NOOIT HIER BESTELLEN!!! Ik heb weliswaar 2 paar schoenen ontvangen, maar de zogenoemde "orthopedische sneaker" zijn alleen maar uit kunststof zonder voetbed en zijn veel te klein. Rotzooi uit China... Voir plus
Vandersteenmode
Zich houden aan de afspraken Bestelling gedaan, Wilde wat retour zenden, Kreeg antwoord van Mary wat er mis was Vroeg om retour adres, NOOIT GEKREGEN. Adres KvK: Ydacare... Voir plus
Oplichting.! Geleverde artikel lijkt niet eens op wat je besteld hebt. Terugsturen ? Onmogelijk nergens een retour adres of contact mogelijkheid te vinden. Alles is online blanco. Wat een shit. Weer e... Voir plus
Pure oplichterij, je hebt helemaal niets met een Nederlands bedrijf te maken maar met oplichters die hun spullen uit China halen! Trui maat XL werd een truitje xs!! Geen labels erin, niks.... Ho... Voir plus
Bedrijf bestaat niet in Haarlem
Bedrijf bestaat niet in Haarlem, zij laten spullen vanuit China sturen. Wacht al weken op schoenen. Zal wel goedkoop Chinees spul zijn. Het verhaal dat ze gaan stoppen is niet waar. Oplichters
Geen levering, onbetrouwbaar
Helaas ben ik er ook in getuind.
Onbetrouwbaar bedrijf🥴
Een Polo besteld en werd omgeleid bij…
Een Polo besteld en werd omgeleid bij de betaling naar Shopify.com.
Het bedrijf bestaat niet in Haarlem……kijk dus uit met bestellen, te mooi om waar te zijn.
Verkoop nep artikelen uit China
Dit nep bedrijf adverteert op Facebook met schoenen van het merk Camel. En voor 23.00uur besteld morgen verzonden. Nou mensen dit klopt totaal NIET. De schoenen komen uit dat .....China, dus je krijgt rotzooi, die nog eens over een week of wat mag ontvangen. Zijn ze niet goed, moet je ze zelf terug sturen, en de kosten zijn voor jouw zelf. BOYCOT dit bedrijf en voor je eigen veiligheid KOOP/BESTEL NIKS bij Van Der Steen Mode uit Haarlem. Ook zijn ze NIET bekend als kledingwinkel uit Haarlem.