set og hjulpet. Jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig havde haft overskud til det her uden dem.

UniClub fortjener den største anbefaling.

2 juin 2025

Réponse de Uniclub

Hvor er det dejligt at læse at du har haft en skøn oplevelse med dit kommende ophold til Barcelona ☀️ Tak for de fine ord!

De varmeste anbefalinger til Uniclub

Jeg har haft en virkelig ualmindelig god oplevelse med Uniclub i forbindelse med hele ansøgningsprocessen i Barcelona. Jeg stod i en situation, hvor jeg desværre ikke kom ind gennem mit universitet, men Uniclub hjalp mig hele vejen igennem som freemover, både med ansøgning, kontakt til universitetet og alle de praktiske ting undervejs.

Der har hele tiden været hurtig og personlig support fra Deni, og jeg har følt mig tryg i processen. Jeg glæder mig enormt meget til at starte mit udlandsophold på UAB.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger, hvis man drømmer om at læse i udlandet, men ikke ved, hvordan man skal gribe det an.

2 juin 2025

Réponse de Uniclub

Tak for dine fine ord, Julie! God vind under de spanske (lidt varmere) himmelstrøg 🇪🇸

UniClub - en virksomhed uden lige!

Jeg kontaktede UniClub, da jeg ønskede at tage på studieophold til USA, men mit eget universitet ikke havde så mange partnere i USA, der havde fokus på netop de fag jeg ønsker at følge.
Jeg fik hjælp og vejledning af Deni og er nu klar til at drage mod San Diego State University, hvor mange af mine udgifter allerede er dækket gennem udlandsstipendium og legater. KÆMPE anbefaling herfra:))

15 mai 2025

Fantastisk hjælp

Fantastisk hjælp fra Deni – hele vejen igennem!

Jeg har haft den bedste oplevelse med Uniclub – især takket være Deni, som har været en kæmpe støtte gennem hele processen med mit udvekslingsophold som free-mover.

Fra første samtale var Deni imødekommende, ærlig og enormt hjælpsom. Han guidede mig trygt gennem alt fra fagvalg og ansøgningsfrister til praktiske detaljer omkring universiteterne i diverse lande herunder specielt USA. Når jeg havde spørgsmål, svarede han hurtigt og tydeligt – altid med en positiv energi.

Det er tydeligt, at han brænder for at hjælpe studerende med at få den bedst mulige oplevelse i udlandet. Jeg følte mig set og taget seriøst hele vejen, og det har gjort en stor forskel.

Hvis du overvejer at tage på udveksling, så kan jeg kun anbefale Uniclub!

30 mai 2025

5/5 herfra

5/5 herfra. Jonathan og Deni gør et godt arbejde. Alt efter fra om det er udveksling eller visum, så er der ingen dumme spørgsmål! Kæmpe anbefaling herfra :)

13 mai 2025

Tusind tak Davud!

Vildt hurtig respons

Uniclub er super hjælpsomme og ved alt om det at søge som freemover. De har enorm hurtig respons hvis man skriver til dem over deres chat på hjemmesiden

2 mai 2025

Vores fornøjelse - God rejse! 🛫

Fantastisk hjælp til udveklingsophold

Uniclub har gjort min udvekslingsproces super nem og overskuelig, faktisk over al forventning. Må indrømme jeg var lidt skeptisk i starten, da det lød for godt til at være sandt. Men det har virkelig været en dejlig nem proces. De har været hurtige til at svare på spørgsmål og virkelig hjælpsomme hele vejen. Jeg følte mig tryg og godt guidet gennem alt fra ansøgning til praktiske detaljer. Kan klart anbefales til alle, der skal på udveksling!

26 avril 2025

Kanon - Det varmer virkelig at høre, Oliver. Skulle det være en anden gang 😎

Deni fra Uniclub har upåklageligt…

Deni fra Uniclub har upåklageligt hjulpet os fra start til slut i indskrivelsen på universitet ULACIT i Costa Rica.

Altid hurtige svar og god service!

Fem stjerner herfra

25 avril 2025

Jacob - Det var vores fornøjelse at hjælpe dig afsted. Pura Vida! 🇨🇷

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Uniclub, som har hjulpet mig med at forberede min kommende udveksling til Barcelona. Hele processen har været utrolig professionel og nem, og jeg har følt mig godt guidet og støttet fra start.

En stor tak til Deni, som har været ekstremt hjælpsom. Deni har svaret på alle mine spørgsmål hurtigt og grundigt og har virkelig gjort alt for at sikre, at jeg har haft al den information, jeg behøver, før jeg rejser. Hans venlighed og professionelle tilgang har gjort det hele meget lettere for mig.

Jeg ser frem til min udveksling og føler mig tryg ved at have Uniclub som støtte i baggrunden. Jeg kan klart anbefale Uniclub til andre, der overvejer at tage på udveksling!

4 avril 2025

Réponse de Uniclub

Vi bukker og tager hatten af for de fine ord, Peter. Vi ønsker dig en god rejse og Hasta Luego! 🇪🇸

Fantastisk hjælp fra Uniclub og Deni

Min veninde og jeg har brugt Uniclub i forbindelse med vores udvekslingsophold til Sydney, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Fra start til slut har vi følt os i trygge hænder, og meget af æren for det går til vores vejleder, Deni.

Deni har været helt fantastisk gennem hele forløbet – super hjælpsom, imødekommende og altid hurtig til at svare på vores (mange!) spørgsmål. Han har en virkelig god forståelse for, hvordan man gør en ellers kompliceret og lidt overvældende proces både nem og overskuelig. Han har guidet os trin for trin, og vi har følt os både set og hørt hele vejen.

Alt i alt har vores oplevelse med Uniclub været intet mindre end fantastisk. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger videre til andre, der drømmer om udveksling – især hvis I er så heldige at få Deni som vejleder!

21 mars 2025

Det var vores fornøjelse, Klara! God rejse! 🛫

Uniclub får en KÆMPE anbefaling herfra! 🌟

Jeg har altid troet, at det var meget besværligt at søge udveksling uden om sit studie. Det skulle vise sig at være en helt forkert antagelse. Hele processen med Uniclub har næsten virket for god til at være sand, men nu er jeg optaget på UAB i Barcelona, og jeg glæder mig til at skulle afsted.

Deni fra Uniclub har hjulpet mig og et par veninder med hele ansøgningsprocessen. Han har gjort det enormt overskueligt at søge om optagelse på universitetet, og han har også hjulpet os i forbindelse med legatansøgninger samt givet virkelig gode råd og feedback.

Udover det svarer Deni hurtigere på e-mails, end en gazelle løber, så det har været meget nemt at få hurtig sparring, når det har været nødvendigt! Det er virkelig en tryghed, der betyder meget, når man står i en proces, man ikke kender til.

20 mars 2025

Réponse de Uniclub

Tusind tak Ditte! Gazellen løber videre 🦌 !

Overskuelig proces med Uniclub

UniClub har gjort min udveksling super overskuelig! De svarer lynhurtigt og har altid tid til at hjælpe. De har gjort alt fra ansøgning til det praktiske overskueligt, så jeg aldrig har stået alene med spørgsmål. Jeg kan helt klart anbefale Uniclub til andre studerende, der ønsker udveksling

13 mars 2025

Stor anbefaling til Deni og UniClub

Stor anbefaling til Deni og UniClub. De har været fantastiske til at hjælpe med vores udvekslingsophold. Det er alt fra lejligheder, legater, fag og generel information. Altid nemme at få fat på og er meget hjælpsomme!

12 mars 2025

En stor hjælp til mit udvekslingsophold:)

Jeg kan kun anbefale at søge udveksling gennem Uniclub!! Deni har vejledt mig gennem hele processen og gjort den både nem, overskuelig og tryg :) Så en kæmpe tak til ham og Uniclub, for den bedste vejledning!

10 mars 2025

Fantastisk hjælp til udveksling!

UniClub har gjort min udvekslingsproces super nem og overskuelig! Deres support var hurtig, professionel og virkelig hjælpsom hele vejen. Jeg følte mig tryg og godt guidet gennem alt fra ansøgning til praktiske detaljer. Kan klart anbefales til alle, der skal på udveksling!

10 mars 2025