Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat ging er niet mis, denk in de afgelopen 2 jaar 20 medewerkers gesproken en alle 20 zeggen ze iets anders. UWV gelooft liever een frauderende leugende werkgever die loonstroken en contracten sjoeme... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb geen vertrouwen in UWV. Zij betalen niet eerlijk uit. Ene keer met loonheffing en de andere keer niet. Het grappige aan is dat zij zogenaamd een potje voor loonheffing hebben en dat zij daaraan... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte manier behandelen Bepaald spreken omdraaien Vervolg iemand leven niet denken Situatie bepaald voor leggen Niet denken aan vervolgen iemand leven Beseft uwv ef... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 2 sur 5 étoiles

Meedenken? Nee, sorry daar doen we niet aan

Het UWV maakt een foutje inzake de loonheffing en dat moet recht worden gezet. Telefonisch contact gezocht en na een (**) wachttijd geholpen door een vriendelijke dame. Deze vertelde gelijk, nee hoor daar kan ik u niet bij helpen want dit dient u zelf online te regelen.
Het internet opgestart en na veel vijven en zessen eindelijk de juiste weg gevonden.
De eerste zin die ik lees,
"Ondervind u problemen? U kunt uw loonheffing altijd telefonisch wijzigen bij het UWV"
Meedenken brengt een 5 sterren review!

30 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Door uwv Ben ik dakloos geworden.

Door uwv Ben ik dakloos geworden.
Wat een lui werkt daar. Vraag je ziekte uitkering. Na 2 maanden niks gehoord. Nog een keer gebeld dat ik geen inkomen. Zeggen ze vraag uitkering aan. Jouw zaak is nog in behandeling. Hoop ook dat ze dakloos Worden. Uwv den Haag. Totaal geen begrip voor de situatie.

25 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Al meer dan 10 maanden bezig om de…

Al meer dan 10 maanden bezig om de adreswijziging van mijn 84 jarige moeder in orde te krijgen. Nog steeds komt de post op haar oude adres. Hoe moeilijk kan het zijn? En dit dit is dan organisatie die het voor dit soort mensen makkelijker zou moeten maken! In een woord. Waardeloos.

12 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

UVW should punish the company what…

UVW should punish the company what treat the people like trash. I've been working so hard in Mola, Beughen for 2 years and they throw me out like i'm a trash. They prefer the Polish people, it's a full discrimination company. Now i will need to stay without money till 11 of February. No money, no income, nothing. Because i put my CV everywhere and i canont find some work in my area.

2 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben 55 jaar en op straat komen te…

Ik ben 55 jaar en op straat komen te staan, omdat er maar geen vaststellingsovereenkomst komt van de tegenpartij ben ik nu 8 maanden verder zonder inkomsten en komt er een rechtszaak. Ik heb dit bij UWV aangekaart eerder maar nogmaals vandaag. Ik kan niet anders aangeven dat ik perfect geholpen ben en dat ook het UWV zal zorgen dat er een oplossing komt. Dit is dan wel de korte versie van het verhaal.

8 janvier 2024

Super vriendelijk…

Bij UWV Doetinchem aan de balie super vriendelijk geholpen door dhr. Dut en dhr Knegt.
En aan de telefoon bij de klantenservice door mevr. Posthuma ontzettend vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

18 décembre 2023

Het UWV ontzorgt

Het UWV ontzorgt , alles behalve dat!
Op momenten in je leven dat je ondersteuning van het uwv zo hard kan gebruiken kun je het schudden, belangrijke essentiële vragen blijven onbeantwoord , ze maken het zo ingewikkeld dat je het spoor bijster raakt en het opgeeft want wederom contact zoeken geeft teveel stress en frustratie.

2 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een vreselijke artsen bij het UWV…

Wat een vreselijke artsen bij het UWV in Zwolle, (al zou ik ze niet eens zo willen noemen). Ze lachen mijn ziekte en daarbij horende klachten gewoon uit. Zelfs mijn huisarts hebben ze belachelijk gemaakt om een diagnose (CVS) die hij onlangs bij mij heeft vastgesteld. Volgens de arts en stagiaire heeft mijn huisarts zo maar even de diagnose CVS gegeven. Daarnaast als je hun vragen beantwoordt, en ze op een gegeven moment weer dezelfde vraag aan je stellen verdraaien ze je antwoorden. Ik vind het echt schandalig dat ze op zo'n manier met ziekte/klachten omgaan. En ik mag hopen dat ze het zelf krijgen! Wel een dikke plus voor de balie/beveiligingsmedewerkers. Zij zijn altijd zeer vriendelijk.

23 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Tijdens het telefoongesprek gesprek…

Tijdens het telefoongesprek gesprek over vragen over mijn toeslagen met terug werkende kracht.. waar ik al lang genoeg op wacht.. van kastje naar de muur iedere keer wordt gestuurd. Deze keer was het niet anders. Er zou een melding worden gemaakt èn verzoek voor terug bellen. Waarop ik aangaf dat ik toch nu graag iemand wilde spreken.. werd hierdoor behoorlijk geïrriteerd èn boos om.. meneer zij dat k hem niet liet uitpraten.. dat klopt, omdat ik het nu echt beu was.. en het ontzettend vervelend vind dat k niet gehoord werd..... Alsnog vind k het niet kunnen dat meneer de telefoon gewoon af duwde..

17 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf zou niet mogen…

Dit bedrijf zou niet mogen bestaan,totaal geen empatish vermogen duidelijk aangegeven dat ik ernstige hartklachten heb maar volgen meneertje de bedrijfsarts kan ik makkelijk weer aan de slag,gewoonweg crimineel gedrag.

4 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

UWV is een organisatie die wat mij…

UWV is een organisatie die wat mij betreft gesnoeid moet worden en ze hebben totaal geen empathie.
2 maanden na dato nog bellen voor post die ze niet hebben verstuurd. Je kunt de desbetreffende persoon niet bellen en ze bellen altijd anoniem terug. Wat ik ontzettend vervelend vind is dat ik mij moet identificeren. Als ik aangeef wie ik ben moeten ze gewoon accepteren de persoon in kwestie identificeert zich met mij ook niet maar het wordt wel van mij verwacht dat ik mijn gegevens deel. Dat is niet goed.

2 novembre 2023

Commercieel gedoe

Het bedrijf moet echte artsen inzetten die levenservaring hebben en geen studenten die hun opleiding tot arts niet hebben afgemaakt en die niet een lijstje afvinken.
Ik ben nu twee keer in een half jaar tijd op gesprek geweest waarbij ik me beide keren niet gehoord voelde. Ik had net zo goed een brief kunnen schrijven. Ik voel mij absoluut niet serieus genomen, ondanks het medisch dossier die ik van mijn huisarts heb meegekregen. Er werd nauwelijks ingekeken en ze probeerde mij ook de woorden in de mond te leggen. Het draait allemaal om geld dat is wel duidelijk, wat iemand mankeert en heeft moeten doorstaan interesseert ze geen ene reet.

14 août 2023

Er wordt slecht geluisterd

Er wordt slecht geluisterd. Ook geen rekening gehouden met de gezondheid, psychische klachten. Als je aangeeft dat een bezoek teveel is omdat op die dag ook het ziekenhuis bezocht moet worden is hier totaal geen begrip voor. Het ziekenhuis moet dan maar afgezegd worden, gevolg: weer 6 maanden wachttijd.

4 août 2023

Wachttijd voor oproep

Ik ben door mijn baas in augustus 2022 ziek gemeld bij het uvw, nu bijna 1 jaar later en 10 telefoontjes veder ben ik nog steeds niet opgeroepen.
,elfs een bezwaarschrift helpt niet, tuurlijk komen ze artsen te kort, maar ik ben in okt 3 jaar ziek .
Wijzigingen aanbrengen in het ziektebeeld doorgeven, en de aanvraag worden weer naar hun neer gelegd.
Ik weet niet meer wat ik moet doen om ze te laten inzien dat dit niet kan, ik ben ongeneeslijk ziek, straks ben ik nog dood voordat de oproep komt.

17 juillet 2023

Fabeltjes van het UWV

25 en 28 april 2023 ben ik op het kantoor geweest van het UWV. 25 april voor Jobcoaching en 28 april voor een consult bij mevrouw Sol. Te Amsterdam. We hebben tegen het einde erover gehad over eventuele reiskosten. Die zou ik krijgen , alleen moet ik op de dag van vandaag ze nog steeds krijgen. ( 12 juli 2023 ) Gebeld erover en als antwoord krijg je terug ; binnen 24 uur wordt u teruggebeld. 24 uur hoort in het land van de fabeltjes. Na 336 uur ben ik nog steeds niet teruggebeld.

28 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

UWV is een top organisatie

Wat ik hier allemaal lees over het UWV is schandalig. Ik word altijd fantastisch geholpen en krijg mijn inkomen altijd keurig op tijd overgemaakt. Als je gewoon je sollicitaties doet en blijft communiceren via de website dan lopen ze hun benen uit hun lijf voor je. We zijn in Nederland gewoon veel te verwend en verwachten dat we alles op een zilveren dienblaadje krijgen. Gewoon duidelijk zijn naar de medewerkers van het UWV en blijven communiceren. Ik heb nog nooit problemen gehad met het UWV. Top organisatie.

16 juin 2023

UWV lachetje

Wat een #$$%*^%kl land wonen wij een vrouw die niets meer kan door reuma en al dik 2 jaar thuis zit baan kwijt is door hun nalatenschap maar kan gewoon gaan werken is niet afgekeurd na 30 jaar gewerkt te hebben
Wat een ty$%^^&*(land

8 juin 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus