Kristian gjorde alt rigtigt, for at gøre det til en nice oplevelse, at købe de fedeste komplette 23” ruller hos ham. Pris, kundeservice og færdigt produkt er lig med 6 stjerner. Jeg kommer til at købe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte et sæt fælge med dæk til min Porsche, og nu her et sæt til min nye Mercedes. Kristian & Fie er virkelig dygtige til deres arbejde, og går op i kundepleje, selv når de er på ferie. Verde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Stor faglighed og kompetence. Skønt at der "endelig" er nogen der ved hvad de laver rent fagligt, og det må man sørme sige at de gør i Odense. 3 andre mekanikkere havde bøvlet med at komme vibrationer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skrev til dem på Facebook for at høre om nogle fælge, og morgenen efter fik jeg tilsendt et samlet tilbud på fælge og dæk. Da fælgene ankom var der problemer med montering (Fejl fra producent), så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos VAG-Parts Danmark er vi "nørder" omkring dæk og fælge og knowhow om dette produkt! Vi arbejder typisk i nyere premium biler. (men alle andre er også velkommen) Vi sætter en stor dyd i at finde den bedst mulige løsning til kunden ud fra vores lange ekspertise indenfor salg af dæk og fælge. Vi holder til i Odense og vægter kundetilfredshed samt kendskab til det vi arbejder med meget højt. Vi har de nyeste og bedste maskiner på markedet og vi bruger lang tid på at optimere på produkterne sådan vi sikre os at det altid spiller 110% når kunden modtager varen fra os. Vi bruger monterings maskine med center opspænding således man ikke har kontakt til fælgsiderne med nogen former for værktøj. Til afbalancering bruger vi det førende på markedet nemlig Hunter Roadforce med vejtryks optimering. Ønsker du også en service og et produkt ud over det sædvanlige så tøv ikke med at tag kontakt med os på telefon: 61608924 - Mail: Kontakt@vag-parts.dk Eller kom og besøg os på vores værskted : Peder Wessels Vej 21b 5220 Odense SØ. Vi ses :) Kristian og Fie.
Peder Wessels Vej 21B, 5220 , Odense SØ, Danemark
Demande des avis aux clients
Fantastisk oplevelse, Kristian var virkelig service mindet, Jeg er sindsyg glad for mine nye fælge, Der var fuld support og det var bare i orden!

Réponse de VAG-Parts Danmark
Altid god service og hurtig levering kan klart anbefales

Réponse de VAG-Parts Danmark
Super venlig og professionel betjening. Tak for god service.

Réponse de VAG-Parts Danmark
Rigtig god service, flotte fælge til god pris. Fik monteret af Kristian dagen efter bestilling. Kan varmt anbefales.

Réponse de VAG-Parts Danmark
Very fast on reply the mails, fast on the delivery, provide extra information and suggestion. Really appreciated

Réponse de VAG-Parts Danmark
Lever op til pris og produkt. God og hurtig dialog. Ville vælge dem igen.

Réponse de VAG-Parts Danmark
Fremragende oplevelse! Skrev til Kristian i weekenden. Havde 1000 spørgsmål han svarede på alle spørgsmål lige gyldig hvor dumme de var! Bestilte og betale søndag aften. Havde dæk og fælg om tirsdagen. Og de er meget federe i virkeligheden! Klar anbefaling herfra!😎🤟

Réponse de VAG-Parts Danmark
Fra første kontakt har de været utroligt professionelle og imødekommende. Alle mine spørgsmål og ønsker blev håndteret hurtigt og præcist, og det er tydeligt, at service er en topprioritet hos dem. Jeg har bestilt både fælge og dæk, og nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at modtage dem.
En forretning hvor man virkelig mærker, at kunden er i centrum – tak for en super oplevelse!

købte 4 fælge med vinterdæk
hurtig service og yderst nemt og handle ved vag parts

Réponse de VAG-Parts Danmark
De leverer en super god service! Og hjælper på bedst muligt vis os som kunder og guider og vejleder os alt efter hvad ønsker vi går og har til vores bil.
5 Stjerner herfra kan klart anbefale dem!

Réponse de VAG-Parts Danmark
Go vejledning og service.
Lækre fælge, har dog ikke kørt på dem endnu da det er vinterhjul, men umiddelbart tyder det godt.
Og go opfølgning på ordren ved spørgsmål om leveringstidspunkt.
Vil til en hver tid anbefale VAG Parts

Réponse de VAG-Parts Danmark
Hurtig og top kompetent rådgivning og sparring.
Er meget tilfreds

Réponse de VAG-Parts Danmark
Super fremragende service fra start til slut.
Bestilte 1 sæt vinterhjul Torsdag klokken 12.00
De kom på min adresse næste morgen 07.00
Til en skarp pris.
Tak for handlen.

Réponse de VAG-Parts Danmark
5 - stjernet service og mere til!
Kan kun sige gode ting om VAG Parts.
Altid super flinke, hurtige til at svare og ikke mindst fagligheden i top.
Kan varmt anbefale at købe fælge, hjul og dæk her.
Det bliver ikke sidste gang for mit vedkommende.