Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Uniclub har været så hjælpsom gennem hele processen. De lavede en lang guide til alt hvad man skulle have styr på inden afrejse + kom med gode råd til legatsøgningen. Anbefaler alle uniclub☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at tage på udveksling gennem Uniclub. Deni har været en kæmpe hjælp gennem hele forløbet og har altid stået klar til at besvare mine spørgsmål. Derudover svar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Som mange andre overvejede jeg at droppe et udenlandsophold på grund af den lange planlægningsproces, man skal igennem som freemover. Men Deni og Uniclub-holdet gjorde det enormt nemt og overskuel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg søkte utveksling gjennom Uniclub denne våren. Det har vært en super god opplevelse. De har gjort hele prosessen super oversiktlig og lett. Når jeg har hatt spørsmål har jeg alltid fått gode svar e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseiller pédagogique
  2. Association d'étudiants étrangers en échange universitaire
  3. Centre d'information et d'orientation

Écrit par l'entreprise

We help students with exchange and study abroad — and we work to make it the best and most rewarding experience of their lives 🌍📚 Uniclub is a study abroad advisory service that helps students find and apply to universities around the world — completely free of charge. We partner with over 60 universities in more than 30 countries, and our job is to guide you from the first idea to the moment you're sitting in a classroom abroad. The best part? You pay nothing. Our partner universities pay us, so our guidance is 100% free for you as a student. We help students use the grants and funding they're already entitled to — SU, CSN, Lånekassen, BAföG, DUO, and CROUS — to fund their time abroad. Most students don't even know this is possible, and that's exactly why we exist. We find the right university, help with the application, and make sure the practicalities are taken care of — so you can focus on the experience.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

118 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Exceptional service

They help with every detail when studying abroad. It’s made so easy when uniclub is helping. They provide service almost 24/7 it’s incredible.

4 février 2025

Thanks Jacob!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en virkelig positiv…

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Uniclub, som jeg brugte til mit studieophold i Sevilla. Jeg har haft Deni som vejleder, og han har været en stor hjælp gennem hele forløbet. Han har altid været super hurtig til at svare på spørgsmål og har gjort det hele meget nemt for mig. Deni har været god til at hjælpe mig igennem de forskellige ting og har sørget for, at jeg følte mig godt forberedt til studieopholdet. Uniclub har virkelig gjort min rejse til Sevilla nemmere. Jeg kan klart anbefale både Uniclub og Deni som vejleder til alle, der overvejer et studieophold i udlandet!

2 janvier 2025

Muchas Gracias, Cecilie! 💃🏻 God rejse 🇪🇸

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service fra Uniclub.

Fantastisk service fra Uniclub.
Jeg blev hjulpet igennem hele processen som freemover, hvilket sparede mig utrolig mange timers arbejde. Endda gratis! Deni som vejleder kan varmt anbefales, han er professionel og står altid til rådighed. Jeg var sku aldrig kommet afsted på udveksling uden denne hjælp!

23 janvier 2025

Hej Lukas - skulle det være en anden gang! Tak for de fine ord

Virkelig god oplevelse

Uniclub, og specielt Deni, gjorde min venindes og min egen udvekslingsproces så overskuelig og forståelig, på trods af, at vi opfattede freemover som en besværlig retning. Uniclub har altid stået til rådighed, når vi havde spørgsmål eller været forvirret.

Vil anbefale alle at tage en snak med Uniclub, hvis de overvejer at søge udveksling som freemover. Selv hvis processen ser dyr og besværlig ud, så hjælper de med at bane vejen.

9 janvier 2025

Réponse de Uniclub

Det er nemlig lige dét! Udveksling behøves nemlig ikke at være besværligt. Det er vi glade for - God rejse! 🛫

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Uniclub til at arrangere…

Jeg har brugt Uniclub til at arrangere mit semester i Spanien som freemover med Deni som vejleder. Jeg har oplevet super kompetent hjælp og generelt blev processen gjort meget enkel. Deni stod altid til rådighed til at besvare spørgsmål og holde kontakten med værtsuniversitetet. Kan helt sikkert anbefale at bruge Uniclub hvis man gerne vil på udveksling, og frygter at det er svært som freemover - for det er ikke så bøvlet som universiteterne får det til at fremstå :)

8 janvier 2025

Hej Sandra - Det er nemlig ikke så bøvlet! God rejse! 🛳️

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk hjælp til udvekslingsophold!

Vi kan varmt anbefale Uniclub efter en super positiv oplevelse som freemovers til Paris. Vi frygtede, at processen ville være bøvlet og kompliceret, men Deni, vores vejleder, gjorde det hele nemt og overskueligt.

Deni var altid tilgængelig med hurtige svar, klar vejledning og gjorde selv komplekse ting lette at forstå. Uden hans hjælp var vi nok aldrig kommet i mål så smertefrit.

Hvis du overvejer udveksling som freemover, er Uniclub et oplagt valg – professionel hjælp hele vejen. Tak til Uniclub og især Deni!

2 janvier 2025

Merci Beaucoup for de fine ord Emilie! 🥖🇫🇷

Semester i Barcelona med Deni som vejleder

Jeg har brugt Uniclub i forbindelse med mit kommende semester i Barcelona, og det har været en virkelig positiv oplevelse.

Deni har været min vejleder gennem hele processen, og hans enorme ekspertise og evne til at skabe overblik har gjort alt nemt og overskueligt.
Der har altid været hjælp at hente, uanset hvad – med hurtige svar på de mange spørgsmål, der kan opstå, når man er helt ny på området. Hele processen har derfor føltes tryg.

Jeg kan varmt anbefale Uniclub til alle, der overvejer et semester i udlandet!

Gracias Lærke, det varmer! ☀️🌎

Stor anbefaling af Uniclub

Jeg har været utrolig tilfreds med Deni og Uniclub. Hjælpen har været fremragende, svarene hurtige, gode og præcise. Der var altid hjælp at hente, uanset hvad jeg havde brug for. Stor anbefaling herfra!

Selv tak, Emil! 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Freemover er slet ikke så bøvlet som universiteterne får det til at fremstå!

Jeg kan virkelig anbefale at søge som freemover gennem Uniclub!

Jeg synes ikke Aarhus Universitet tilbød særlig mange rejsedestinationer i Spanien på medievidenskab, men det kan jeg lige love for at Uniclub gør. Bare alene i Spanien forhandler de med 6 fede universiteter - min veninde og jeg har valgt Sevilla.

Vores vejleder har været Deni og han har altid været hjælpsom og svarer på vores mange beskeder lynhurtigt. Han har løbende sendt informationer fra værtsuniversitetet og huskede os på deadlines gennem hele processen. Jeg fornemmer vi har fået en del mere hjælp, end mange af vores veninder har fået, som skal på udveksling gemmen AU.

Jeg er i hvert fald tryg i at tage af sted til Sevilla gennem Uniclub, jeg glæder mig så meget til at skulle af sted - 10/10 herfra

3 juin 2024

Réponse de Uniclub

Muchas, muchas gracias for de super fine ord Mathilde! Det var med glæde. Nyd endelig Spanien! 🇪🇸

Super god vejledning

Jeg havde Deni som vejleder under min forberedelse til et udlandssemester, og det kan jeg kun snakke godt om. Super engageret og hurtig samt dygtig til at besvare de 1000 spørgsmål jeg har haft - så mange tak for støtten :)

Réponse de Uniclub

Hej Carolin! Vi håber du blev 1000 spørgsmål klogere på udveksling - det var en fornøjelse. God tur! 🌎

Udveksling Melbourne

Jeg skal på udveksling til Melbourne, hvilket er blevet muligt med den hjælp, jeg har fået fra Uniclub. Det kan være ret besværligt at finde ud af, hvad man skal gøre, og i hvilken rækkefølge, når man søger som freemover, men hele processen har været super nem med hjælp fra Uniclub og Deni, der altid er hurtig til at svare eller løse de udfordringer, der måtte opstå. En stor anbefaling herfra!

8 décembre 2024

Réponse de Uniclub

Hej Lukas - Det er os der takker. Vi håber du får en fantastisk tur til Melbourne 🇦🇺🦘

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skal på udveksling til Melbourne

Jeg skal på udveksling til Melbourne, og det kan jeg vidst takke UniClub for.

Jeg søgte oprindeligt gennem AU, men kom desværre ikke ind. Derfor valgte jeg at tage chancen som freemover, selvom jeg havde hørt, at det kunne være svært.

Til min store overraskelse har det på ingen måde været besværligt – ikke med UniClub's hjælp.
Deni, som har været min vejleder, har været utrolig hjælpsom og han svarer altid hurtigt. Han har guidet mig igennem alt, lige fra valg af fag, til studieansøgning, legat ansøgning og ikke mindst hjulpet med de mange spørgsmål, jeg har haft undervejs. Jeg kan varmt anbefale UniClub!

7 octobre 2024

Réponse de Uniclub

Udveksling behøves nemlig ikke være besværligt! Vi er super glade for de fine ord - god rejse til Melbourne! 🦘🇦🇺

Meget hjælpsomme!

Jeg har fået super god hjælp af Uniclub tilpasset lige netop min situation! De gav mig en god og grundig feedback på den legatansøgning jeg havde skrevet, og snakker med en det sted i processen man er. Rigtig stor hjælp, og lige det gode skub man kan have brug for :)

18 septembre 2024

Hej Sofie, det var en fornøjelse. God rejse! 🛫

Noté 5 sur 5 étoiles

Søge visum til PhD i australien

Jeg har taget brug af Uniclub til at søge visum til en PhD i Australien. Hele min oplevelse har været fantastisk. Deni har hjulper mig med at gøre ansøgningsprocessen mere overskuelig og konkret. Hans responstid er imponerende, og jeg har følt mig hjulpet hele vejen igennem. Det har betydet meget at kunne få hjælp af sådan en kompetent og venlig person. Jeg vil stærkt anbefale Uniclub!

30 août 2024

Réponse de Uniclub

Hej Rikke, hvor dejligt at høre at du har følt dig hjulpet og tryg hele vejen igennem! Hav et fantastisk PhD ophold i Melbourne! 🇦🇺

Den STØRSTE anbefaling herfra

Vi er tre kandidatstuderende, der har haft en enestående oplevelse med UniClub i forbindelse med vores udvekslingsophold i Barcelona. Hele vejen igennem har vi oplevet en service, der overgår det sædvanlige. Deni har været uvurderlig, fra rådgivning om valg af destination til kommunikation med universitetet i Barcelona og håndtering af alle praktiske processer. Deni har altid været på forkant med alt, og de få gange vi selv skulle tage os af noget, som at søge merit på vores hjemmeuniversitet, fik vi både påmindelser og videoguides. Deni’s svartid er imponerende – vi har aldrig ventet mere end en time på svar, uanset om det var søndag, sent om aftenen eller tidligt mandag morgen. Den utrolige service har gjort, at vi aldrig har følt os usikre eller haft ubesvarede spørgsmål. Vi kan varmt anbefale Deni og UniClub - virkelig et imponerende serviceniveau!

4 juillet 2024

Réponse de Uniclub

Hej Pernille! Ej hvor det varmer at høre, at i havde en god oplevelse med Uniclub, og at den korte svartid gav jer tryghed undervejs. Så er det bare tid til at nyde jeres kommende ophold i solrige Barcelona 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Uniclub var en dejlig hjælp

Uniclub var en dejlig hjælp, til en proces der ellers godt kan være uoverskuelig. For det første så havde du svar på opklarende spørgsmål indenfor meget kort tid. For det andet så slap man for at skulle gøre en masse praktiske ting selv, hvilket var virkelig rart! Så tak til Uniclub og ikke mindst Deni, for den hjælpende hånd!:)

14 juin 2024

Réponse de Uniclub

Det varmer at høre at hjælpen gjorde freemover opholdet overskueligt at realisere! Nyd opholdet i solrige Spanien 🇪🇸🌞

Kæmpe anbefaling!

Jeg har fået virkelig god hjælp til mit udvekslingsophold til Barcelona gennem UniClub. Jeg og to veninder havde Deni som vejleder, og han var simpelthen bare den bedste hjælp man kunne ønske sig! Vi fik svar indenfor nærmest en time, hver gang vi havde brug for hjælp. Gennem Deni fik vi ordnet alt det praktiske man har brug for op til et udvekslingsophold, og det gjorde hele processen mere nemmere. 10/10 herfra!

5 avril 2024

Réponse de Uniclub

Tusind tak for de super fine ord, det varmer virkelig at høre at ens arbejde har hjulpet studerende på deres udlandsophold! ☀️ Vi ønsker dig et solrigt semester under palmerne 🇪🇸

Professionel og personlig hjælp

Professionel og personlig hjælp gennem hele processen med at ansøge om legater. Jeg har modtaget hjælp til alle de spørgsmål og usikkerheder, jeg har haft i forbindelse med legatansøgninger. Kan absolut anbefales!

6 avril 2024

Hej Anna!

Du er altid velkommen, vi er glade for at kunne hjælpe dig på vej med legatansøgningen ☀️

Fantastisk vejledning!

UniClub fangede min opmærksomhed til et foredrag, som Deni afholdte på min uddannelsesinstitution. Fra starten, da jeg kontaktede UniClub, har de været enormt behjælpelige med min udvekslingsansøgning. Deni gav mig den rette vejledning og stod klar til at besvare mine mange spørgsmål på alverdens tidspunkter. Tak UniClub for at sende mig godt afsted!
UniClub caught my attention at a lecture that Deni held at my educational institution. From the beginning, when I contacted UniClub, they have been immensely helpful with my exchange application. Deni provided me with the proper guidance and was ready to answer my numerous questions at all times.
Thank you UniClub for getting me off to a good start!

1 avril 2024

Réponse de Uniclub

Hej Jonas - Tusind tak for de fine ord, det er vi super glade for!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus