Lisez les avis des autres
Zeer mooie website, met duidelijke informatie. Afspraak gemaakt voor mijn Kenia trip. Op de locatie werd alles duidelijk uitgelegd, en daarna de prikken gekregen en de stempels in m'n boekje. Supe... Voir plus
Ik kon op vrij korte termijn een afspraak inplannen. Alle informatie kreeg ik verder duidelijk via de mail. De dame die mij hielp was erg behulpzaam en vriendelijk. Een goede ervaring en aan te raden
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.
Coordonnées de contact
Maus Gatsonidesweg 10, 2031AG, Haarlem, Pays-Bas
- 090088222462
- info@vaccinatiepunt.nl
- vaccinatiepunt.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Ik werd heel prettig ontvangen
Ik werd heel prettig ontvangen, voelde me meteen thuis. Ik ben bang voor prikken en werd geweldig gerustgesteld. Ze was geduldig, begripvol en echt heel aardig. Had het idee toen ik wegging dat ik een vriendin bij had gekregen. Ik vond het super. Ze was geweldig
Snel en vriendelijk geholpen
Een teleurstellende ervaring
Een teleurstellende ervaring. Wij zijn speciaal naar het vaccinatie kantoor gereisd om daar ter plekke een advies te krijgen. Vaccinatie advies was niet nodig..Er miste blijkbaar een specifieke bijlage van het vaccinatiepaspoort.
Als klap op de vuurpijl moest ik wel €40 betalen terwijl er geen enkele dienst is geleverd. Het is onbegrijpelijk dat dit vooraf niet duidelijk online wordt gecommuniceerd.
Zorg dat uw online informatie voorziening op orde is zodat mensen niet voor niets komen en onnodig op kosten worden gejaagd.Een simpel geautomatiseerd bericht of een duidelijke checklist bij de afspraak bevestiging had dit volledig kunnen. voorkomen
Communicatie zowel per e-mail als…
Communicatie zowel per e-mail als telefoon duidelijk en snel.
Vaccinatiepunt Gorkum (een huisartsenpraktijk) had een andere richtlijn(betreft aantal+interval) dan het advies per e-mail. Dat schiep verwarring. Deze laatste (leeftijdgebonden)richtlijn bleek nog niet overal gedeeld. Overnieuw telefonisch contact hierover gehad.
Facturatie onduidelijk.
Fysieke behandeling en contact prima.
Competent, flexibel en vriendelijk!
Eerlijk, competent, vriendelijk en flexibel! We komen eind van dit jaar terug voor deel 2.
Super lief en bekwaam personeel
Super lieve en bekwaam personeel. Goede uitleg en pijnloze vaccinatie.
Anouk heeft mij geholpen Een gezellige…
Anouk heeft mij geholpen Een gezellige vrouw die meedenkt en flexibel is.
Ik kreeg een spoedrecept mee voor malaria noodmedicatie, zodat ik de medicijnen voor mijn vertrek naar Indonesië kon ophalen bij mijn eigen apotheek
2e vaccinatie voor Gordelroos gehaald…
2e vaccinatie voor Gordelroos gehaald in Lisse ‘s morgens, ging op zich prima alleen die avond en nacht en volgende dag best wel ziek geweest. Last van hevige hoofdpijn spier en gewrichtspijn koortsaanvallen, rillen en klappertanden s nachts. Dus alle bijwerkingen heb ik gehad.
Die info had ik graag ontvangen of geweten voor of tijdens de vaccinatie, helaas…..
Super vriendelijk en geïnteresseerd
Super vriendelijk en geïnteresseerd
Anouk heeft ons fantastisch geholpen
Anouk heeft ons fantastisch geholpen! Ze is deskundig, flexibel, behulpzaam en denkt mee. We gunnen iedereen Anouk. Ze is vrolijk en heeft goede dosis humor.
Locatie super communicatie van vaccinatiepunt zelf kan beter
We kozen voor vaccinatiepunt omdat onze zorgverzekeraar gecontracteerd is. Op de locatie in de Wijk waar wij heen gingen met ons gezin van 5 werden wij heel goed en vriendelijk geholpen. Geen haast alles werd zorgvuldig gezet en geregistreerd. Het mailverkeer van vaccinatiepunt vind ik veel en rommelig per persoon een mail en na invullen van de benodigde gegevens niet van elke persoon een mail retour. Ook is het niet heel duidelijk hoe het dan moet als je een herhaal vaccinatie op korte termijn moet halen. Wij hebben dit gelijk weer ingepland omdat er ongeveer een week tussen prik 1 en prik 2 moet zitten. Uiteindelijk komt het dan wel goed maar de communicatie hierin zou beter kunnen. Ook de dan benodigde afspraak is op korte termijn niet goed in te plannen omdat er dan maar beperkte mogelijkheden zijn.
Zeer professioneel
Zeer mooie website, met duidelijke informatie.
Afspraak gemaakt voor mijn Kenia trip.
Super vriendelijk.
Actuele prijzen van vaccinaties zijn…
Actuele prijzen van vaccinaties zijn niet online beschikbaar
Parkeren gelegenheid is beperkt, veel rondrijden om een parkeerplek te vinden in de garage...
Service van vaccinatiepunt 5☆
Gordelroosvaccinatie is een dure grap!!
Het is goed en vriendelijk verlopen, alleen denk je dat je voor het bedrag dat op de website staat, hetgeen ook al flink is, klaar bent, maar dan komen er nog consultkosten bij!!
Super fijne dokter
Super fijne dokter. Hij legde alles heel rustig uit. Ik val vaak flauw tijdens vaccinaties: hij gaf me meteen een dextro en een glas water. Ging helemaal goed daardoor. :)
Het was in Wageningen.
Telefonisch contact
Snel telefonisch geholpen door een vriendelijke medewerker. Nu alles geregeld voor mijn reis.
Heel fijn geweest
Heel fijn geweest, voor m’n dochter met extreme prikangst. Ik dacht dat we 30 minuten hadden en bleken er maar 10 te zijn. Ondanks dat gaf die meneer aan dat we de tijd mochten nemen (omdat we de laatste klant waren) en heeft hij het met veel geduld gezet. Heel dankbaar voor!
Erg vriendelijk en goed geholpen in…
Erg vriendelijk en goed geholpen in Breda