Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkeligt nogle dejlige produkter, som er pæne at have liggende fremme. Alene indpakningen er imponerende. Jeg købte den store udgave i sandfarve. Farven er præcist, som jeg forestillede mig (det kan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem et gennemført produkt. Er super glad for min nye trådløse oplader fra Upström, som kombinerer lækkert design, kvalitet og bæredygtighed. Dejligt at også folk indenfor elektronik branchen... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fin levering og god kundeservice. Opladeren virker desværre meget dårlig til en iPhone 12 Mini. Den skal lægges meget nøjagtigt på laderen for at virke. Så nemmere at bruge en normal ledning på gammel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og virkelig smukke…

Hurtig levering og virkelig smukke kabelbokse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 mars 2026

Hej Dorte,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi sætter stor pris på de fine ord 💚

UPSTRÖM Cablebox

UPSTRÖM Cablebox – Eg: Meget flot. Og er kontinuerligt informeret ift. leveringstiden ifm med forsinkelse. Så fuld tilfredshed med proces og produkt!

24 janvier 2026

Hej Mona

Tak for din anmeldelse og for din tålmodighed undervejs. Dejligt at høre, at både produktet og processen levede op til forventningerne, også selvom genopfyldningen trak lidt ud.

Godt at Cableboxen er landet hos dig nu 💚

Flot design

Flot design, hurtig levering

1 février 2026

Hej Sussie,

Tak for den fine anmeldelse.

Vi håber du er blevet glad for din Keyfinder 💚

Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig fint design

Virkelig fint design - positivt med den bæredygtige idé og jeg har bestilt endnu en!
Hurtig levering - nærmest fra dag til dag!

19 janvier 2026

Hej Susan,

Tak for den fine anmeldelse.

Vi håber, at du er blevet glad for dine Cableboxes!

Hvis der er andet, vi kan gøre næste gang for at løft niveauet til den sidste stjerne, hører vi gerne fra dig 💚

Rigtig god weekend.

Super Kvalitet

Hurtig levering. Rigtig gode produkter. Koster vel under halvdelen af Apples kabler. Ligeså god kvalitet. Og 2 meter kabel er lækker. Det tilbyder apple ikke

22 janvier 2026

Hej Victoria,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for, at vores håndværk bliver værdsat.

Vi håber, du får glæde af kablet i mange år frem 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

God service også i weekenden

God service også i weekenden. Jeg bestilte 3 kabler, hjemmesiden drillede lidt, så jeg skrev til deres info mail, kort tid efter kom mail retur med link så jeg kunne købe de 3 kabler. Alt godt og kablerne er modtaget. Flot service og så i weekenden :-)

9 janvier 2026

Hej Martin,

Tusind tak for din fine anmeldelse - og godt at vi fandt en hurtig løsning på det hele.

Vi håber, du får masser af nytte ud af dine HDMI-kabler i mange år endnu 💚

Upström i topklasse

Bestilling, levering og kommunikation var i topklasse. Produktet lige så. Jeg har dog en router som ikke kan være i kassen, så jeg ville ønske der fandtes en variant i dobbelt størrelse. Evt. som et væg monteret skab.

24 décembre 2025

Hej Stephan,

Tusind tak for de pæne ord om både bestilling, levering og produktet. Det betyder virkelig meget for os, især fra en af de helt tidlige kunder på Cablebox. Vi håber, at den allerede skaber lidt mere ro i hverdagen.

Tak også for anbefalingen om en større model, der kan rumme mere og større elektronik. Det er præcis den slags input, vi bruger aktivt i vores videre produktudvikling 💚

God kvalitet

God kvalitet! Jeg er meget tilfreds med de 3 produkter (oplader, keyfinder & skærm protector) jeg har købt fra Upstrom.

26 septembre 2025

Hej Mathias,

Dejligt at høre – tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Vi er glade for at være en lille del af din hverdag 💚

100% tilfreds kunde

Produkterne føles solide, oplader hurtigt og ser virkelig lækre ud. Man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over både design og holdbarhed. Har aldrig haft opladere, der har holdt så godt før. Kan kun anbefales varmt!

28 octobre 2025

Hej Marie,

Tusind tak for din anmeldelse - den gjorde os glade.
Fedt at høre, at det, vi går og nørkler med, kan mærkes i brug.

Tak fordi du lader op sammen med os 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service og produkter

Virkelig god service og produkter!
Hurtig opladning, god kvalitet og flot design. De holder bedre end nogen andre opladere, jeg har haft. De bedste anbefalinger herfra!

13 octobre 2025

Hej Pia Franziska,

Tak for den fine anmeldelse - det sætter strøm til vores dag ⚡️
Vi er her, hvis du får brug for noget som helst 💚

Noté 1 sur 5 étoiles

Ødelagt oplader

Jeg har købt 2 kabler til opladning af iPhone. Begge kabler er gået i stykker i løbet af en måned. Det er ikke ledningen der går i stykker, men den del der sættes ind i telefonen der knækker af.
God tænke med genbrug, men det holde desværre ikke længe.

26 septembre 2025

Hej Anne,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og feedback.

Efter at have gennemgået sagen og de billeder, du sendte til os den 6. september, kan vi desværre konstatere, at skaden på connectoren ikke skyldes en produktfejl. Alle vores kabler og connectors er certificerede og testet til at modstå en belastning på op til 10 kg i både op- og nedadgående retning, og hvert enkelt produkt gennemgår en manuel push-, pull- og twist-test, før det pakkes.

Billederne viser tegn på, at der har været påført ekstraordinær kraft - eksempelvis hvis stikket er blevet forsøgt sat i en uegnet port eller adapter - hvilket har medført, at connectoren er blevet revet løs.

Vi hjælper altid gerne med råd om korrekt brug eller vejledning til kompatible produkter og adaptere, så du kan få mest muligt ud af dit udstyr fremover. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Rigtig god dag 😊

Fantastiske produkter

Jeg fandt UPSTRÖM , da jeg søgte efter en trådløs oplader, da ladeporten på min telefon var ved at gå i stykker.

Jeg anede ikke man kunne få bæredygtige opladere. Vi har sikker allesammen utrolig mange ledninger fra mobiler derhjemme, så det her er virkelig smart - Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger!

27 avril 2022

Hej Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtigt glade for at høre, at du synes godt om konceptet og er glad for dit produkt 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert design og god og effektiv…

Lækkert design og god og effektiv opladning

21 janvier 2022

Hej Katja,

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse!

Vi er rigtigt glade for at høre, at produktet lever op til dine forventninger 🙌🏻

Lyn hurtig

Uovertruffen, høflig, god og fleksibel service. Varen bestilt kort før deadline og blev leveret dagen efter. Lækkert produkt der lever 100% op til forventningerne.

9 janvier 2022

Hej Adam,
Tusind tak for din fornemme anmeldelse!

Vi er enormt glade for at købsoplevelsen har levet op til dine forvetninger og vi håber du kommer tilbage en anden gang 🙌🏻

Hej Frank,
Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at servicen har levet op til dine forventninger 😊

lynende hurtig

virkelig hurtig levering fra bestilling, samt et lækkert produkt.

12 décembre 2021

Hej Martin,
Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtigt glade for at vores produkt, samt service har levet op til dine forventninger 🙌🏼

Noté 4 sur 5 étoiles

Super produkt

Super produkt, fungerer som det skal.
Ved trådløs opladning undgår man de trælse knækkede kabler, så jeg er tilfreds!

8 décembre 2021

Hej Camilla,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🙏🏼

Vi er rigtigt glade for, at produktet lever op til dine forventninger!

god handel

god handel..

7 décembre 2021

Hej Kim,

Selv tak for en god handel.
Vi håber du har lyst til at handle hos os igen i fremtiden 😊

Elsker jeres trådløse oplader

Elsker jeres trådløse oplader. Og det, at opladerne er fremstillet i bæredygtige materialer er virkelig et kæmpe plus i min bog. Og så oplader det min telefon hurtigt og uden bøvl.

6 décembre 2021

Réponse : UPSTRÖM

Hej og tusind tak fordi du tog dig tiden til at lave en anmeldelse 🙏🏼

Vi er rigtigt glade for at høre, at produktet lever op til dine forvetninger og fungerer upåklageligt!

Rigtig god jul 🎄

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus