Krabpaal besteld 29 oktober. Begin december in elkaar gezet. Leek allemaal goed en een stevige krabpaal. Tot in maart de koorden begonnen los te komen, en vandaag de dag vallen de koorden er gewoon... Voir plus
Een mooie krabpaal voor maine coon katten besteld en snel binnen gekregen. Makkelijk zelf te monteren en goed stevig materiaal. Helemaal tevreden
Hele mooie krabpaal hij is heel stevig en mijn katten zijn er echt heel blij mee ze maken er heel veel gebruik van hij is ook makkelijk schoon te maken ik ben er super blij mee met zo mooie krabpaal v... Voir plus
Krabpaal besteld, 3 dagen later in huis. Prachtige krabpaal! Mijn 2 maine coons zijn er niet bij weg te slaan. Heerlijk slapen in de mandjes, op de uitkijk op de bovenste plank en spelen in het huisje... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Tot mijn GROTE verbazing heb ik na een…
Tot mijn GROTE verbazing heb ik na een heel intensief mailcontact géén reacties meer gehad op mijn laatste mails. Ik heb in December een krabpaal besteld, die bij binnenkomst al beschadigd was. Uiteindelijk kwam Unopets zelf met het voorstel om het te retourneren. Dit nadat nadrukkelijk is besproken het betaalde bedrag terg te storten. Ik heb hier meerdere malen bevestiging in gezocht en op goed vertrouwen de paal geretourneerd. De paal is inmiddles allang binnen maar ik hoor niets van Unopets. En ik heb ook nog niets teruggezien van de betaalde 165.00.
Wel heb ik alles zwart op wit!!
Ik voel mij bijzonder in de maling genomen, en kan bij deze iedereen AFRADEN OM BIJ UNOPETS TE BESTELLEN 🤬🤬!!
Super krabpaal, mooie prijs, top levering
Super leuke krabpaal aan mooie prijs!
Snelle levering, gemakkelijk in elkaar te steken en snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice! Kortom perfect in orde!
Bedankt!