Uppdragarna Avis

4. Service d'élagage
  5. Service d'entretien de pelouse
  6. Service de nettoyage
  7. Services de déménagement et de stockage

Uppdragarna gör det enkelt att boka professionella tjänster till fasta priser. Vi kopplar ihop dig med handplockade och verifierade lokala företag i hela Sverige. Du slipper jaga offerter och osäkra priser – välj tjänst, se ditt fasta pris direkt och boka enkelt. Hos Uppdragarna hittar du tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgård, fasad- och taktvätt, montering, bygg och IT-hjälp. För tjänster som omfattas av RUT eller ROT visas priset direkt efter avdrag. Alla utförare granskas och verifieras innan de får ta emot uppdrag. Vi kräver bland annat F-skatt, giltig försäkring och kontrollerade referenser. När du bokar blir du matchad med en verifierad lokal utförare som kontaktar dig inom 24 timmar.

Bien

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Bokade gräsklippning

Bokade gräsklippning, smidigt och duktiga killar som utförde jobbet! Blir fler bokningar framöver. :)

24 septembre 2026

Jag är verkligen supernöjd med…

Jag är verkligen supernöjd med städhjälpen jag fick. Redan vid första kontakten fick jag ett trevligt och professionellt bemötande. De var lyhörda, noggranna och tog sig tid att förstå precis vad jag önskade.

Arbetet utfördes mycket omsorgsfullt och resultatet blev fantastiskt rent, fräscht och fint in i minsta detalj. Det märks verkligen att de bryr sig om sitt arbete och sina kunder.

Det var enkelt att boka, kommunikationen fungerade jättebra och allt kändes tryggt och smidigt från början till slut.

Jag kommer definitivt att boka hos dem igen och kan varmt rekommendera andra att boka deras städtjänster. Mycket nöjd

16 septembre 2026

Utmärkt trädgårdshjälp

Utmärkt trädgårdshjälp,
Jag fick hjälp med att klippa en vildvuxen tuja. Jag är mycket nöjd med allt. Vänligt och professionellt bemötande där uppdragarna var noga med att lyssna in vad jag ville ha gjort, tydlig kommunikation. Pålitliga och suveräna på sitt jobb. Jag fick även råd och idéer kring annat i min trädgård som jag ville ha hjälp med. Jag är supernöjd och kommer anlita dem igen. Rekommenderas varmt.

29 août 2026

Réponse de Uppdragarna

Vad roligt att höra att du blev så nöjd med både resultatet och bemötandet. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och att du tog dig tid att skriva så fint om din upplevelse.

Vi hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Tack för att du rekommenderar oss! 💚
/ Teamet på Uppdragarna

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd! Smidigt och enkelt från början till slut och jag fick snabbt hjälp med det jag behövde. Bra kommunikation och seriöst bemötande. Rekommenderar verkligen!

28 août 2026

Réponse de Uppdragarna

Vad roligt att höra att du är så nöjd med hjälpen och att allt gick smidigt från början till slut. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och dina fina ord!

Bra.

Bra, snabbt och smidigt

31 août 2026

Réponse de Uppdragarna

Vad roligt att höra att du upplevde hjälpen som bra, snabb och smidig. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Bokade fönsterputs

Bokade fönsterputs, väldigt smidigt. Hade rekommenderat!

25 août 2026

Réponse de Uppdragarna

Vad roligt att höra att det var smidigt och enkelt att boka fönsterputs hos oss. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar Uppdragarna och hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Väldigt bra upplevelse

Väldigt bra upplevelse, superbra service till en omständig kund😅

24 août 2026

Réponse de Uppdragarna

Vad roligt att höra att du är så nöjd med servicen!

Sjukt enkelt att boka!

Sjukt enkelt att boka!

1 mai 2026

Réponse de Uppdragarna

Vad roligt att höra att du tyckte det var så enkelt att boka. Precis så vill vi att det ska kännas att använda Uppdragarna! 🙌