Ett bra ställe att få insikt i min egen kreditvärdighet. Jag såg också att jag kan spara 5600 per år på mitt bolån. En bra plattform som gav mig intressanta insikter.
Bra att veta sin kreditvärdighet. Hur ni får fram siffrorna har jag dessvärre ingen aning om, men bra att veta då banker och andra kreditgivare bryr sig om dessa.
uScore är Nordens största plattform för ekonomisk insikt – med över 1 miljon medlemmar. Vi ger dig överblick över din ekonomi, helt gratis. Som medlem får du tillgång till ditt kreditscore och insikter om vad som påverkar det. Du kan följa om ditt score går upp eller ner, och få konkreta tips på hur det kan förbättras. uScore visar dig också vilka räntor andra med liknande kreditscore har fått, så att du enklare kan jämföra och förhandla dig till bättre villkor. Vi bygger allt på ett viktigt princip: Din data. Dina möjligheter. Hos uScore är det du som äger insikterna, och vi gör det enkelt för dig att använda dem till din fördel – för lägre kostnader, mer kontroll och smartare ekonomiska val.
Norra Stationsgatan 69, 11364, Stockholm, Suède
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Spam Falska bedömningar som inte stämmer med din riktiga kredit värdighet å inkomst rekommenderas ej
uScore gav mig flera möjligheter att spara pengar. Elskling-integrationen uppskattades särskilt.

Réponse : uScore
Zamarta Company följer upp varje steg och tar itu med alla sina kunders frågor tills de hittar en lösning som tillfredsställer dem och minskar kostnaderna för flera lån. Jag har haft en upplevelse med dem och jag är mycket nöjd med mina affärer. De minskade verkligen de extra kostnader jag betalade för flera lån. Tack, Zamarta Company.

Réponse : uScore
Kära Uscore, era webbplatser och länkar stämplas överallt som spam och farliga. Ni använder inte ett tydligt domännamn utan länkar istället till flera vaga domäner. Ni har ingen app. Kort sagt, detta får er att framstå som opålitliga och definitivt inte professionella. Jag tror att användarna skulle göra bättre i att använda en annan kredittjänst.
_-------------_
Kära Uscore, här är ett svar på ditt inlägg. Jag har ingen magmuskelblockerare igång; det är säkerhetsprogramvaran som varnar mig. Jag testade den också på ett Linux-system, och det fanns varningar där också. Det verkar som att du är registrerad som opålitlig av olika säkerhetsprogram. Användare är ohjälpsamma om de ignorerar detta och/eller tillfälligt inaktiverar programvara. Det är upp till dig att se till att du verkar pålitlig. Mitt råd till användare är därför: var försiktig. Säkerhetsprogramvaran varnar dig av en anledning.

Réponse : uScore
uscore är ett företag som ligger utanför EU och helt struntar i Svenska lagar rörande hantering av personuppgifter.
uscore menar att man blir kund hos dem om man använder "systerjänster" som t.ex. zmarta. Men uscore ljuger. De personuppgifter som uscore kommit över är uppgifter som jag lämnade till zmarta flera år innan uscore ens existerade. Och som zmarta inte längre har någon rätt att inneha. Så när de påstår att kontot hos uscore skapas "i samband med" att jag använt zmarta så ljuger man och försöker bara bortförklara sitt lagbrott.
Man ljuger uppenbart i sin reklam när man påstår sig ha "1 miljon kunder" när "kunderna" i själva verket är personer som mot sin vilja och utan vetskap, och i strid med lag har lagts in i uscores "kunddatabas".
uscore bryter uppenbart mot GDPR genom att hämta mina personuppgifter utan mitt godkännande eller vetskap och föra ut dessa ur EU. Man bryter mot GDPR genom att använda dessa till ändamål som jag aldrig godkänt såsom att skicka spam via e-post och SMS för tjänster jag aldrig visat något intresse för.
Jag skulle aldrig dela någon information med ett företag som detta. Vem vet vad dom kommer göra med informationen i framtiden.

Réponse : uScore
Jag har flera gånger sedan i somras kontaktat dom för att få veta varför det står på min sida att jag äger en fastighet fast det är 30år sedan så var fallet. Dom skyller på att datasystemet krånglar och att dom "jobbar på problemet ". Senaste gången så vart jag inte trevligt bemött alls. Jag blir givetvis orolig, när uppgifterna inte stämmer. DESSUTOM har dom angett att jag har en skuld,en räkning,som jag betalade för 2 månader sedan - konstigt, eftersom dom säger sig uppdatera uppgifterna ofta........

Réponse : uScore
Bra att veta sin kreditvärdighet.

Réponse : uScore
Okej i can say that you do good jobb. Thank you so much