Een los liggende edelsteen in een ring zetting in overleg omgesmeed naar een strakke ketting hanger. Afgesproken prijs werd nog achteraf aangepast in mijn voordeel.
Lisez les avis des autres
Bij deze verander ik mijn review met heel veel plezier !aangezien mijn vorige pakketje niet terecht is gekomen .waar jullie trouwens niets kunnen aan doen ..Hebben jullie contact met me opgenomen om a... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Onze oorsprong als goudsmid ziet u terug in ons atelier. We ontwerpen, repareren maken én vermaken sieraden – zoals bijvoorbeeld herinneringssieraden – met een heel persoonlijk en eigen karakter. We bieden u daarin onze jarenlange ervaring maar vooral onze creativiteit, passie en vakmanschap. We zijn méér dan juwelier. Een bijzondere collectie bieden, unieke ontwerpen maken in ons atelier, aandacht en tijd hebben voor de klant: dat is waar Van der Kooij edelsmeden voor staat. U bent van harte welkom.
Coordonnées de contact
Walstraat 197, 4381 GR, Vlissingen, Pays-Bas
- 0118-417377
- info@vanderkooij.nl
- vanderkooij.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Vakkundige advies en uitvoering
Afgesproken prijs werd nog achteraf aangepast in mijn voordeel.
Bestellen ging super makkelijk
Bestellen ging super makkelijk. Zeker een webshop waar ik nog eens kijk.
Ik vond de webshop heel prettig werken
Ik vond de webshop heel prettig werken. De foto's zijn mooi en de informatie bij de producten is duidelijk. Daardoor wist ik precies wat ik bestelde. Dat geeft toch vertrouwen.
Erg positieve ervaring met de webshop…
Erg positieve ervaring met de webshop van Van der Kooij. De site ziet er netjes uit en werkt soepel op mijn telefoon. Ik kon makkelijk zoeken en het bestelproces ging eigenlijk vanzelf.
Wat ik fijn vond aan de webshop is dat…
Wat ik fijn vond aan de webshop is dat alles logisch staat ingedeeld. Je kunt makkelijk door de categorieën bladeren en producten vergelijken. Daardoor vond ik snel het sieraad dat ik zocht.
Mooie website en heel overzichtelijk
Mooie website en heel overzichtelijk. Had mijn bestelling binnen een paar minuten geplaatst.
Leuk gereedschapkarretje gekocht bij…
Hele fijne webshop. Alles werkt duidelijk en snel. Ik vond meteen wat ik zocht 👍
I bought a bracelet for my boyfriend
I bought a bracelet for my boyfriend. After only three months of use, one day all of a sudden the bracelet fell off his hand while he was walking, the connection was broken. I sent a form through their online portal reporting the problem and they literally never came back to me. Stay away honestly! The bracelet’s cost was 200 euros so you want the company to care a bit on the customer experience.
Vorige week mijn horloge gebracht voor…
Vorige week mijn horloge gebracht voor reparatie aan het pennetje waar het horlogebandje mee vastzit aan het horloge dit is een onderdeeltje waar het pennetje kan worden ingedrukt.en weer terugveerd in de houder dit was verbogen.in de winkel ging de balie meedewerkster naar de reperateur om te vragen wat de reparatie ging kosten.ze kwam terug met de mededeling.dat het 40 euro ging kosten.mijn mond viel open.het is een pennetje van ca 50 cent.maar het horloge heeft voor mij sentimele waarde
Dus ging ik akkoord.vandaag kreeg ik een mailtje dat het horloge klaar was.
De zelfde bediende haalde mijn horloge
En zei dood normaal dat het 75.euro koste.ik zei u vergist zich want u heeft mij 40 euro opgegeven. Dat kon mevrouw zich niet herrinneren zei ze.toen stak ze het op reparateur .want die was niet aanwezich. Ik ben nu voor de 2e keer zwaar opgelicht.en waarschuw hierbij andere klanten.ze hebben macht omdat er maar 1 zo een zaak is in Vlissingen.
3 jaar geleden was van een Friese staartklok het slingerveertje ter waarde
van 85 cent gebroken.ik bracht in goed vetrouwen de klok ter reparatie.moest hier 2 weken op wachten en moest maarliefst 85.euro betalen.
Dit is im mijn ogen geen netjes zaken doen.maar oudere mensen oplichten.
Wees gewaarschuwd voor dit adres.
j Dronkers
Kapot horloge na batterij vervangen
Batterij van mijn horloge moest vervsngen worden. Horloge was bij van der Kooy gekocht dus daar ook naar toe voor vervanging. Toen ik hem kwam ophalen bleek de wijzer afgebroken.
Werd heel laconiek op gereageerd, kan gebeuren. Juwelier neemt geen verantwoordelijkheid voor kapot maken van horloge. Herstel zou meer dan 100 euro kosten en voor mijn rekening zijn.
Ik ga niet voor niets naar de juwelier om te laten vervangen maar de juwelier neemt geen verantwoordelijkheid als ze schade maken.
Mijn Seiko horloge ter reparatie…
Mijn Seiko horloge ter reparatie gebracht omdat dit horloge per dag 20 minuten achter liep, werd gezegt dat mijn horloge opgestuurd moest worden. Er is niet tegen mij gezegt dat dit naar een bedrijfje ging dat niet ging repareren maar het binnenwerk alleen maar verving. Zelf was ik ervan overtuigd ik dat dit naar Seiko gestuurd zou worden. De prijs was ook te hoog na navraag bij Seiko. Dus mijn horloge niet laten repareren omdat dit de helft was van de aanschaf prijs. Vervolgens het horloge terug gekregen zonder de eerder nieuwe geplaatste batterij bij deze winkel en met een los afsluit deksel.
Fantastisch!
Zeer mooie producten van hoge kwaliteit! Snelle verzending en elegante verpakking.
Puike service
Prima service werd bij telefonische informatie omtrent bestelling snel en geholpen en terug gebeld om een door mezelf gemaakte vergissing aan te passen.
Snelle service op een exclusief horloge
Mijn bestelling was niet voorradig
Mijn bestelling was niet voorradig, alles in het werk gesteld om deze toch op tijd tijd te leveren
Uitstekend bedrijf
Snelle reactie op bestelling en fantastisch aanbod gehad toen het door mij bestelde product niet voorradig was.
Zeer behulpzaam bij het zoeken naar een…
Zeer behulpzaam bij het zoeken naar een vervanger van een dierbare ring die ik kwijtraakt
Heel vriendelijk en vakkundig geholpen
Heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Op basis van mijn wensen, waar heel goed naar is geluisterd, is er een ontwerp gemaakt om van mijn trouwring een herinnering/gedenksierraad te maken. Het resultaat is nog veel mooier geworden dan ik had verwacht. Tegelijkertijd is mijn horloge door Van der Kooij Edelsmeden gerepareerd. Ik was al langs een aantal juweliers geweest; van Den Haag tot Antwerpen. Maar geen enkele juwelier wilde of kon het repareren. Ik draag nu naast mijn mooie ring nu ook mijn horloge weer met veel plezier. Bedankt team van Van der Kooij Edelsmeden!
En savoir plus sur les différents types d'avis.