Uni Forsikring Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde besøg af Roy Nagaratnam til en grundig gennemgang af mine forsikringer, og oplevelsen var både tryg og professionel. Roy var imødekommende, let at tale med og forklarede dækningerne – også d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Uni Forsikring! Hurtig, klar og professionel service. Tusind tak til Sindu for hans store hjælp – han var utrolig venlig, tålmodig og forklarede alting tydel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ang.Stor besparelse og god service! Jeg kontaktede UniForsikring efter at have set på mit budget for 2025 og opdaget, at jeg betalte alt for meget til forsikring. De tog telefonen med det samme, o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Hos Uni Forsikring gør vi tingene anderledes. Vi er Danmarks sejeste forsikringsudbyder – og vi mener det. Vores mission er klar: At sætte dig i centrum med ærlig rådgivning, personlige løsninger og lynhurtig service – helt uden robotsnak og standardpakker. Vi tror på mennesker frem for maskiner, og vi er her for at gøre en forskel. Ikke kun for dig, men også for samfundet. Derfor støtter vi som officiel erhvervspartner hos Red Barnet og kæmper sammen for børns trivsel i Danmark. Vi er 100 % kundeejede og sat i verden for at beskytte dine interesser. Uni Forsikring har et samarbejde med Forsia – et kundeejet selskab med rødder tilbage til 1858. Her starter et univers af tryghed. For dig. For dine nærmeste. For fremtiden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God og billig forsikring!

God og billig forsikring!

Jeg har fået en rigtig god oplevelse med uni forsikring . De tilbød mig en stærk dækning til en meget fair pris. Alt blev ordnet hurtigt og professionelt, og jeg føler mig godt dækket ind. Kan helt klart anbefales til andre, der ønsker en billig og pålidelig forsikring!

— Mikkel

6 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

God samtale om mine behov

God oplevelse med Uni Forsikring! Jeg talte med Mads, og vi fik en god samtale om mine behov, og hvilke forsikringer der passer til mig. Er glad og tilfreds for service og produkter 😀

4 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Uniforsikring. Deres kundeservice var hjælpsom og imødekommende, og jeg fik hurtigt svar, da jeg havde spørgsmål til min bilforsikring. Priserne er konkurrencedygtige, og da jeg skulle anmelde en skade, gik det gnidningsfrit. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

21 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Min ynglings forsikringsmand ringede og…

Min ynglings forsikringsmand ringede og kom med et tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Service, tilstedeværelse, forståelse og kvalitet spiller bare hos uni forsikring. Især stor tak til Sindu for altid at være i kontakt og give yderst god pris og sparet mig for 11.000 kr om året.

30 juillet 2025

Alle fortjener en Mikki

Hold da helt op.
Jeg havde før en forsikring hos en konkurrent og Mikki, som ringede til mig, gav mig ikke bare super service, han har også sparet mig for mere end 5000 kroner om året.

Det er jo en ferie for mig.

Anbefaler at alle der ønsker en ny forsikring har en Mikki, for han har virkelig gjort underværker.

30 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Samir fra Uni forsikring har været ude…

Samir fra Uni forsikring har været ude ved mig, og gennemgå alt hvad jeg har af forsikringer - En meget kompetent gut, det må jeg give ham. Han vidste hvad han snakkede om. Ikke nok med at jeg blev bedre stillet, så sparede han mig også for penge - hvis jeg kunne give 10 stjerner så havde jeg gjort det! 🤩

2 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Sindu er en fantastik person og sælger

Sindu er en fantastik person og sælger. Han er tillidsfuld. Vi har haft kendt ham gennem det sidste år også fra tidligere selskab. Derfor flytter vi også gerne med i det nye selskab

16 juin 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus