Uniheart Avis

3,0

Ich habe bei dem Shop ein mit Fotos bedrucktes T-Shirt bestellt. Auch wenn der Kundenservice sehr freundlich war, ist die Druckqualität leider sehr schlecht. Auf meine Beschwerde hin habe ich ein zwei... Voir plus

Ich habe bei Uniheart eine Tasse für meine Arbeitskollegin/Freundin bestellt. Leider kam es zu einem Problem mit dem Lieferdienst. Worauf ich mich an Uniheart gewendet habe und diese haben mir umgeh... Voir plus

Schöne Sachen, gute Qualität. Das Shirt, das ich gekauft habe, ist sehr schön. Allerdings hatte ich bei den Fotos eine etwas bessere Qualität erwartet, da ich die zusätzliche Qualitätsoption ausgew... Voir plus

Wir haben vor knapp 5 Monaten eine "Beste Mama" Tasse gekauft und haben uns über das schöne persönliche Geschenk gefreut. Der Aufdruck geht aber bereits nach weniger als 5 Monaten ab und der Kundens... Voir plus

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Schlechte Qualität,keine Reklamation…

Schlechte Qualität,keine Reklamation Möglich

Leider hat das Handycover schon nach,weniger als zwei Wochen angefangen abzublättern.
Auf Anfrage wegen Reklamation wurde dies jedoch abgeblockt,da 30Tage nach erhalt vergangen sind.
Lieferung etc hat alles gepasst.
Sehr Unzufrieden

15 juin 2023

I liked the product and would recommend…

I liked the product and would recommend to others. It is only a pity though that part of the website is in German, and also here where I need to give my feedback is also all in German. If you want to sell internationally, then please go for English or at least Dutch if is in The Netherlands. Thank you.

10 mai 2023

Het product was prachtig

Het product was prachtig. Heel erg tevrede. Ontvanger van de cadeau was ook helemaal tevreden. Zij vond het zo mooi en gaan het niet als voetenmat gebruik maar tegen wand bij voordeur ophang.

31 mars 2023

Een mok met mijn overleden kleindochter er op

De site makkelijk alleen jammer dat er niet meer verzonden op kunnen ik heb 5 zussen en drie broers en 5 kinderen 3 dochters en twee zonen en kon daar geen mok bij vinden . Snap dat ik het niet kan met 16 kleinkinderen. Maar vind het fijn dat ik een t shirt kan maken voor mijn dochter met haar 4 kinderen haar oudste dochter is immers overleden dus op foto s staat ze nooit bij het gezin en die ga ik volgende week bestellen voor haar voor moederdag

29 mars 2023

Tevreden!

De geleverde poster was van prima kwaliteit en precies zoals het (online) voorbeeld.
Het was even wachten met een levertijd van 9 dagen. Maar dat klopt dan weer wel met de op de website aangegeven 6-9 werkdagen.
Al met al tevreden!

30 janvier 2023

Slechte kwaliteit, geen reactie

Ik dacht een gepersonaliseerde kokosmat besteld te hebben. Na levering blijkt dit een superdunne mat te zijn, eerder een matje om naast je bed te leggen. Alhoewel er bij de omschrijving staat voor binnen EN buiten. De gepersonaliseerde tekst staat er volledig scheef op afgedrukt. Heb ondertussen al 2 mails gestuurd naar de klantenservice maar helaas geen enkele reactie. Voor zulke povere kwaliteit heb ik het dubbele betaald dan bij een andere webshop. Wat een teleurstelling dus bestel hier nooit meer.

29 décembre 2022

Waardeloos dit

Waardeloos dit. Wacht al zolang op mijn mok. Kerstkado al optijd besteld voor een vriendin. Zou geleverd moeten zijn , nou dus niet. Raad dit nooit iemand aan!!

22 décembre 2022

Super goede service

Super goede service , me mok was terug gestuurd ivm niet thuis bij levering dhl (zonder track en trace genomen) , maar Unilever zorgden ervoor dat ik het als nog in ontvangst kon nemen!! Dankjewel uniheart, me volgende bestellingen komen eraan .

3 juillet 2022

Nooit meer.

Het duurt eeuwen om op dat pakket te wachten. En dan krijg ik een melding dat het geleverd zou moeten zijn. Niks aangekregen, geen melding over een ' depot', niks... Ik kan een andere cadeau bestellen voor mijn man zijn vaderdag. Merci voor niks.

29 juin 2022