Banner for Uniweb

Uniweb Avis 43

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Mitt fall var komplicerat. Mycket jobb med att återställa en webbsida till den nya tekniken. Mikael i chatten var mycket tålmodig och gav mig instruktioner steg för steg hur jag skulle göra. Det var m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Syse har blitt til Uniweb og mye er nytt, men kundeservicen er fortsatt i en klasse for seg. Jeg hadde flere spørsmål knyttet til produktendringer og webhotell, og fikk rask og kyndig hjelp av Corneli... Voir plus

L'entreprise a répondu

Lager unødvendig mye oppstyr og hindringer for å kunne avslutte kundeforholdet. Sa opp abonnement hos uniweb skriftlig per epost etter å ha overført tjenestene til annen leverandør. Men de fortsatte a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Uniweb vet virkelig hvordan de skal ta vare på kunder, og ikke minst hvordan de skal opptre for å skaffe nye kunder. Det som skulle være en tanke om å kjøpe domene og webhotell hos dem endte med k... Voir plus

1. Service d'hébergement de sites web

À propos de Uniweb

Écrit par l'entreprise

Uniweb - din lokale leverandør av webtjenester

Siden 2000 har vi hjulpet kunder med å komme seg på nett og lykkes der. Hos oss får du alt fra domener, webhosting og profesjonell e-post, til nettsidebygger og fiks ferdig nettside.

Vi er en lokal leverandør med kontorer i Tønsberg, hvor det jobber rundt 50 mennesker som brenner for alt fra kundeservice og problemløsning til kommunikasjon, markedsføring og utvikling.

Kundene velger oss fordi vi har, om vi kan si det selv, skikkelig god kundeservice, stabile og trygge tjenester og et godt utvalg produkter – så du kan kjøpe alt du trenger fra ett sted.

Uniweb er NORID-akkreditert domeneregistrar og eid av det ledende hosting og nettsideselskapet group.one. Sammen er vi opptatte av å drifte ansvarlig – både overfor kloden vår og folka på den.

Skikkelig stabile tjenester fra skikkelig hyggelig folk

Écrit par l'entreprise

Webtjenester som funker og er enkle å bruke
Hos Uniweb er vi opptatt av å være mer enn en webtjenesteleverandør. Vi vil være en partner. En som hjelper deg når du trenger det, gir deg trygghet og stabilitet i hverdagen og lager produkter som er enkle å bruke. Og ifølge mange av våre kunder er vi akkurat det. En hjelpende partner så lenge du trenger det, uansett om du bare skal ha et enkelt domene eller ønsker å drifte og lage hele nettsiden din hos oss.

99.98% oppetidsgaranti

Fordi vi vet hvor viktig det er for kundene våre at ting bare funker.

Fordi vi vet hvor viktig det er for kundene våre at ting bare funker.
I tillegg tilbyr vi skikkelig god kundeservice, en bred produktportefølje, hosting driftet på fornybar energi og 25 års erfaring og kompetanse med på kjøpet.

Promotion box for Uniweb

Din lokale leverandør av webtjenester

Uniweb hjelper deg med å få bedriften din på nett og lykkes der.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice! Jeg har brukt dem i svært mange år, og er her fortsatt - ikke minst pga kundeservicen.

17 janvier 2025
Logo de Uniweb

Réponse de Uniweb

Hei Nina,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.
Kundene våre er første prioritet, og vi er glad for at du opplever det.

Kom gjerne tilbake om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Ha en ellers fin dag videre, og en god helg.😊

Mvh Ida.

Topp service fra Ida!

Etter å ha oppløst Ring 1 AS og dretter flyttet to domener over til ny privat bruker, ble det klart at det er mer komplisert å avslutte enn å starte AS samt også å få domenene og tjenestene trygt på plass på privat bruker.
Jeg skjønner at det må være strenge prosedyrer i slike kontraktsforhold og valgte å be om profesjonell hjelp fra Uniweb. Nå er alt på plass takket være en svært imøtekommende, tjenestevillig og kvalifisert kunderådgiver. Med det sammenligningsgrunnlag jeg har fra ulike forretningsforhold, kommer Uniweb og Ida på topp!
MVH Kai Wiggo Glemmestad

15 janvier 2025
Logo de Uniweb

Réponse de Uniweb

Hei Kai Wiggo,

Tusen hjertelig takk for så fin og detaljert tilbakemelding.
Dette varmer virkelig å høre.
Det hadde ikke gått så smidig uten forarbeidet ditt, så gi deg selv også en klapp på skulderen.

Hører fra deg om det skulle være noe annet.
Ha en super dag videre og en god helg.😊

Mvh Ida.