Had vandaag spoedafspraak wegens waterlekkage in huis. Zijn niet op komen dagen, na bellen gezegd later alsnog te komen, maar weer niet op komen dagen. Wachten, wachten.... Onpersoonlijk call center.... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Karwan was een vriendelijke professionele monteur. Hij kwam dezelfde middag nog langs toen ik belde. Hij heeft het probleem snel geanalyseerd en kwam direct met een oplossing aan. Prijs was ook zeer s... Voir plus
Vakloodgieter heeft uitstekend werk geleverd bij de renovatie van ons dak. Hun team was professioneel, punctueel en zeer bekwaam. de communicatie verliep soepel en ze hielden ons op de hoogte van de v... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vak Loodgieter is jouw expert voor alles wat met water en gas te maken heeft. We zijn er voor je met veel ervaring en staan klaar om elk probleem op te lossen. Of het nu gaat om een lekkage, een verstopping, of je hebt een nieuw sanitairsysteem nodig, ons team van professionals weet precies wat er moet gebeuren. We gebruiken de nieuwste technieken en denken ook aan het milieu. Voor elke klus, groot of klein, zorgen wij dat het snel en goed gebeurt. Bij Vak Loodgieter kun je rekenen op top service.
Coordonnées de contact
Keizersgracht 520 H, 1017EK, Amsterdam, Pays-Bas
- 085 888 2455
- info@vakloodgieter.nl
- vakloodgieter.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Zelfde dag nog gekomen en opgelost
Zelfde dag nog gekomen en probleem vakkundig opgelost zeker een aanrader

Réponse de Vak Loodgieter B.V.
Deze jongeman kari heeft ons uit de…
Deze jongeman kari heeft ons uit de brand geholpen we hadden een probleem met heet water 3 loodgieters langs geweest hebben niks kunnen oplossen toen kwam deze topper van vakloodgieter en heeft ze werkzaamheden professioneel opgepakt en snel opgelost, we zijn zeer tevreden en raad het zeker aan!

Réponse de Vak Loodgieter B.V.
Niet opgeloste lekkage - wel betaald
Telefonisch contact voor lekkage waterleiding; werd 48 euro voorrij kosten en 101 euro per uur toegezegd. Ook werd er toegezegd dat er geen aanvullende spoedkosten gerekend zouden worden.
Aan de deur veranderde dit ineens in 1200 euro. Na hevige twijfel toch maar akkoord gegaan, omdat het water langs de muur liep. De monteur bleek achteraf voor dit verhoogde bedrag maximaal 1 a 1,5 uur voor het aan werk te zijn.
Volgende dag bleek de lekkage niet verholpen. Telefonisch en per mail werd ons een kosteloze garantie afspraak toegezegd om de lekkage alsnog te verhelpen.
Aan de deur werd werd dit ineens nog 2000 euro moeten bijbetalen. Uiteraard niet akkoord gegaan, dus ging de monteur weer weg.
Mailcontact daarna leverde niets op; volgens hen is het logisch om twee keer te betalen voor dezelfde lekkage. Zij geven daarbij aan dat wij dit vooraf geweten zouden hebben dat het om een mogelijke oplossing zou gaan. Dit is pertinent niet waar, tijdens bespreken van de offerte bleven exacte werkzaamheden enigszins vaag, maar gaf de monteur aan de lekkage op te gaan lossen. Na uitvoering werkzaamheden én na voldoen van de betaling, werd er tussen neus en lippen door genoemd dat er mogelijk over een paar jaar wederom lekkage zou kunnen ontstaan, en dat dit dan op een andere plek zou zijn. Dit was een boodschap waar wij op dat moment weinig meer aan hadden. Daar bovenop was de lekkage gelijk op dezelfde plek als eerder weer aanwezig.

Réponse de Vak Loodgieter B.V.
Karwan is good with his work
Karwan is good with his work, he immediately understood the problem. I’m happy with his work. I will update the review based on my experience in coming days.

Réponse de Vak Loodgieter B.V.
Niets is zo belangrijk als serieus te worden genomen
1 van de weinige loodgieters met een normale servicedesk, die je aanvraag in behandeling neemt en je zo niet hoeft te bibberen of je ingesproken voicemail wel resultaat heeft. Bijzonder hulpvaardige en professionele instelling, zowel bij deze desk als ook bij de monteur, die na onvoorziene problemen om 21.30 nog langskomt om je te steunen en dingen af te ronden. Top.
Karwan was een vriendelijke…
Karwan was een vriendelijke professionele monteur. Hij kwam dezelfde middag nog langs toen ik belde. Hij heeft het probleem snel geanalyseerd en kwam direct met een oplossing aan. Prijs was ook zeer schappelijk.
Dit bedrijf heeft ons goed geholpen!
Dit bedrijf heeft ons goed geholpen!
Wat een geweldige service!
Hartelijk dank!
Super snel opgelost door Karwan
Super snel opgelost door Karwan! Hele vriendelijke jongen. Topper!
Lekker snel gefixt
Efficiënt
Efficiënt, bewaam en betrouwbaar (loodgieter Karwan), positieve ervaring in A'dam (keuken + douche), aanrader!
Super snel
Super snel, heel positief en echt aardig. Vakkundig, echt een aanrader!!
Karvan heeft supergoed werk geleverd!
Karvan heeft supergoed werk geleverd!! Inclusief garantie van 1 jaar zijn wij weer helemaal voorzien van een goed werkend afvoer!
Reparatie waterleiding
Er was een probleem met de hoogte van de rekening
na gezamenlijk overleg is dat opgelost
Bram Lindenburg
Was a really friendly guy
Was a really friendly guy and did a great job with experience and really nice service thank you for the good service
Positieve afhandeling
Mijn ervaring met Vak loodgieters van 8 juni had ik in een review aangegeven. Het was geen bevredigende ervaring. Echter de afhandeling nadien was wel zeer positief en werd mijn geld terug gestort. Men had begrip voor mijn onvrede. Ik voel mij hierdoor wel serieus genomen en is het goed om te lezen dat ze pro actief aan de slag gaan met de klacht.
Goede ervaren monteur super snel…
Goede ervaren monteur super snel geholpen bedankt!

Goedkoper en snel 🫱🏼🫲🏻👍
Snel geholpen goed ervaren monteur voor en scherpe mooie prijs kon nergens goedkoper vinden verstopping verholpen voor geen eens 200€.
😊 🔝 💯
Vak Loodgieter gebeld voor een storing…
Vak Loodgieter gebeld voor een storing aan een CV ketel. Zelf (wegens ervaring) de instructies voor het te vervangen onderdeel gegeven waardoor het onderdeel alleen nog maar vervangen diende te worden. Het onderdeel kost max 25,- ex btw. Op de factuur, waarbij al ruimschoots uren waren genoteerd werd een som materialen van ca 250,- genoteerd. Asociaal en brutaal!

L’expérience Trustpilot