Lisez les avis des autres
Goede service en vriendelijke mensen! Er was een "schroefje" van de urn kwijt geraakt, er is vlot en kosteloos een nieuwe opgestuurd.
Enkel lof voor de medewerkers, service, diensten en producten van Urnencenter. De prachtige urn werd door PostNL stuk afgeleverd (door een fout van Post NL). Urnencenter heeft dit (terwijl dit niet... Voir plus
Ik heb gekozen voor een mini urn van kristalglas in roze/blauw voor de man van een vriendin die na 3,5 week in het ziekenhuis aan corona is overleden. Aangezien wij als jeugdvriendinnen niet bij de cr... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Urnencenter
Écrit par l'entreprise
Gratis verzending
Wij rekenen geen verzendkosten.
Achteraf Betalen
Eerst je bestelling ontvangen, dan pas betalen.
Klantvriendelijk
Voor vragen en advies kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!
Over Urnencenter
* Gratis verzending.
* Veilig winkelen met SSL verbinding.
* Achteraf betalen.
* 100% niet goed geld terug.
* Altijd 30 dagen bedenktijd.
Voor een gericht advies kun je altijd contact met ons opnemen via klantenservice@urnencenter.nl. Bekijk het gehele assortiment op Urnencenter.Coordonnées de contact
Europalaan 22, 3526KS, Utrecht, Pays-Bas
- klantenservice@urnencenter.nl
- urnencenter.nl
Een hele mooie urn
Een hele mooie urn, niet zo standaard. Het staat inmiddels gevuld in de kamer ben er erg blij mee. Hij veel reacties over de mooie urn.
Goede service en vriendelijke mensen
Mooie urn
De urn was snel binnen, en is heel mooi. Goede kwaliteit. Een mooie laatste rustplaats voor mijn lieve Bibi
Goede service en precies wat ik zocht
Zo ontzettend blij met de goede service! Het is bij mij lastig om pakketjes veilig te laten leveren en na een mailtje gestuurd te hebben werd er een perfecte oplossing gevonden door het team van Urnencenter. De glazen vogel in meerdere kleuren is precies wat ik zocht ❤️❤️
Urn voor hondje
Bedrijf houdt je op de hoogte van verzending. Vriendelijk en urn goed verpakt.
Mooie producten en snel ontvangen
Voor mijn moeder, broer en mijzelf verschillende mini urnen besteld en snel ontvangen. Mooie urnen, we zijn er erg blij mee.
Ik ben heel blij met de urne
Ik ben heel blij met de urne, màar, ze is heel anders dan degene die ik besteld had. Ik denk bij multi gekleurde glazen druppel urnes dat het er nooit hetzelfde uitziet als op foto. eerst wou ik ze daarom terugsturen maar ze is toch mooi dus gehouden.
Mooi product en netjes ingepakt geleverd
Mooi product en netjes ingepakt geleverd
Ik wist wat ik nodig had en heb mijn…
Ik wist wat ik nodig had en heb mijn bij urnencenter besteld.
Normaal 6 weken levertijd maar een paar dagen later had ik hem al in huis.
Dus snelle levering goed verpakt.
Contact had ik maar via mail en dit verliep super
Bedankt voor de service
Fijn contact gehad met Jaap.
Fijn contact gehad met Jaap.
Erg klantvriendelijk.
Past perfect ❤️
Verzending was snel en de kleine urn is prachtig. De urn past perfect bij de overledene
Mooie urn
Werd snel geleverd.
De urn kwam precies overeen met de foto.
Heb de urn een mooi plekje gegeven.
Prachtige urn
De snelle levering en de urn ziet er schitterend uit. Prachtig gewoon.
Snelle levering en de urn was goed…
Snelle levering en de urn was goed verpakt verzonden.
Discreet en zorgvuldig verpakt
Discreet en zorgvuldig verpakt. Kwam overeen wat er besteld was.
Mooie urn en snel geleverd
En savoir plus sur les différents types d'avis.