Use4Free Avis 4 353

4,4

Bra med lågt pris och god tillgänglighet. Men det är få gånger som jag lämnat tillbaka utan problem. Alltid något som hänger sig med foton eller app. Kass. Och jag är ganska teknisk, har ny telefo... Voir plus

Det är lätt att hyra, appen funkar och det är gratis ... även om de gömt undan hur man tackar nej till försäkringen. Visst, ibland kan det strula lite, tex fanns inte det släp jag blev tilldelat inne... Voir plus

Fungera väldigt smidigt och enkelt. Drog mig lite för börja skapa konto men var föredömligt enkelt skapa konto. Var lite klurigt första gången hur man låste släppet igen. AI chatt hjälpen var lite tve... Voir plus

1. Service de transport

USE4FREE erbjuder en rullande shoppingväska i form av släpvagnar som gör det lättare att göra stora inköp för ditt hemmaprojekt. Eftersom det här är en självbetjäningslösning reserverar du och låser upp släpet med din smartphone. Transportera dina varor hem på ett säkert sätt i någon av våra praktiskt designade släpvagnar. Appen är nyckeln! Vår app bjuder in dig att reservera, hämta och lämna tillbaka din USE4FREE-vagn med några få enkla steg - allt i en app! Bakom USE4FREE står Brenderup, marknadsledande inom släpvagnar i Sverige och med mer än 30 års erfarenhet av släpvagnsuthyrning.

4,4

4 k avis

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Kul att man fick lära sig att använda…

Kul att man fick lära sig att använda en app för att få tillgång till släpet. Den trevliga personalen vid Jysk i Växjö installerade appen, sådant som vi seniorer inte är så duktiga på. När det väl var gjort gick allt som en dans. Kul med en ny erfarenhet, man blir aldrig för gammal för att lära sig något nytt, särskilt inte i dagens app-värld.

17 avril 2026

Smidigt

Det var lite jobbigt med lösen från början men det gick väldigt fort efter.

17 avril 2026

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt.
Trots att jag råkade boka på fel ställe, ni borde se över boknings sidan väldigt lätt att hamna på fel ort

Mvh Anders

15 avril 2026

Bra !

Bra men ibland lite krångligt med låsa och låsa upp men i helhet mycket bra

12 avril 2026

Kanon med hyrsläp …

Släpkärrorna står ju utanför Bauhaus där jag handlar det mesta av mina varor till hus och hem. Både stora och mindre , beroende på vad man handlat

15 avril 2026