Pannenkoek van een berger bemoeid zich met van alles ipv gewoon ze werk te doen... Daar boven op promoot hij vriendjes waar je al je werk moet doen... Irritante gozer
Lisez les avis des autres
Goede service. Lekker snel. Ik had zelf een foute postcode ingevuld waardoor de levering vertraging opliep, maar Roy was zo vriendelijk om een nieuwe levering snel op te sturen waardoor we op ons bedr... Voir plus
De meest indrukwekkende run van het jaar is de Rouwkost Run, welke in de Baby Loss Awareness week plaatsvind. Roy heeft een tof startbewijs voor onze Rouwkost Rundeelnemers ontworpen en draagt met zi... Voir plus
L'entreprise a répondu
We bestellen al jaren bij Van Der Eng tot tevreden. Bij de laatste bestelling was er aan onze kant iets misgegaan. Van Der Eng heeft dat netjes opgelost door met spoed onze opdracht uit te voeren zoda... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
À propos de VanDerEng B.V.
Écrit par l'entreprise
Wij zijn de producent van identificatie oplossingen voor processen, producten of personen. Van festivalmunten of polsbandjes voor de evenementenindustrie, tot aan labels en etiketten voor de tuinbouw of andere industrieën. Sinds 1894 produceert VanDerEng topproducten op basis van uw branding en behoeften.
Wat ons uniek maakt, is dat we onze eigen fabriek in Heemskerk hebben, waar wij dagelijks polsbandjes, consumptiemunten, startnummers, etiketten en labels produceren. Dit doen we uit duurzame materialen, afhankelijk van de toepassing van het product en de levenscyclus en hanteren we een zero waste principe. Alles wordt hergebruikt.
We zijn trots op onze:
Lijnbaan 45, 1969 ND, Heemskerk, Pays-Bas
- 088 881 0800
- webshop@vandereng.nl
- vandereng.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Makkelijk besteld & snel geleverd
Makkelijk bestelproces voor polsbandjes, snelle levering.
snel afgehandeld na goed advies
Het is prima gedaan
Het is prima gedaan
aangezien wij wederverkoper zijn van jullie product zou het fijn zijn als wij bij een volgende order niet met jullie gegevens gedrukt kan krijgen
Alles volgens afspraak geleverd
Alles volgens afspraak geleverd, goed meegedacht over het patroon op de munten
Levert binnen de voorgestelde tijd.
Snelheid en levering was prima, resultaat matig.
Snelheid en levering was prima. Gezien de ervaringen van de laatste 10 jaar met uw bedrijf, die prima zijn, valt het resultaat dit jaar enigszins tegen. De kleuren zijn niet duidelijk. Zo is er geen verschil tussen geel en oranje. Ook zit er deze keer een soort glazuur op de polsbandjes waardoor het resultaat een beetje rommelig is.
Goede service. Ontwerpmodule op website kan iets beter, wanneer je een design wil wijzigen dan wordt niet altijd de aanpassing doorgevoerd.
Alles is gelopen zoals het moest
Goed en snel opgelost!
Aanvankelijk kregen wij een verkeer levering, maar na 1 telefoontje alles keurig en snel zonder zeuren opgelost. De volgende dag hadden we het juiste product al in huis!
Goede service.
Goede service.
Na bestellen foutje in ontwerp ontdekt. Dit is hersteld voor het drukken.
Foute kleur op munten
Er zitten was munten tussen waarbij denk ik het inkt op was. Er is een stagair bij ons geweest op een filmpje op te nemen, heb ik nog niks van gehoord. Zou een paar dagen later van horen
Bestellen gaat makkelijk
Bestellen gaat makkelijk, ook met designs maken op bandjes en munten. Sturen zelfs nog een drukproef voor ze beginnen met produceren. Bestelling was ruim op tijd geleverd!