3,0

Moyen

Belabberde service en desinteresse

Ik ben niet tevreden over de manier waarop mijn auto door Van der Wulp is behandeld. Bij een serieuze storing en duidelijke lekkages had ik meer betrokkenheid, transparantie en meedenken verwacht van een officiële Volvo-dealer. Communicatie was traag en onvolledig, en er leek weinig oog voor de situatie. Uiteindelijk mocht ik meer dan €300 aan onderzoekskosten betalen, terwijl het probleem niet is opgelost. Dit is helaas niet de service die ik van Volvo had verwacht.

4 décembre 2025

Vandaag kwamen wij (uit ander deel van…Wat een service!

Vandaag kwamen wij (uit ander deel van het land hier in de buurt op vakantie) bij Van der Wulp, waar onze zeer goed bevallende Volvo occasion oorspronkelijk vandaan komt. Bij een APK bij ons in de buurt was de originele Volvo Van der Wulp onderplaat van de kentekenplaat ongevraagd vervangen. Door minder mooi én minder leuk. Wilden originele graag weer. Deze was beschikbaar - hij werd ook gemonteerd! En wij mochten dit niet betalen! Wat een service. Onze fijne Volvo komt van fijne dealer.

19 septembre 2024

Ik ging voor een software update voor…

Ik ging voor een software update voor mijn V40 CC, en heb na de poging een V40CC zonder rijhulp systemen. De update zou 49 € kosten, maar dat werd al aangegeven dat het anders zou worden. Ben benieuwd of ze bereid zijn om aan te geven of ze een oeps hebben gemaakt en daarmee mijn auto om zeep hebben geholpen. Gelukkig hebben ze de boel weer hersteld voor het afgesproken bedrag van de update. Ik ben toch wel tevreden met de afhandeling en de service van van der Wulp in Spijkenisse. Ze houden zich aan de afspraak, en hebben mij al jaren nooit in de kou laten staan!

18 août 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit