À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,1

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde fornøjelsen af at besøge…

Vi havde fornøjelsen af at besøge restaurant Vår i fredags. En helt igennem fantastisk og hyggelig aften, med utrolig lækkert mad og vin i topklasse. Servicen og stemningen fra Jacob og hans fantastiske personale var super god, professionel og afslappende.
Vi kommer helt sikkert igen. Tak for jer!

27 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

En sublim oplevelse hos Restaurant Vår

En sublim oplevelse hos Restaurant Vår. Hver servering overgik den forrige – maden og vinene var perfekt afstemt. Det vidende og imødekommende personale, herunder kokkene selv, sørgede for præsentationer, der løftede helhedsindtrykket. Man mærker tydeligt, at intet er overladt til tilfældigheder.

Jeg kan læse i tidligere anmeldelser, at nogle har oplevet sparsomme vinserveringer og manglende vand, men det er i den grad løst. Vi fik begge mere end rigeligt vin – faktisk måtte vi levne – og vand blev skænket adskillige gange uden at vi behøvede at spørge. Vi gik derfra stopmætte og meget tilfredse. Tak for en mindeværdig aften!

17 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig oplevelse

Vi glædede os til at komme tilbage til Vår, da vi har besøgt restauranten to gange før, i deres tidligere lokaler. Men denne gang er det bestemt sidste gang vi har besøgt dem!
Var så ærgelig da vi tog derfra, og følte virkelig vi havde spildt vores penge 😞

De nye lokaler er virkelig smukke! Og maden havde fin smag og var estitisk anrettet. Men retterne var alt for små. Vi var stadig meget sultne da vi tog hjem. Desuden havde vi valgt vin menu. De hældte så lidt vin op i glassene, at jeg vil påstå vi kunne have kørt hjem, selv efter 7 “glas” vin… der var ikke meget mere end en spiseske vin i hvert glas, på trods af de så vi konstant sad med tomme glas. Også vandglas, fordi de gentagende gange glemte at fylde vand op. Da vi havde spurgt efter mere vand 4. Gang, fik vi endelig mere vand. Desuden vidste tjeneren ikke ret meget om vinene. De steder hun forklarede vinene kom fra, var forkert. Hun sagde fx “Italien” selvom vi kunne læse på flasken at den var spansk .. mv.
vi havde generelt bare en rigtig dårlig oplevelse her 3. Gang. Og det er virkelig ærgeligt! Fordi vi hyggede os sådan de første to gange.

19 mai 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Overordnet fin oplevelse

Overordnet fin oplevelse.
God smags- og estetisk oplevelse men retterne er simpelthen få små.
Vi gik derfra efter 10 serveringer og var ikke mætte.
En af serveringerne var f.eks 1 enkelte lille reje med pynt og forestil jer så 10 serveringer i den størrelse. Det var vi rigtig ærgerlige over fordi prisen for den store aften er bestemt ikke billig.
For 1900 kr skal man ikke gå småsulten fra bordet :-(

Dejlige nye lokaler, dygtige og engagerede tjenere som desværre og led lidt under at de ikke kan rekutere personale.

10 septembre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Skuffet trods god mad

Vi var spændte på aftenen efter gode anmeldelser og et interessant koncept. Det startede mindre godt, da vi ankom og skulle bestille drikkevarer. Vi var 2 personer og en af os drikker aldrig alkohol. Men restauranten havde intet at tilbyde bortset fra postevand og en alkoholfri dåseøl som en gæst havde efterladt. Det er bare ikke i orden hvis man vil favne sit publikum.
Vi var det eneste bord sammen med et stort selskab OG HVILKET LARMENDE SELSKAB.
De larmede og den ene råbte højere end den anden efterhånden som der blev båret mere drikkelse til bordet. De snakkede hele tiden om deres fine mellemklasse biler og på et tidspunkt troede jeg faktisk de selv mente de var til stede i en hal med bilauktion, hvor det jo må være vigtigt at kunne råbe højt ind imellem.
Det er selvfølgelig ikke restaurationens skyld folk ikke kan opføre sig anstændigt i det offentlige rum og tror de kan opføre sig som det passer dem. Men de burde ved vores reservation gøre opmærksom på, at lokalet ville være domineret af et stort selskab. Så kunne vi vælge eller komme en anden dag. Jeg ved godt det er et spørgsmål om penge, men langsigtet er det mere end tvivlsomt om vi kommer igen, ihvertfald ikke hvis de ikke kan have drikkevarer til forskellig smag. En af os drak vin og det var en Syrah rose, og det var bestemt ikke en vin der kunne leve op til den iøvrigt gode mad som tidligere beskrevet.
Ved afgang fik vi en symbolsk rabat på godt 10%, en rabat restauranten kom med af sig selv, for selvfølgelig kunne de også se og høre vores aften var spoleret. En skam men håber de agerer mere professionelt med alternative drikkevarer, ellers kommer vi ihvertfald ikke igen

21 février 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus