Københavns Vaccinebud Avis

1. Centre de vaccinations internationales
  2. Médecin
  3. Cabinet médical

Écrit par l'entreprise

Hos Københavns Vaccinebud er det vores mission at gøre vaccinationer så let og bekvemt som muligt. Vi ved, at du har en travl hverdag, og vi arbejder ud fra mottoet, at du skal ikke bruge mere end højst nødvendig energi på at blive vaccineret. Derfor har vi vendt konceptet på hovedet, og kommer til dig og vaccinerer dig, når det passer dig. Vores dedikerede team suser gennem Københavns gader på specialindrettede cykler, for at tilbyde dig en professionel oplevelse i trygge rammer du er vant til - nemlig dine egne. Uanset om du har brug for at vi kommer hjem til dig, eller som en effektiv sundhedsløsning på arbejdspladsen, ruller vi ud med alt det nødvendige udstyr og et smil på læben. Glem alt om transporttid, logistik, fyldte venteværelser. Vi vaccinerer dig, når du vil, hvor du vil. Vi er læger med flere års erfaring inden for vaccinationer. Vi bruger primært ladcykler til transport, og affaldssorterer så meget som muligt, for at gøre vaccinationer grønnere. Vi vil være Københavnernes foretrukne grønne valg, når det gælder vaccinationer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Vores varmeste anbefalinger

Vores varmeste anbefalinger!

Vi har haft en rigtig god dialog med Sohrab og fået råd og vejledning i forhold til vacciner og malariaprofylakse.

I dag fik vi så hjemmebesøg og alle mand blev vaccineret - selvom børnene bestemt ikke var samarbejdsvillige. Sohrab havde en rolig og tålmodig tilgang til børnede så kæmpe tak for det!

3 août 2026

Nemt og hurtigt

Personalet var meget venlige og vaccinationen var hurtig

22 juin 2026

Réponse de Københavns Vaccinebud

Kære Amina, tusinde tak for din anmeldelse! Den betyder meget :)

Fantastisk

Fantastisk. De kommer hjem til en og vaccinerer uden ekstra gebyrer.

23 juillet 2026

Réponse de Københavns Vaccinebud

Kære Dion, tak for din anmeldelse! Håber du får en god rejse :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt og fleksibelt at blive…

Super nemt og fleksibelt at blive vaccineret hos københavns vaccinebud. God vejledning. Søde og hjælpsomme kollegaer!! Klart en anbefaling!

16 juillet 2026

Réponse de Københavns Vaccinebud

Kære Signe, tusinde tak for din anmeldelse! Den betyder meget. God rejse! :)

Réponse de Københavns Vaccinebud

Kære William, Tak for din anmeldelse! Håber I alle får en god tur! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og tryg vaccination hjemme

Jeg blev vaccineret hjemme af Københavns Vaccinebud, inden jeg skulle rejse til Saudi-Arabien. Forløbet var nemt og enkelt, og jeg blev kontaktet telefonisk inden for 24 timer efter, at jeg havde udfyldt formularen på deres hjemmeside.
Jeg blev informeret om, hvilke vaccinationer der var påkrævet, og hvilke der var anbefalet i forbindelse med rejsen. Selve vaccinationen foregik i eget hjem og blev tilpasset både mit eget og min families skema.
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og jeg vil helt sikkert kontakte dem igen, hvis jeg får behov for vaccination i fremtiden.

22 juin 2026

Réponse de Københavns Vaccinebud

Kære Yusuf, tusinde tak for din anmeldelse! Vi håber helt klart, at I vil overveje os, hvis behovet for vaccination opstår igen! :)

Service i særklasse

4 i vores husstand blev vaccineret af Sohrap,kan klart anbefales,meget god service,og super god pris..vi boede på A&o hotel,og vaccineret på vores værelse,meget meget professionelt udført😀

Réponse de Københavns Vaccinebud

Kære Allan, tusinde tak for din anmeldelse. Jeg kan kun sige at oplevelsen også var 5 stjerner fra min side af :) God rejse!

Super service.

Vi er lige blevet vaccineret af Sohrap. Super god og kompetent service. Hurtig svar på mail. Vil helt klart anbefale til alle andre 🤩🤩🤩 Tjek prisen måske det godt kan betale sig for en jyde at tage turen til Kbh 😉

Réponse de Københavns Vaccinebud

Hej Kirstine, tusinde tak for ordene! De betyder meget! Håber I får en god rejse! :)

Professional and friendly

Sohrab was very kind and very friendly. Calm and professional. Extremely good experience, overall very simple and very fast.

27 juin 2026

Réponse de Københavns Vaccinebud

Hi Fabio, thanks a lot for your review! I hope you have a nice summer :)

Rejse til Asien

Jeg skulle ud at rejse med min søster på en længere tur til Asien. Jeg valgte at gøre brug af et nyt firma, Københavns Vaccinebud pga. deres gode priser, og det kan jeg kun anbefale!

Deres medarbejder Sohrab ankom på cykel, havde alt udstyret med, og var meget professionel.

Vi fik både en god snak om rejsen, gennemgik mine tidligere vaccinationer, og vi fik kun de nødvendige vacciner.

4 mai 2026

Kære Charlotte

Tusinde tak for din anmeldelse og de positive ord!
Håber I får en god rejse :)

God oplevelse

Super fedt at kunne blive vaccineret derhjemme. Vi havde besøg af Sohrab (læge), som var super venlig og professionel. Kan anbefales!!

1 mai 2026

Réponse de Københavns Vaccinebud

Kære Djellza, tusinde tak for den gode anmeldelse! God rejse! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sparring omkring vacciner…

Fantastisk sparring omkring vacciner ifht. Vores kommende rejse til Zambia.

Professionelt udført både vaccineret børn og voksne. Jeg vil helt sikker bruge dem igen næste gang.

20 mai 2026

Réponse de Københavns Vaccinebud

Kære Louise, tusinde tak for din anmeldelse, og tusinde tak for at være med på vores rejse! Vi håber, at din rejse bliver god :)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus